17. juli 2014.12 god. comment_181320 https://www.youtube.com/watch?v=s7p3910E8IU Evo ovde link za youtube ako neko nije gledao imate i drugo poluvreme na istom kanalu. Prijavi
17. juli 2014.12 god. comment_181347 Uopće me ne zanimaju pripremne utakmici. Nisam gledao ovu večeras, niti ću gledati. Šta mene briga kako budući igrači drugih klubova (naši akademci) igraju? Žalosna istina. Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181464 Može ukratko kakva je bila tekma? Ajde tko je gledao... Svi golovi su ujedno i jedine sanse bile, osim jedne u prvom sto je boga asistirao bamfordu kojem je na vrijeme izletio golman. Prilicno dosadna i frustrirajuca utakmica, gdje smo pobjedili zbog imena kluba :D Srecom i po moj listic. Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181477 Ma onako prosječna pripremna utakmica sa dosta prazne igre, rezultat nije u prvom planu ali bolje da pobjeđujemo nego da gubimo.. Ali kad ga Terry nakon kornera uvali za 3-2 samo sam skočio sa stolice onako refleksno, da li je utakmica protiv Wimbledona u predsezoni ili utakmica u velikim takmičenjima nije bitno, osjećaj je isti jednostavno reakcija sama dođe. Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181490 Upravo to što kaže King, nije bitno tko je protivnik samo od sebe dođe da skočiš i slaviš taj gol :D Inače dominirali smo posjedom i pasevima, ali nismo baš nekakvih šansi imali, što kaže diablo poprilično dosadna utakmica, ali odgledala se :D Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181527 Chelsea sutra počinje europsku turneju, u okviru europske turneje ekipa sutra putuje u Austriju gdje će odigrati jednu utakmicu 23. jula protiv lokalnog kluba RZ Pellets nakon čega slijedi nastavak turneje po Europi. Povratak u Englesku je planiran za 3. august. Od početka europske turneje ekipi će se pridružiti Gary Cahill, Cesar Azpilicueta, Filipe Luis, Cesc Fabregas, Diego Costa i Fernando Torres dok će se ostali igrači koji su prošli grupnu fazu na SP-u ekipi pridružit naknadno. Prenos utakmice Chelsea vs. RZ Pellets će biti na Sportklubu. Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181553 Hvala Bogu pa će biti prenos ne moramo se zezati sa streamovima . Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181644 Povratak u Englesku je zakazan za 3. august tj. poslije utakmice protiv Werdera a utakmicu protiv Ferencvarosa igramo 10. augusta u Budimpešti, to mi je malo bez veze da se ekipa vraća u Englesku pa onda ponovo mora putovati u Budimpeštu... Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181772 Evo, pa tko nije pogledao utakmicu neka pogleda :) [media]https://www.youtube.com/watch?v=nIVNKD5L8x4&list=UUTgmugBE2ny4dZurvgc6iFg&hd=1[/media] Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181799 al nevjerovatno kako ima ruzno stoje ovi umjetni zubi...znaci fabregas moze drva cijepati sa njima :D Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181817 Večeras utakmica, jedva čekam da vidim ove nove igrače po prvi put u dresu Chelsea :D Nadam se da me ekipa neće razočarat.. :sal: Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181826 Pitanje je da li ce veceras uopste igrati ovi novi igraci?! nadam se da hoce! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.