27. juni 2013.13 god. comment_131743 na koju foru za tolko male pare??? Malaga je prisiljena prodati jer grca u dugovima, zbog kojih su i izbačeni iz UEFInih natjecanja za sljedeću godinu. Šeik ne daje više onoliko para kao prije par godina. Zato ovako ispod cijene. Best buy ovog ljeta. Kakvi Neymari i Alcantare, ovo je pravi igrač. Ali, Realu treba dobar equilibrium midfielder jer Xabi pada i obrana im nije bogzna što. Ramos kikser, arbeloa kikser, Marcelo loše markira igrače itd itd. Siguran sam da Cavani ne dolazi. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131750 Evo Bony na korak do prelaska u Swansea, pa jbte i to za 12 miliona eura, pa jel to nismo mogli mi dat!! Sad oću Bentekea, a na zimu i Bonya! Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131751 Kakav Benteke. Hljeba ti dragog. Lukaku je trenutno bolji od njega a za godiu-dvije ce biti 5x bolji Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131754 Znam ja da je bolji, al kao što sam već reko u temi za wallpapere (gdje me nitko nije doživio) moj napad iz snova je Lukaku-Bony-Benteke Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131882 Potvrđeni transferi 27.06. Jordi Amat (Espanyol -> Swansea) Danny Simpson (Newcastle -> Q.P.R.) Isco (Malaga -> Real Madrid) Florian Josefzoon (RKC Waalwijk -> PSV) Arshavin (Arsenal -> Zenit) Andreas Cornelius (FC Kopenhaven -> Cardiff) Adam Szalai (Mainz -> Schalke) Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131901 Kazu Spursi dogovorili sve sa Paulinhom i Villom. Bit ce to fina ekipa. Nadam se ispred arsenala a iza nas 3 mjesta :D Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131910 Swansea radi odlican posao. Amat je izuzetno talentovan stoper, placen samo 2.5 miliona funti i kroz sezonu ili dve, moci ce odlicno da zarade na njemu. Neko iz njihove Uprave ima odlican osecaj za posao. Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131920 Ogbonna presao u Juventus. Casano dogovorio sve s Parmom. Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131965 Hulk se spominje kao moguca zamjena za Teveza . To bi im bio bas glup potez :D Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131974 Hulk se spominje kao moguca zamjena za Teveza . Negredo,Osvaldo,Cardozo,Gomez se spominju a Cardozo otpada jer je on presao u Fenerbahce.To je objavio sportsport.ba. Prijavi
29. juni 2013.13 god. comment_131991 Potvrđeni transferi 28.06. Hector Herrera (Pachuca -> Porto) Erik Pieters (PSV -> Stoke) Nicolas Isimat-Mirin (Valenciennes -> Monaco) Emir Spahić (Sevilla -> Leverkusen) Mauro Boselli (Wigan -> Club Leon) Stephen Crainey (Blackpool -> Wigan) Gelson Fernandes (Sion -> Freiburg) Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132078 Možete li da zamislite - Iguain, Tores i Runi u napadu Arsenala? 10.03 - Još jedna vest iz Engleske, takođe vezana za Tobdžije. Venger ovog leta na raspolaganju ima ogroman budžet za pojačanja, a mediji redovno, iz dana u dan, spekulišu ko bi mogao da se preseli na Emirejts. Posle Iguaina, sada se u vezu sa Arsenalom dovodi i Fernando Tores. Ipak, poznajući menadžera Tobdžija, ostrvska štampa navodi (čak se i sprda) da će sve to biti jako teško ostvarivo, pre svega što bi za napadače takvog kalibra trebalo izdvojiti pozamašnu sumu novca, što Vengernerado čini... Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132079 Potvrdeni transferi 29.06.Vitolo (Las Palmas -> Sevilla)Stephan Schrock (Hoffenheim -> Frankfurt)Jonathan De Guzman (produzio posudbu u Swanseaju)Daniel Bessa (Inter -> Sunderland (posudba))Mario Yepes (istekao ugovor u Milanu)Sent from my calculator using Tapatalk Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132085 Kad bi Wenger doveo Rooneya, što bi bilo ravno čudu, napravio bi dobar posao. Torresa mu se ne isplati dovesti za iste pare koje bi dao za Rooneya. Higuain je definitivno najgori mogući transfer kojeg može napraviti. Vjerujem da će dovesti nekoga od ovih, ali me čudi da je njemu Higuain jedan od prvih pickova i da Wenger zna procijeniti igrača, ali u ovom slučaju je debelo fulao. Ako je sve ovo istina. Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132090 Kad bi Wenger doveo Rooneya, što bi bilo ravno čudu, napravio bi dobar posao. Torresa mu se ne isplati dovesti za iste pare koje bi dao za Rooneya. Higuain je definitivno najgori mogući transfer kojeg može napraviti. Vjerujem da će dovesti nekoga od ovih, ali me čudi da je njemu Higuain jedan od prvih pickova i da Wenger zna procijeniti igrača, ali u ovom slučaju je debelo fulao. Ako je sve ovo istina. Highuain sa povrijedjenim koljenom i sa povezom preko oka je mnogo bolja opcija za Arsena od Torresa. Mislio sam da smo toga svjesni, Higuain nije sigurno medju najboljim napadacima na svijetu i ne svidja mi se njegov stil igre ali svakako je mnogo bolja opcija od Spanca i mislim da bi se sasvim solidno uklopio. Rooney bi bio neuporedivo bolje rjesenje od oboioce ali meni je to u domenu Sci Fi filmova, da Arsenal uzme Rooneya Manchesteru. Kada se to desi shvaticu da sam sanjao. Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132156 Ahmed El Mohamady Sunderland to HullDimitri Payet Lille to O.MarseilleStephan Schrock Hoffenheim to Eintracht FrankfurtAdam Szalai Mainz to Schalke 04Gelson Fernandes Sporting Lisbon to FreiburgMert Nobre Mersin to KayserisporVincent Aboubakar Valennciennes to LorientAndreas Cornelius Copenhagen to CardiffInal Getigezhev FK Rostov to Rubin KazanVladimir Weiss Pescara to OlympiakosGokhan Tore Rubin Kazan to BesiktasBatuhan Karadeniz Eskisehir to BesiktasDanny Simpson Newcastle Utd. to QPRMikel Oruesagasti Valladolid to Athletic BilbaoSamuel Holmen Istanbul B.B. to FenerbahceMichael Kadlec Bayer L to FenerbahceGunay Guven Stutt. Kickers to BesiktasMilan Smiljanic Partizan to Genclerbirligi AnkaraDeniz Naki Paderborn to Genclerbirligi Ankara Herrera koji je doveden u Porto za 8 mil ima otkupnu klauzulu od 40 mil :) Dinamo Kiev doveo trojicu Steta za Belhandu mogao je bolje. Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132163 "Odlazim iz Partizana. Sazreo sam za jaču ligu, poput Španije ili Italije, nema potrebe da se kalim recimo u Holandiji." šćepakadabra majstor najveći, simbioza mutanta dragana čadikovskog i asena nikolovog Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132187 Dinamo Kiev doveo trojicuSteta za Belhandu mogao je bolje. ako ćemo realno isto se odnosi i na m`bokani-a.. frajer prekucao belgiju uzduž i poprijeko, sam nosio anderlecht kroz čitavu sezonu :) Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132216 AVB gets all Cro for whizkids TOTTENHAM have beaten their London rivals by swooping for two Croatian superkids. Read more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4990994/Tottenham-close-to-agreeing-deal-for-Alen-Halilovic-and-Tin-Jedvaj.html#ixzz2XmjXQSNo Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132235 Halilović i Jedvaj službeno u Tottenhamu za 17.2 milijuna funti u paru. Villas-Govnas se opet sramoti, propast će obojica ko ništa. Novi službeni transferi: Modibo Diakite iz Lazia u Sunderland - prilično jako pojačanje za jedan poluprofesionalni klub poput Sunderlanda, pogotovo što je free, a i korak naprijed u karijeri Diakitea zbog lige u kojoj će igrati. U neku ruku, win-win. Thomas Rogne iz Celtica u Wigan - free transfer igrača koji je lani igrao Ligu Prvaka u Championship Cabral Cabral iz Basela u Sunderland - još jedan free transfer Sunderlanda Valentin Roberge iz Maritima u Sunderland - free Acuna iz Udinesea na posudbu u Watford - Zola ponovno krca momčad igračima s posudbe Chris McCann iz Burnleyja u Wigan - free Andrej Aršavin iz Arsenala u Zenit - free, neloš potez Rusa Fiorentina dovela napadača Iakovenka iz Anderlechta - free Caprari iz Pescare u Romu - Pescara se riješava svakog kvaliteta koji su imali Jadson iz Botafoga u Udinese Schalke učinio jako dobar potez dovođenjem Szalaija, Marseille napravio posao desetljeća dovođenjem Payeta, Bruma odlično odabrao (PSV), Real također fantastičan potez dovođenje Isca, Juve da ne govorim, Zenit i Denisov također, uglavnom, ne nazire se neki kiks u transferima osim Lovrena u Southampton. Bilbao uradio najbolji mogući transfer, Benat će naredne sezone čuda radit, baš ono što treba Athleticu, playmaker po mjeri kluba. Ako bude sreće pa se i Alonso vrati idućeg ljeta, može Bilbao i u Ligu Prvaka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.