Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

čini se Navas u Cityu ! zanilmjivo,  Navas ima poremećaj neki, uglavnom "nemože" bit daleko od doma, nešto s nostalgijom, što bi ameri rekli homesick, to je razlog zašto nije nikad napustio Sevillu (ponuda nije manjkalo) čudno da sad ipak ide, valjda psihić obavio poso :D

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

čini se Navas u Cityu ! zanilmjivo,  Navas ima poremećaj neki, uglavnom "nemože" bit daleko od doma, nešto s nostalgijom, što bi ameri rekli homesick, to je razlog zašto nije nikad napustio Sevillu (ponuda nije manjkalo) čudno da sad ipak ide, valjda psihić obavio poso :D

To sam i ja citao, navodno je Real zato odustao od njega jos prije par godina.

Jest, obavio jedan poznati psihić zvani evrić, ili preciznije, evrićI, milioni njih.

" U današnje vrijeme igrač tog kalibra teško ostaje u ekipi kakva je Sevilla, no Navasa je zadržala bolest. Jer aneksioznost zaista jeste bolest. Simptome slične onima kod srčanog udara je osjećao španski reprezentativac svaki put kada bi se udaljio od svog doma – jednom prilikom nije izdržao pripreme s klubom u Huelvi, gradu 96 kilometara udaljenom od Seville. Nostalgija je Jesusa Navasa bacala u hroničnu depresiju, a 2007. odbio je ponudu da pređe u Chelsea, iako su klubovi sve već bili dogovorili. "

Prvi put i za ovo čujem .. svakakvih bolesti na ovom Svijetu, Bože sačuvaj ... 

Zato je on odbio ponudu Plavaca.... A secam se da sam prekopao internet trazeci nesto o tome, jer sam ga jako cenio kao igraca. 

Zelim mu sve najbolje u CIty-u, koliko god potrajalo.

Jest, obavio jedan poznati psihić zvani evrić, ili preciznije, evrićI, milioni njih.

Da - ali ne njegovi nego Sevillini.

Davno je rekao da jedini razlog zašto će napustiti sevillu je taj da im pomogne. A danas su do grla u dugovima i city-eva lova im čuda radi za bankovni račun

Navas nikada nije trčao za lovom - a imao je dosta ponuda i uvijek je ostajao u Sevilli

Konacno se zna i tacna cijena Neymara. Bartomeu je izjavio da je Farcelona platila €57m.

• Autor

Konacno se zna i tacna cijena Neymara. Bartomeu je izjavio da je Farcelona platila €57m.

Ista cijena koliko je Chelsea platio Torresa, identična.

Samo što će se njima Gaymar puno više isplatiti u prvoj sezoni, nego što se nama Torres u ove tri.

Je li to s uključenim ugovorom ili čiste pare koje idu Santosu na račun?

eto i službeno

397382_471815019568874_1755765008_n.jpg

i Real dove Carvajala, desnog beka iz Leverkusena, prošle godine prodali su im ga za 5 sad ga vraćaju za 6,5

Photoshop sta se palite.

btw. Garay u Manchester Utd.

Po ugledu na Milan(Silva i Ibrahimovic), FIorentina je sa promo postera za sezonu 2013/14 izostavila Adema Ljajica i Stevana Jovetica, te dovela levo krilo Anderlechta Oleksandra Yakovenka. 

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Ako je istina za stekelenburga i fulham, to je strasna akvizicija :o Prejak golman!

Sky pisao da je istina :D

Sky sources understand that Manchester City have agreed a £34m deal for Shakhtar Donetsk midfielder Fernandinho.

Haman nije oko 25  mil. Izgleda da su ga platili finih 34 miliona "funti".

Sky je sky :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.