1. februar 2013.13 god. comment_105318 Hahah Odemwingie na kraju ostao bez kluba(najvjerovatnije). Samovoljno je napustio WBA i dosao da potpise ugovor sa QPR a ovi ga da pokazu postovanje prema WBA nisu pustili u svoje prostorije tako da je vjerovatno ostao slobodan igrac. Prijavi
11. februar 2013.13 god. comment_107043 [b][url="http://www1.skysports.com/football/news/11913/8494086/Transfer-news-Premier-League-target-Christian-Eriksen-snubs-new-Ajax-contract"]Christian Eriksen[/url][/b] has refused to sign a new contract at [b]Ajax[/b], heightening speculation he could be set for a summer move to the [b]Premier League[/b]. The Dutch champions' technical director Marc Overmars said: "Christian has informed us that he doesn't want to sign a new contract right now. I think he and his agent want to see what opportunities present themselves this summer." http://www1.skysports.com/football/news/11913/8494086/Transfer-news-Premier-League-target-Christian-Eriksen-snubs-new-Ajax-contract Prijavi
11. februar 2013.13 god. comment_107066 [quote name='chibabachi' timestamp='1360603042' post='107043'] [b][url="http://www1.skysports.com/football/news/11913/8494086/Transfer-news-Premier-League-target-Christian-Eriksen-snubs-new-Ajax-contract"]Christian Eriksen[/url][/b] has refused to sign a new contract at [b]Ajax[/b], heightening speculation he could be set for a summer move to the [b]Premier League[/b]. The Dutch champions' technical director Marc Overmars said: "Christian has informed us that he doesn't want to sign a new contract right now. I think he and his agent want to see what opportunities present themselves this summer." [url="http://www1.skysports.com/football/news/11913/8494086/Transfer-news-Premier-League-target-Christian-Eriksen-snubs-new-Ajax-contract"]http://www1.skysport...w-Ajax-contract[/url] [/quote] Taj ce u United. Prijavi
12. februar 2013.13 god. comment_107158 [img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/521752_444465838958066_457068922_n.jpg[/img] Chelsea wrap up deal for 17 year old Chilean whizkid Cristian Cuevas for £2.5m He will be sent back on loan to O’Higgins, and will join up with the Blues in July for their pre-season in Asia. The left midfielder has also played for Chile Under-20s. Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107430 navodno da ter Stegen prelazi u Farcelonu što je loše jer je mali jedno 150 puta bolji golman od Valdesa Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107443 Navodno je agent istog ostro uzvratio rekavsi da nema nikakvog dogovora...ko laze a ko prica istinu niko ne zna,a da me raduje raduje me,maknuce ruke sa naseg Tibe Prijavi
16. februar 2013.13 god. comment_107662 Evo nekih interesantnih vesti,naravno još ništa nije zvanično [b]"Benfica [/b]have beaten [b]Aston Villa [/b]to the signing of [b]Heerenveen's [/b]attacking midfielder [b]Filip Djuricic[/b], according to reports in Portugal. Benfica have agreed a fee of €6million (£5.2m) with Heerenveen, which is more than Villa's offer, and Djuricic will join the Portuguese giants on a five-year contract in the summer." Prijavi
16. februar 2013.13 god. comment_107711 Posto nema sanse da Chelsea proda Kurtu, Evropski velikani ce se otimati oko Ter Stegena... Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107797 Neverovatno koliko mladih i perspektivnih igrača igra u Nemačkoj za sad nema nekih vrućih vesti o njemu ali mislim da će za koju godinu ako ne i na leto biti jedna od zvezda prelaznog roka http://www.youtube.com/watch?v=gwroPaeT7C0&feature=player_embedded http://www.transfermarkt.co.uk/en/heung-min-son/profil/spieler_91845.html Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107894 [b] Borussia Dortmund want clarity from Bayern Munich over Robert Lewandowski[/b] Počinje da me nervira ovaj Bajern,dal moraju baš svi dobri igrači iz bundes lige da predju u njihove redove http://www1.skysports.com/football/news/11890/8506027/Borussia-Dortmund-want-clarity-from-Bayern-Munich-over-Robert-Lewandowski Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108051 [quote name='chibabachi' timestamp='1361118336' post='107894'] Počinje da me nervira ovaj Bajern,dal moraju baš svi dobri igrači iz bundes lige da predju u njihove redove [/quote] Pa šta je tu loše? Ipak su oni svetski giganti. Za osudu bi bilo da se pojavi jedan drugi klub i počne da kupuje kvalitetne igrače. