Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

na koju foru za tolko male pare???

Malaga je prisiljena prodati jer grca u dugovima, zbog kojih su i izbačeni iz UEFInih natjecanja za sljedeću godinu. Šeik ne daje više onoliko para kao prije par godina. Zato ovako ispod cijene. Best buy ovog ljeta. Kakvi Neymari i Alcantare, ovo je pravi igrač. Ali, Realu treba dobar equilibrium midfielder jer Xabi pada i obrana im nije bogzna što. Ramos kikser, arbeloa kikser, Marcelo loše markira igrače itd itd. Siguran sam da Cavani ne dolazi.

Potvrđeni transferi 27.06.

Jordi Amat (Espanyol -> Swansea)

Danny Simpson (Newcastle -> Q.P.R.)

Isco (Malaga -> Real Madrid)

Florian Josefzoon (RKC Waalwijk -> PSV)

Arshavin (Arsenal -> Zenit)

Andreas Cornelius (FC Kopenhaven -> Cardiff)

Adam Szalai (Mainz -> Schalke)

Swansea radi odlican posao. Amat je izuzetno talentovan stoper, placen samo 2.5 miliona funti i kroz sezonu ili dve, moci ce odlicno da zarade na njemu. Neko iz njihove Uprave ima odlican osecaj za posao. 

Hulk se spominje kao moguca zamjena za Teveza .

Negredo,Osvaldo,Cardozo,Gomez se spominju a Cardozo otpada jer je on presao u Fenerbahce.To je objavio sportsport.ba.

Potvrđeni transferi 28.06.

Hector Herrera (Pachuca -> Porto)

Erik Pieters (PSV -> Stoke)

Nicolas Isimat-Mirin (Valenciennes -> Monaco)

Emir Spahić (Sevilla -> Leverkusen)

Mauro Boselli (Wigan -> Club Leon)

Stephen Crainey (Blackpool -> Wigan)

Gelson Fernandes (Sion -> Freiburg)

Možete li da zamislite - Iguain, Tores i Runi u napadu Arsenala?

1372581452628.jpg

10.03 - Još jedna vest iz Engleske, takođe vezana za Tobdžije. Venger ovog leta na raspolaganju ima ogroman budžet za pojačanja, a mediji redovno, iz dana u dan, spekulišu ko bi mogao da se preseli na Emirejts. Posle Iguaina, sada se u vezu sa Arsenalom dovodi i Fernando Tores. Ipak, poznajući menadžera Tobdžija, ostrvska štampa navodi (čak se i sprda) da će sve to biti jako teško ostvarivo, pre svega što bi za napadače takvog kalibra trebalo izdvojiti pozamašnu sumu novca, što Vengernerado čini...

Potvrdeni transferi 29.06.

Vitolo (Las Palmas -> Sevilla)
Stephan Schrock (Hoffenheim -> Frankfurt)
Jonathan De Guzman (produzio posudbu u Swanseaju)
Daniel Bessa (Inter -> Sunderland (posudba))
Mario Yepes (istekao ugovor u Milanu)

Sent from my calculator using Tapatalk

Kad bi Wenger doveo Rooneya, što bi bilo ravno čudu, napravio bi dobar posao. Torresa mu se ne isplati dovesti za iste pare koje bi dao za Rooneya. Higuain je definitivno najgori mogući transfer kojeg može napraviti. Vjerujem da će dovesti nekoga od ovih, ali me čudi da je njemu Higuain jedan od prvih pickova i da Wenger zna procijeniti igrača, ali u ovom slučaju je debelo fulao. Ako je sve ovo istina.

Kad bi Wenger doveo Rooneya, što bi bilo ravno čudu, napravio bi dobar posao. Torresa mu se ne isplati dovesti za iste pare koje bi dao za Rooneya. Higuain je definitivno najgori mogući transfer kojeg može napraviti. Vjerujem da će dovesti nekoga od ovih, ali me čudi da je njemu Higuain jedan od prvih pickova i da Wenger zna procijeniti igrača, ali u ovom slučaju je debelo fulao. Ako je sve ovo istina.

