Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Navodno Vermaelen zatrazio transfer.

Higuain se vezuje i sa Arsenalom i sa Juventusom. 

LFC radi na potpisu 3 igraca. 

Isto tako navodno Real trazi Vidala kao deo dogovora za Higuaina. 

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Situacija oko Rooneyja bi trebala biti jasnija pocetkom naredne sedmice jer se u naredna 2 dana treba sastati sa Moyesom.

Arsenal se okrece Ashleyju Williamsu.

Debeli pregovara s Napolijem.

LFC navodnoganja Iaga Aspasa il kako se već zove onaj iz Celte.

Milan je potpisao Zapatu na 3 godine (ove sezone bio na posudbi iz Villareala)

Fulham doveo Amorebietu.

Werder uzeo Petersena na 4 godine (što je došao u Bayern kao najbolji strjelac druge lige pa su ga odma prosljedili u Werder na posudbu)

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/233625/Kako-radi-Porto-Dva-igraca-kupljena-za-18-a-prodata-Monaku-za-70-miliona-evra

Porto ubedljivo najvise zaradjuje od transfera. Kako imaju nos za igrace,strasno..

Ja tvrdim da sad MU ne moze da uzme 70 miliona za RVP i Runija.Da ode Roman u Mancester sa 60 miliona,dali bi ih sa masnicom.

Porto je najcarskiji klub veka.

Oni su bre uzeli 3 evropska trofeja,prodali igrace za 500 miliona,a Real,Celsi i Siti doveli igrace za 2 milijarde i uzeli 2 evropska trofeja.

Da ne pricamo da je Liga Evrope za Porto kao Liga Sampiona a osvajanje Lige Sampiona je kao osvajanje 3 Lige Sampiona ovih multimilionerskih timova.

Tom klubu naklon do poda.Gigant nad gigantima.

Neymar potpisao za Barcelonu. Jos nema potvrdjene visine transfera al izgleda da je nekih 25 miliona eura. + kazu da je barca platila 10 mil kapare, kako bi imala prednost od ostalih pri kupovini geymara.

Santos confirm two Neymar bids accepted, with both Barcelona And Real Madrid, now it's up to Neymar what he want! 

Navodno je Dortmund dogovorio prelazak Sokratisa Papastopulosa, stopera Werdera za 9.5 miliona evra. 

Kvalitetan squad igrac. 

374972_467346720015704_1966259248_n.jpg

;) 

meni dobar stoper, gledao sam g u Milanu dok je nešto igrao i začudilo me što su ga se rješili, bio je i više nego solidan

Ma Neymar će u Real otić. Nisam vjerovao da bi samo tako prešao u Barcelonu i pitao sam onog diabla je li službeno. Čim sam vidio na Santosovoj stranici da nema transfera u Barcelonu, shvatio sam o čem se radi. Perez je opakiji igrač i sigurno mu može dati i veću plaću, ali i klubu veću odštetu. Mislim da će se iskupiti za nekupovanje Ronaldinha jer je kao bio preružan da dresove prodaje.

Dortmund razmislja aktivirati klauzulu koju ima Barcelonin omladinac Deulofeu, to je €35m. Takodje, Bernard iz Brazila je u igri, cijena 15m.

United zapeo za Alcantaru. On u ugovoru ima klauzulu od 90 miliona ali ako odigra 60% utakmica u sezoni, sto on nije uradio ove sezone pa ta klauzula pada na 18 miliona.

LFC odbio 40 miliona za Suareza. Real poslao.

Dortmund razmislja aktivirati klauzulu koju ima Barcelonin omladinac Deulofeu, to je €35m. Takodje, Bernard iz Brazila je u igri, cijena 15m.

United zapeo za Alcantaru. On u ugovoru ima klauzulu od 90 miliona ali ako odigra 60% utakmica u sezoni, sto on nije uradio ove sezone pa ta klauzula pada na 18 miliona.

LFC odbio 40 miliona za Suareza. Real poslao.

Alcanatara je bezvezan veznjak, napuhan od strane medija kao nasljednik Xavija kako bi se skupo prodao. Po ničem poseban  veznjak, niti dribla niti šutira niti kreira, apsolutno ne čini razliku na terenu. Suarez bi bio dobra kupnja za bilo koga, trebao bi livepool dobro razmisliti o prodaji jer mi se čini da je Suarez pun kufer Engleske.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.