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108052 [quote name='Igi' timestamp='1361205072' post='108051'] Pa šta je tu loše? Ipak su oni svetski giganti. Za osudu bi bilo da se pojavi jedan drugi klub i počne da kupuje kvalitetne igrače. [/quote] neznam dal je ovo sarkazam al slažem se sa Chibom, stvarno mi ide na živce način na koji rješavjau konkurenciju, a Lew bi bio glup kad bi to napravio, u Dortmundu je Bog, osvojio je sve sa tim klubom u Njemačkoj što se da, po meni bi mmu bilo najbolje da ostane tamo il ide van njemačke, otič u Bayern bilo bi najgljuplje što može napravit Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108103 Bayern zeli monopol nad Bundesligom. Iz nekog, samo njima znanog razloga je to opravdano.Destabilizuju manje klubove javno se interesujuci za njihove igrace. Samo sto bejzbolkama nisu upali u prostorije Schalkea, da odvedu Neuera. Slicno ce biti i sa Lewandowskim, i sa svakim drugim, koga budu nanisanili. Problem je sto igraci uglavnom zele u Bayern, tako da je klubovima u Nemackoj jedini izlaz prodaja u inostranstvo, obicno ispod cene. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108114 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361223376' post='108103'] Bayern zeli monopol nad Bundesligom. Iz nekog, samo njima znanog razloga je to opravdano. ... Problem je sto igraci uglavnom zele u Bayern, tako da je klubovima u Nemackoj jedini izlaz prodaja u inostranstvo, obicno ispod cene. [/quote] Bayern ima u njemačkoj jedan zanimljiv naziv - narodni klub. S obzirom da su im stadioni stalno rasprodani a samo u njemačkoj broje 200 000 službeno registriranih navijača to nije ništa čudno. Bayern = Bundesliga = Njemačka reprezentacija - takvo je mišljenje većine njemaca koji čak ne navijaju za bayern. Možda zadnjih par godina manje zbog borrusije, ali zadnjih par desetljeća zna se gdje su igrale njemački nogometni velikani tako da njima se manje-više dosta pušta (pogotovo ako žele perspektivnog njemačkog klinca) Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108115 Bayern je preveliki gigant da propusti bilo kojeg kvalitetnog igrača iz Bundeslige. U prošlosti se to još više očitovalo, međutim danas sve manje i manje. Svijet je globalno selo, a Nijemci su itekako svjesni da će im, ako nastave svoje produkte stavljati u prodajni odjeljak, na vrata kucati puno imućniji i jači od Bayerna. Ako se nastavi trend koji su postavili Roman, pa šeici teško će zdravim poslovanjem taj Stern des Sudens održati korak. Ali oni su klub vrijedan divljenja bez obzira koliko arogantni bili. I imaju potpuno pravo biti, jer su to zaslužili za razliku od Barcelone i Reala koji su potrošenim novcem i strašnim kreditima s još većim kamatama u govna otjerali vlastiti nogomet, sport pa i državu općenito. Doći će dan kada će banke konačno reći 'stop' i njima. I kao što visk reče, Bayern je stub njemačkog nogometa. Bayern je model kojem treba težiti nekad u budućnosti i s naše strane. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108120 nebi se složio, ja prvi nebi htio da Chelsea postane kao Bayern, jest to sve divno krasno, navijaš za najjači klub, klub koji svake druge sezone nosi titulu prvaka jupiiii wuuuhuuuuu, al to uništava čar nogometa, jbo to kad Bayern je prvak iduće sezone netko iznenadi, kupe njihove igrače opet Bayern prvak, sljedeće sezone netko drugi iznenadi i tako u krug, a što je žalosno sve mi se čini da se tako mora radit, jer nevidim adekvatan razlog zašto bi Schalke prodao Neuera Bayernu, nisam baš upućen al nevjerujem da su u nekim dugovima jer uspjevaju zadržavat svoje najbolje igrače, dapače pojačavaju se i imaju respektabilnu mladu momčad što pokazuje i plasman u LP. Možda bi dobili nešto manje da su ga dali u inozemstvo al svejedno mislim da bi to rađe napravili nego ga dali Bayernu. pogle Gomeza npr. pa to je čovjek od 33 milke al čovjek koji je propao, ruku na srce nije nikad bio igračina da boli glava ali bio je dobar napadač. A Chelsea sve i da oće nebi mogao bit to što je Bayern jer engleska liga je daleko ispred svih i nebi to konkurenti dopustili, jebeš sve Engleska je daleko najjača pa nek priča tko što hoće, a to ovi prijmeri pokazuju. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108124 Pogrešno si shvatio, mislio sam na Bayern po hijerarhijskom uređenju i načinu funkcionisanja te opstanka tog kluba. To je model koji treba tražiti, ono što Bayern ima u tom smislu malo ko u svijetu nogometa ima. Prijavi