Highuain sa povrijedjenim koljenom i sa povezom preko oka je mnogo bolja opcija za Arsena od Torresa. Mislio sam da smo toga svjesni, Higuain nije sigurno medju najboljim napadacima na svijetu i ne svidja mi se njegov stil igre ali svakako je mnogo bolja opcija od Spanca i mislim da bi se sasvim solidno uklopio.

Rooney bi bio neuporedivo bolje rjesenje od oboioce ali meni je to u domenu Sci Fi filmova, da Arsenal uzme Rooneya Manchesteru. Kada se to desi shvaticu da sam sanjao.

Ahmed El Mohamady Sunderland to Hull

Dimitri Payet Lille to O.Marseille

Stephan Schrock Hoffenheim to Eintracht Frankfurt

Adam Szalai Mainz to Schalke 04

Gelson Fernandes Sporting Lisbon to Freiburg

Mert Nobre Mersin to Kayserispor

Vincent Aboubakar Valennciennes to Lorient

Andreas Cornelius Copenhagen to Cardiff

Inal Getigezhev FK Rostov to Rubin Kazan

Vladimir Weiss Pescara to Olympiakos

Gokhan Tore Rubin Kazan to Besiktas

Batuhan Karadeniz Eskisehir to Besiktas

Danny Simpson Newcastle Utd. to QPR

Mikel Oruesagasti Valladolid to Athletic Bilbao

Samuel Holmen Istanbul B.B. to Fenerbahce

Michael Kadlec Bayer L to Fenerbahce

Gunay Guven Stutt. Kickers to Besiktas

Milan Smiljanic Partizan to Genclerbirligi Ankara

Deniz Naki Paderborn to Genclerbirligi Ankara

Herrera koji je doveden u Porto za 8 mil ima otkupnu klauzulu od 40 mil :)

Dinamo Kiev doveo trojicu

946210_483928925024150_1926355886_n.jpg
Steta za Belhandu mogao je bolje.

"Odlazim iz Partizana. Sazreo sam za jaču ligu, poput Španije ili Italije, nema potrebe da se kalim recimo u Holandiji."

šćepakadabra majstor najveći, simbioza mutanta dragana čadikovskog i asena nikolovog

Dinamo Kiev doveo trojicu

Steta za Belhandu mogao je bolje.

ako ćemo realno isto se odnosi i na m`bokani-a..

frajer prekucao belgiju uzduž i poprijeko, sam nosio anderlecht kroz čitavu sezonu :)

Halilović i Jedvaj službeno u Tottenhamu za 17.2 milijuna funti u paru. Villas-Govnas se opet sramoti, propast će obojica ko ništa.

Novi službeni transferi:

Modibo Diakite iz Lazia u Sunderland - prilično jako pojačanje za jedan poluprofesionalni klub poput Sunderlanda, pogotovo što je free, a i korak naprijed u karijeri Diakitea zbog lige u kojoj će igrati. U neku ruku, win-win.

Thomas Rogne iz Celtica u Wigan - free transfer igrača koji je lani igrao Ligu Prvaka u Championship

Cabral Cabral iz Basela u Sunderland - još jedan free transfer Sunderlanda

Valentin Roberge iz Maritima u Sunderland - free

Acuna iz Udinesea na posudbu u Watford - Zola ponovno krca momčad igračima s posudbe

Chris McCann iz Burnleyja u Wigan - free

Andrej Aršavin iz Arsenala u Zenit - free, neloš potez Rusa

Fiorentina dovela napadača Iakovenka iz Anderlechta - free

Caprari iz Pescare u Romu - Pescara se riješava svakog kvaliteta koji su imali

Jadson iz Botafoga u Udinese

Schalke učinio jako dobar potez dovođenjem Szalaija, Marseille napravio posao desetljeća dovođenjem Payeta, Bruma odlično odabrao (PSV), Real također fantastičan potez dovođenje Isca, Juve da ne govorim, Zenit i Denisov također, uglavnom, ne nazire se neki kiks u transferima osim Lovrena u Southampton.

Bilbao uradio najbolji mogući transfer, Benat će naredne sezone čuda radit, baš ono što treba Athleticu, playmaker po mjeri kluba. Ako bude sreće pa se i Alonso vrati idućeg ljeta, može Bilbao i u Ligu Prvaka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.