Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Farcelona retko prodaje svoju decu, bar ne one koji stignu do prvog tima, tako da ova tvoja prica i nema mnogo smisla. 

Alcantara ce verovatno na pozajmicu, posto se suska da Neymar zeli njegovu 11icu. 

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Farcelona retko prodaje svoju decu, bar ne one koji stignu do prvog tima, tako da ova tvoja prica i nema mnogo smisla. 

Alcantara ce verovatno na pozajmicu, posto se suska da Neymar zeli njegovu 11icu. 

NIje to moja prica majstore vec prica lika novinara po imenu Tancredi Palmeri. Odavno provalio gdje ce Radamel, prvi napisao da je Benitez Napolijev, da je Neymar Farsin itd. Vidjecemo. Ja mislim da ce prodati jednog od ove dvojice (Alcantara, Deluofou).

NIje to moja prica majstore vec prica lika novinara po imenu Tancredi Palmeri. Odavno provalio gdje ce Radamel, prvi napisao da je Benitez Napolijev, da je Neymar Farsin itd. Vidjecemo. Ja mislim da ce prodati jednog od ove dvojice (Alcantara, Deluofou).

Apsolutno se slažem. Fali im para za transfere, neće baš bogzna šta zaraditi od prodaje prvotimaca kao što su Villa, Sanchez ili Alves ako misle dovesti ono što je planirano prije početka sezone. Neće sigurno obojicu ovih nazovi talenata prodat jer im treba za rotaciju bar jedan od ovih.

Citao sam i ja neke njegove twet-ove. 

Najjaci su mi oni gde prvo objavljuje da je Valdes Monacov igrac, i posle demantuje sam sebe. 

Farcelona kad nema para, ona digne kredit. Kupovinu Neymara su finansirali novcem od zarada na takmicenjima. 
Za Shacheza su odredili cenu od 25 mil, za Villu bi mogli iznuditi 10ak... 

Doduse, ako je tacno da Thiago ima klauzulu od 18mil, onda se ne pitaju nista, ako bude zeleo da ide. 

A za Deulofeua tesko da u ovom momentu mogu dobiti vise od 10-15 miliona, jer iako je talentovan, nije dobio ni gram sanse na velikoj sceni da pokaze da ista vredi.

_____________________________________________________________________________________________________________

Kolo Toure pred potpisom za Liverpool

http://www1.skysports.com/football/news/11669/8740092/Transfer-news-Liverpool-set-to-clinch-deal-for-Manchester-City-defender-Kolo-Toure

Thiagov stari je nezadovoljan sa sinovom minutažom. To se već godinu dana provlači po medijima i u više navrata je javno to rekao. Vjerojatno će ga prodati.

Citao sam i ja neke njegove twet-ove. 

Najjaci su mi oni gde prvo objavljuje da je Valdes Monacov igrac, i posle demantuje sam sebe. 

I na kraju Valdes stvarno Monacov igrac. Pa i da je omasio, nikakav problem, skroz normalno. Pa to novine rade citav prelazni rok.

Deulofeu ima klauzulu i ko hoce neka je aktivira. NIkakvih 10-15 miliona, samo 35 ili nista. Fino pise.

Kolo Toure bi trebao imati platu od oko 60k...

I na kraju Valdes stvarno Monacov igrac. Pa i da je omasio, nikakav problem, skroz normalno. Pa to novine rade citav prelazni rok.

Deulofeu ima klauzulu i ko hoce neka je aktivira. NIkakvih 10-15 miliona, samo 35 ili nista. Fino pise.

Kolo Toure bi trebao imati platu od oko 60k...

mogu oni njega pustit i za 15,  stvar je u tome da oni njega mogu pustit za bilo koju cifru do 35 ali ne moraju, kad  ta ponuda bude 35 ili više onda se njih više ništa ne pita, dotle oni njega mogu dat za krumpir i 2 žvake. A od BvB-a bi bilo stvarno glupo dat tlke pare za igrača koji nije dobio ni sekunde u prvom timu, po meni 10 plafon, za Duartea se sjećam i Chelsea bio zainteresiran.

Pa nece mu staviti namjerno ovoliku klauzulu i onda ga prodati za 10 miliona, nisu oni glupi. 

a čuj ako je ugovor potpisan prije koju godinu i procjenili su da ipak nije talenat kakvim ga se smatralo.. ili ako je doživio neku ozljedu pa da ga se rješe dok mogu, pa ono daj kolko daš i nosi ga..  A i čudno je reć da ljudi koji su dali 80+M eura za igrača i rješili ga se nakon jedne sezone (iako je bila solidna sezona)  nisu glupi, dali 25 M za Sancheza koji grije klupu ili igra u nevažnim susretima, a igra peder koji jednostavno nije neki igrač, u svakom slućaju Sanchez bolji. ljudi koji su u tolkim dugovima a svejedno svake sezone obave najmanje jedan ogroman transfer vljda da bi namjerno podebljali dugove.. brzopleto je reč da nisu glupi

Momak nije povrijedjen i treba da se oproba u prvom timu pa ce tek onda procijeniti da li je ili nije taj kvalitet koji im treba. Nisu glupi u radu s mladim igracima, ocito je da sam na to mislio, ne znam kako nisi skontao ali dobro... 