19. februar 2013.13 god. comment_108133 According to reports in the [i]Hamburger Morgenpost[/i], South Korea international [b]Heung-min Son[/b] is edging closer to a move to the Premier League. Son has a further season left on his contract at [b]Hamburg [/b]and has reportedly received a concrete salary offer from an English club. [b]Chelsea [/b]and [b]Tottenham Hotspur [/b]have been strongly linked with the striker. [b] Athletic Bilbao defender Fernando Amorebieta 'in talks' with Arsenal[/b] [url="http://www1.skysports.com/football/news/11848/8509535/Athletic-Bilbao-defender-Fernando-Amorebieta-in-talks-with-Arsenal"]http://www1.skysport...ks-with-Arsenal[/url] evo i nekih interesantnih [i]Daily Mail[/i] is claiming that the Premier League champions have made the first move in the race to sign [b]Santos[/b] forward [b]Neymar[/b]. It is said that City’s top executives Ferran Soriano and Txiki Begiristain have held initial talks with the Brazilian’s family and representatives. [i]The Sun[/i] reporting that [b]Manchester City[/b] striker [b]Edin Dzeko[/b] is willing to take a pay cut to seal a £20million summer move to [b]Borussia Dortmund[/b]. Prijavi
28. februar 2013.13 god. comment_109541 [b][url="http://www1.skysports.com/football/news/11881/8529191/Borussia-Dortmund-say-Robert-Lewandowski-will-not-sign-new-contract"]Robert Lewandowski[/url][/b] looks set to leave [b]Borussia Dortmund[/b] after the German club said the striker will not sign a new contract. "Robert Lewandowski is not going to sign a new contract. We will have to see if he is going to be on the move in the summer," director Michael Zorc said. Prijavi
28. februar 2013.13 god. comment_109542 [quote name='Wisey' timestamp='1361230468' post='108124'] Pogrešno si shvatio, mislio sam na Bayern po hijerarhijskom uređenju i načinu funkcionisanja te opstanka tog kluba. To je model koji treba tražiti, ono što Bayern ima u tom smislu malo ko u svijetu nogometa ima. [/quote] Sve stoji ali kada pocnu prozivati neke druge klubove za trosenje, zeludac mi se okrene. Jadno i nisko s njihove strane. Parama su postali ovoliko veliki a drugima sole pamet zbog toga. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110582 Sve stoji ali kada pocnu prozivati neke druge klubove za trosenje, zeludac mi se okrene. Jadno i nisko s njihove strane. Parama su postali ovoliko veliki a drugima sole pamet zbog toga. Pa prozivaju klubove koji troše pare koje nisu stekli na sportski način, način na koji su u Bayernu do njih došli. I na to imaju puno pravo, jer je njihov kapital veliki, ali ni u jednom trenutku njegovo porijeklo nije sumnjivo, niti je plod bogatstva pojedinca, kredita u bankama, zaduživanja i slično. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110584 Pare na sportski nacin kao i otimanje i teror Bundesligom decenijama. Sve je to sportski. Oni potezu pricu o trosenju, kakva tragikomedija. Pa ovo im je realno sesti, sedmi put da visoko dizu ljestvicu u njemackom fudbalu. Toliko visoko da je ostali ne mogu dohvatiti ni da se popnu na stolicu. Nije im ovo prvi Martinez, ima ih poprilicno. U proslosti im je samo Dortmund mogao biti blizu po trosenju, ali s vremena na vijeme. Trosili su troduplo vise od drugoplasiranog po ulaganjima svojevremeno, a isto je i danas. Da li im je izvor para Telekom, Gazprom, najmocnije banke u Njemackoj ili bogati vlasnik - nebitno je. Ono sto je bitno je da su novcem, parama, zelembacima, kintom postali ovo sto su. Protiv toga nemam nista, ali protiv licemjerstva najjadnijeg oblika - imam puno toga i uvijek cu imati. Guardiola najplaceniji trener na svijetu. Jako je bijedno da oni nekome pricaju i moralisu o trosenju. Na taj nacin pokazuju ogromnu dozu pakosti i straha. Fuj! Prijavi
14. mart 2013.13 god. comment_112069 jedno pitanje za sve forumaše šta nas očekuje sledeće sezone u napadu sitija? Baloteli ode,Tevez na izlasku,Aguero dugogodišnja želja Reala,Dzeko zaslužuje bar po mom mišljenu daleko bolji tretman,sve mi nekako smrdi na to da će Siti dobro isprazniti kasu na leto Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112386 zanimljivo pitanje, rekao bi da će mjenjat trenera, a onda sve ovisi o njegovom guštu, kog če si on htjet itd. makar mi nekako smrdi da bi Rooney mogao završit tamo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.