Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Konopljanka još nije potvrđeno,ali to bi bio odličan transfer, prejak igrač

Jojić iz Partizana u Dortmund, ne znam cifru ali šteta.. Opet se prodaje - "prva ponuda - prihvataj''

Ma sve ok,sto si napisao za Coentrao se slazem,dobro je igrao u Benfici ali od prelaska je postao los igrac.
Diego Forlan, legenda urugvajskog nogometa, takav svoj status četiri mjeseca prije 35. rođendana odlučio je bogovski naplatiti tamo gdje islužene europske i južnoameričke zvijezde uvijek dobro prolaze - u Japanu, gdje je s Cerezo Osakom potpisao ugovor za godišnju plaću od rekordna 4 milijuna eura, što je duplo više od onog koliko je 1993. Nagoya Grampus platio Garyju Linekeru.

Taarabt sutra potpisuje za Milan.U pitanju je posudba s mogucnosti otkupa na kraju sezone.Uvijek mi je bio drag neka tamo uspiije

Konoplayanka je igračina, vrhunski dribling, zvijer...
Cabaye službeno u PSG

Sky Sources understands Fulham have agreed a fee with Olympiakosfor highly-rated striker Kostas Mitroglou. As revealed by Sky Sports on Tuesday Fulham were lining up a move for the Greek international as they look to bolster their attacking options before the transfer window slams shut on Friday.

Fulham blizu dovodjenja Heitinge i salju ponudu za Taylora iz Swanseaja.

Keita u Valenciju.

Zaha na pozajmicu u Cardiff.

Jojic zvanično u Borusiji

"This is a typical Borussia transfer," said the club's general manager Hans-Joachim Watzke to the Welt newspaper.

"It's one with a certain amount of risks, but also a big opportunity."

Dortmund sporting director Michael Zorc said on the club's official website: "We are delighted to have in Milos Jojic a versatile midfield player committed with great development potential, which completes our squad."

hahahha dobra pesma o prelaznom roku i zadnjem danu. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VWZwCUfjtIc

Berbatov u Monaco

Diego u Atletico Madridu opet! Posudba je u pitanju ali je ovo po meni vec sad najbolji posao odradjen ovog prijelaznog roka.

Mitroglu presaou u Fulham

Armero iz Napolia u Wst Hamu

Ova 2 transfera su me bas iznenadila..

Diego u Atletico Madridu opet! Posudba je u pitanju ali je ovo po meni vec sad najbolji posao odradjen ovog prijelaznog roka.

Mitroglu presaou u Fulham

Armero iz Napolia u Wst Hamu

Ova 2 transfera su me bas iznenadila..

očito je da grci nemaju ambicija o prolasku u daljnu fazu ovosezonske LP, a lijepu su priliku imali protiv manura u govnima..

a bit će zanimiljivo vidjeti hoće li cottagersima costas moći imalo pomoći u misiji zadržavanja prvoligaškog statusa-moje mišljenje je da hoće, ali svejedno nedovoljno..ipak je to (pre)veliki krš od igre ove sezone :D

diega baš navlaće, sad tamo sad vamo,,,šteta, al sretno mu, jako dobar i drag igrač

armero će pomoći čekićarima koji će uspjeti ostati u ligi po nekom mom viđenju...

Arsenal ne staje sa pojacanjima. Poslije ozila stize i mladi 31-godisnjak kallstrom, draxler i costa nek cekaju sljedece ljeto

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Iznenadjen sam pustanjem Osvalda i to na pozajmicu,cudna odluka Sotona.

To što je napao Fonte-a na treningu nema veze?

Oduzeli su mu plaću, rekli da nikada više neće igrati za njih i da traži novi klub.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.