Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Ja ipak mislim da čika Mancini će ostati i dalje u Cityu.  Što se tiče njihovog napada, Džeko definitvno odlazi (volio bih ga kod nas vidit, ako nebi koštao puno para), Tevez vrlo moguće, Aguero pa ne vjerujem..   Eh, to ako se desi, onda jedan od Cavani/Falcao je u Cityu 100%, te još neki napadač (nisam siguran ko)...

Smatram da sljedeće sezone neće biti ništa slabiji (u napadu) od ove i prethodne, čak šta više..

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

City kupuje sigurno jednog od trojca Falcao/Cavani/Jackson Martinez

Džeko ubica ode, ja bih ga volio vidjet u Borusiji, a Tevez ko Tevez...

Slavni Monako, višestruki prvak Francuske i finalista Lige Šampiona iz 2004. godine se trenutno nalazi u drugoj ligi Francuske, ali se nalaze na dobrom putu da se vrate u prvu ligu, jer su trenutno lideri šampionata.  Klub iz kneževine ima bogatog vlasnika, ruskog milijardera Dmitrija Ribolovljeva, koji planira da, u slučaju plasmana u elitni rang, svoju ekipu pojača čitavom plejadom asova koji bi zasenili čak i PSŽ-ove zvezde.

Kako pišu mediji u Francuskoj, Ribolovljev je kao glavne potencijalne transfer mete za naredno leto odredio Vejna Runija, Radamela Falkaa, Karlosa Teveza, Edinsona Kavanija i Nejmara.

Ukoliko ne uspe da dovede ni jednog od igrača sa svoje “A liste”, Ribolovljen bi se okrenuo ka dovođenju Žoaa Mutinja iz Porta, dok je, od igrača koji igraju u Francuskoj, zainteresovan za igrača Sent Etjena Stefana Rufijea i Pjera-Emerika Aubamejanga.

Trenutno nije poznato koliko bi Ribolovljev bio spreman da plati za igrače sa svoje primarne liste želja, ali je jasno da bi svakom od igrača sa svoje  “A liste” morao da ponudi više od 10 miliona evra po sezoni kako bi oni uopšte razmotrili prelazak u Monako.

Procenjuje se da ovaj biznismen raspolaže imovinom od oko 10 milijardi dolara.

Ako je suditi po pisanju britanskog tabloida, Serhio Aguero će dres Mančester sitija ovog leta zameniti onim koji nose fudbaleri madridskog Reala.

222222_engleska-serhio-aguero-foto22-afpKako javlja “Dejli star”, uprava Madriđana se sprema da “odreši kesu” i pritom popuni budžet aktuelnog prvaka Engleske ne bi li u svoje redove dovela argentinskog reprezentativca.

I meni je on jedan od omiljenih igraca. Zavoleo sam ga kada je Puyolu par puta slomio kicmu ono u atm i od tada ga stalno pratim. Nesto ga nece u poslednje vreme,ali opet ce on bljesnuti,mada to nama i ne odgovara,dok je u city-u :D

AS: Popis igraca po koje Real krece u letnom prelaznom roku:

-Aguero
-Bale
-Isco
-Daniel Carvajal

Kako jos navodi AS spominje se jos imena,ali po ova 4 Real krece sigurno na leto

Ovaj Real sprema Galaktikose 3.

Real prvi kandidat za najveceg trosadziju ovg leta. 

Sto se City-a tice, pise se da ce oni probati da prodaju nekoliko igraca ovog leta, medju kojima su Dzeko, Tevez, Toure(navodno hoce da ide), Javi Garsia, kako bi sakupili novac za pojacanja.

Nekako mi se najvise cini da ce oni uzeti Cavania. Mozda bude i neke razmene, ako Real bude zeleo Aguera. 

nevidim zašto bi United Chicarita prodavao ? on im je najproduktivniji igrač.. za Valenciu i Nania moram reć da mi se sviđaju ko igrčai, pogotovo Valencia, jeben trkač i radnik, obožavam njegove igre sad kako je statistički loš vjerojatno bi bio jeftin, šteta što Chelsiju netreba a ionako ga nebi uzeo smao zato što je ipak iz Uniteda, al da bi volio da smo ga mi doveli a ne United ? itekako, dosta podcjenjen igrač. Real ako stvarno kreće po ovo onda se može možda i ubost koji dobar igrač jeftino, tipa Higuain, Xabi Alonso, Kaka... makar će ova potonja 2 vjerojatno u Liverpool odnosno Milan, ali za Higuaina bi se trebalo raspitat, pogotovo kako bi se ja rješio Torresa dobili bi dobrog provjerenog napadača a opet nekog tko je navikao an klupu i kom nebi bilo problem sjest na klupu i "prepustit" Lukakuu dosta minuta, iili ih uparit što bi moglo funkcionirat

Sportske.net me kopirali i napisali da je na pomolu razena napadaca na relaciji CIty/Real.  [-( 

Ima li neki advokat ovde, da tuzimo za autorska prava :-?

ali za Higuaina bi se trebalo raspitat, pogotovo kako bi se ja rješio Torresa dobili bi dobrog provjerenog napadača a opet nekog tko je navikao an klupu i kom nebi bilo problem sjest na klupu i "prepustit" Lukakuu dosta minuta, iili ih uparit što bi moglo funkcionirat

Higuain je dosta kukao tokom zadnjih par sezona zbog slabe minutaže tako da nema šanse da će preći negdje gdje neće biti prva igla zagarantirano.

Higuain, vecito u senci drugih.... Prvo Raula, pa onda Benzeme i Ronalda, se opet nadavao golova. Nije ta klasa kao sto su Falcao i Cavani recimo, ali kad bi se razmisljalo o Lukakuu, i davanju njemu sanse da se dokaze, bio bi dobar izbor.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

French radio RMC says PSG have agreed 4-year #Cavani deal from #Napoli this summer

Od veoma pouzdanog lika, a citav tviter o tome bruji.

Ono sto mene zanima je kako ce Dortmund rasporediti novosteceni prihod. 

Jeste im otisao najbolji igrac, ali su vec pokazali da umeju itekako da pronadju dostojnu zamenu. 

Sahina je zamenio Gundogan, Kagawu Reus, a novac potrosen na dovodjenje ta dva igraca je bio jednak onom dobijenom za njihove prethodnike. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.