On moze da ima klauzulu i od 200 miliona. U Spaniji svi igraci imaju otkupne klauzule, pa ni polovina njih ne ode po tim cenama, vec znatno nizim. 

Ja ti kzem koliko bi mogli da dobiju za tako mladog, nedokazanog igraca. A oni neka ga kite i sa 333mil, njihova stvar.

Ne znam sta treba da ti kazem da nekako shvatis da ljudi ovog prelaznog roka njega nece pustiti ispod klauzule. Nece. Picke nema.

Ja se nadam da neće šeik iz PSG-a napraviti ono što je Malaga napravila i zatvoriti pipu s parama, nego da će nastaviti ulagati. Sviđa mi se ovo s Monacom i PSG-om, dobit će prvenstvo na zanimljivosti. Nego sad mi na um palo nešto. Monako kao kneževina mislim da nije članica UEFE i da odluka o FFP za nju nije obvezujuća iako sudjeluje u natjcanjima pod UEFA-om. Zato ovoliko para troše. Mudar je taj Rus. Još kad na to dodaju se razne porezne olakšice u Monacu, stvarno mudro.

Ja se nadam da neće šeik iz PSG-a napraviti ono što je Malaga napravila i zatvoriti pipu s parama, nego da će nastaviti ulagati. Sviđa mi se ovo s Monacom i PSG-om, dobit će prvenstvo na zanimljivosti. Nego sad mi na um palo nešto. Monako kao kneževina mislim da nije članica UEFE i da odluka o FFP za nju nije obvezujuća iako sudjeluje u natjcanjima pod UEFA-om. Zato ovoliko para troše. Mudar je taj Rus. Još kad na to dodaju se razne porezne olakšice u Monacu, stvarno mudro.

U monaku vrijedi nulta stopa poreza za osobe. Nema veće porezne olakšice od toga kada želiš dovesti igrače :D

Makar bi mogli imati problema s klubom - znam da monako nema porez na pojedince, ali tvrtke i obrte koji većinu profita ostvaruju izvan monaka (a registrirani su tamo) nemilosrdno deru

Ne znam sta treba da ti kazem da nekako shvatis da ljudi ovog prelaznog roka njega nece pustiti ispod klauzule. Nece. Picke nema.

Sta treba ja tebi da kazem da shvatis da ja nisam rekao da ce ga oni pustiti, vec da je to realna cifra koju u ovom trenutku dobiti za njega.

:hljeb:

Odjednom se sve zakuvalo oko Suareza. On bi da ostane, voli LFC i to, ali ne moze da izdrzi pritisak zute stampe i vec je obavio razgovor s Rodgersom. Samo njih dvojica znaju o cemu su pricali. I posto Real prodaje jednog napadaca sigurno, odmah se oni guraju u tu cijelu pricu. Vec zamisljam face navijaca LFC-a ako ih napusti onaj ker. Raskolacene oci, donja vilica do koljena i momentalno zamrzavanje svih planova za buducnost i vracanje u 80-e i pisanje #YNWA na svim drustvenim mrezama.

Ma otici ce najvjerovatnije, navijaci (protivnicki) i mediji su ga izyebali pravo.

"Imam ugovor sa Liverpoolom, jako sam sretan u ovom klubu, ali protekla sezona je bila teška za mene, moju suprugu i moju kći. Razgovorao sam sa menadžerom i on zna šta želim. On razumije moju situaciju", izjavio je Suarez i dodao:

"Imam obitelj i moram misliti na nju. Razgovarao samsa agentom. Reći ne Realu je dosta teško".

Nadam se da ce ici, bolje u realu nego u luzerpulu za nas.. Samo je pitanje koga ce dovesti kao zamjenu. Mozda ubodu 2 igraca solidna ovoga puta a sturridge je tu koji im odlicno igra

Iako ga stvarno ne mogu smisliti jer simulira i previše prljav je igrač, mislim da je jako kvalitetan i da bi bio u punom smislu pojačanje za Real. Barem duplo bolji od Higuaina i malo bolji od Benzeme. Jedan od  par napadača koji su kvalitetni a dostupni. Falcao je prodan, Neymar je prodan, Cavani će vjerojatno biti, tako da je i Suarez dobar.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.