Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

https://www.youtube.com/watch?v=s7p3910E8IU

Evo ovde link za youtube ako neko nije gledao imate i drugo poluvreme na istom kanalu.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Uopće me ne zanimaju pripremne utakmici. Nisam gledao ovu večeras, niti ću gledati. Šta mene briga kako budući igrači drugih klubova (naši akademci) igraju?

Žalosna istina.

Može ukratko kakva je bila tekma? Ajde tko je gledao...

Svi golovi su ujedno i jedine sanse bile, osim jedne u prvom sto je boga asistirao bamfordu kojem je na vrijeme izletio golman. Prilicno dosadna i frustrirajuca utakmica, gdje smo pobjedili zbog imena kluba :D Srecom i po moj listic.

Ma onako prosječna pripremna utakmica sa dosta prazne igre, rezultat nije u prvom planu ali bolje da pobjeđujemo nego da gubimo..

Ali kad ga Terry nakon kornera uvali za 3-2 samo sam skočio sa stolice onako refleksno, da li je utakmica protiv Wimbledona u predsezoni ili utakmica u velikim takmičenjima nije bitno, osjećaj je isti jednostavno reakcija sama dođe.

Upravo to što kaže King, nije bitno tko je protivnik samo od sebe dođe da skočiš i slaviš taj gol :D

Inače dominirali smo posjedom i pasevima, ali nismo baš nekakvih šansi imali, što kaže diablo poprilično dosadna utakmica, ali odgledala se :D

Chelsea sutra počinje europsku turneju, u okviru europske turneje ekipa sutra putuje u Austriju gdje će odigrati jednu utakmicu 23. jula protiv lokalnog kluba RZ Pellets nakon čega slijedi nastavak turneje po Europi. Povratak u Englesku je planiran za 3. august.

Od početka europske turneje ekipi će se pridružiti Gary Cahill, Cesar Azpilicueta, Filipe Luis, Cesc Fabregas, Diego Costa i Fernando Torres dok će se ostali igrači koji su prošli grupnu fazu na SP-u ekipi pridružit naknadno.

Prenos utakmice Chelsea vs. RZ Pellets će biti na Sportklubu.

Povratak u Englesku je zakazan za 3. august tj. poslije utakmice protiv Werdera a utakmicu protiv Ferencvarosa igramo 10. augusta u Budimpešti, to mi je malo bez veze da se ekipa vraća u Englesku pa onda ponovo mora putovati u Budimpeštu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.