Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Monaco izgleda dogovorio sve sa Rodriguezom i Moutinhom, kakva ce samo to pojacanja biti, valjda je cifra oko 70 mil.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Ja mislim da će se to i ostvariti, odnosno da će Napoli dobiti Džeku i još nekih 20M, a u suprotnom smjeruj ide Cavani

Dzeko bi tu mogao jebati situaciju. Mislim da on nece u Napoli. Tako da. Good for us :D

West Ham navodno potpisao Rat-a (ljevi bek  Shakhtara, zapravo dobar ljevi bek) a navodno su postigli i dogovor sa Liverpoolom oko Carrola za 15M

Dzeko bi tu mogao jebati situaciju. Mislim da on nece u Napoli. Tako da. Good for us :D

Normalno da nece. To bi mu bio najgori potez u karijeri, i ja sam uvjeren da nece otici u Napulj. 

Nije ni Džeko ćutuk, da je toliko glup, pa da ga vozaju gdje god ko hoće. Pita se on tu mnogo, a sigurno da neće htjeti u Napoli, bio bi to veliki korak u nazad, u njegovoj karijeri.  

Džeki ne gine Bundeska.

Nije ni Džeko ćutuk, da je toliko glup, pa da ga vozaju gdje god ko hoće. Pita se on tu mnogo, a sigurno da neće htjeti u Napoli, bio bi to veliki korak u nazad, u njegovoj karijeri.  

Džeki ne gine Bundeska.

Sve je bilo dobro do zadnje recenice. 

Dzeko je prekucao Bundesku uzduz i poprijeko. Samo Premiership i nista vise, bio to City ili neka druga ekipa iz vrha (Chelsea :D )

Balazs Dzsudzsak's agent has stated that he could leave Dynamo Moscow, amidst reports West Ham are interested.
Fiorentina have announced the signing of Ukrainian midfielder Oleksandr Yakovenko from Anderlecht.

Fulham have confirmed the signings of midfielder Derek Boateng and defender Fernando Amorebieta on free transfers.

Hertha Berlin have continued their preparations for life in the Bundesliga with the signing of Japan international Hajime Hosogai from Bayer Leverkusen.

Sky Sports

BArcelona poslala ponudu od nevjerojatnih 20 milijuna dolara za Neymara prema Globoesporte-u. Ne treba ni reći da ih je Santoš odhebao. Isco u Real, gotovo sigurno, Hierro je kumovao ovome, bio u upravi Malage prije i poznaje sve oko njegovog ugovora. Prenosi Marca. Što se tiče Džeke, on je vrhunski igrač, bilo bi dobro da ode u još uvijek jaku Bundesligu. Borussija svakako.

Ako West Ham dovede Dzsudzsaka, to će biti jedan od najboljih transfera u njihovoj povijesti. Istina, nije igrač za top klubove poput Chelseaja ili Bayerna, ali jednom West Hamu bi mogao značiti k'o Bale Tottenhamu.

Također, Amorebieta me malo razočarao. Istina, nisam očekivao da ostane u Bilbau jer se nikad nije uklapao, nikad nije bio pravi Bask, al' gdje baš u Fulham crni sine!?

Chelsea-closing-in-on-deal-for-Atletico-Madrid-s-Arda-Turan

http://www.express.co.uk/sport/football/398026/Chelsea-closing-in-on-deal-for-Atletico-Madrid-s-Arda-Turan

Spominje se kao zamjena za lamparda, iako igra u aatleticu lijevo krilo.

EDIT:

jq12k3.jpg

Mozda bude sljedece godine ovakva ekipa.

Inace de preimenujte temu  vezanu za celzijeve transfere" Ljetni prijelazni rok 2013 - CHELSEA" i ovu "Ljetni prijelazni rok 2013 - SVIJET".

Eto za turana sam pogrijesio i stavio u ovu temu.

http://www.express.co.uk/sport/football/398026/Chelsea-closing-in-on-deal-for-Atletico-Madrid-s-Arda-Turan

EDIT:

jq12k3.jpg

Inace de preimenujte temu  vezanu za celzijeve transfere" Ljetni prijelazni rok 2013 - CHELSEA" i ovu "Ljetni prijelazni rok 2013 - SVIJET".

slažem se soxx za mijenjanje imena tema. 

EDIT:

jq12k3.jpg

Joj al mocno deluje napad Reala. Isco, Ronaldo, Bale, Cavani. Kad bi ima ovo niko im ne bi bio ravan 

Manchester City chief executive Ferran Soriano has denied the club are chasing the signatures of Radamel Falcao and Neymar - SkySports

Milijun posto da Isco ide u Real, naveo sam i zašto. Sad su tamo izbori i obećavat će se brda i doline + Hierro. Bale će po meni ostati još jednu sezonu na Otoku. Neće se Real sa Židovom natezati kao za Modrića cijelo ljeto.

• Autor

A što je najčudnije RMCF navodno nudi 20 milijuna eura + Callejona za Isca. Ne znam, mislim da je Callejon odličan igrač i da je podcijenjen. Isco je zaista vanserijski, ali da prodaju "svoje dijete", ne znam stvarno :/

A što je najčudnije RMCF navodno nudi 20 milijuna eura + Callejona za Isca. Ne znam, mislim da je Callejon odličan igrač i da je podcijenjen. Isco je zaista vanserijski, ali da prodaju "svoje dijete", ne znam stvarno :/

Ja sam citao da nude novac i talentovanog krilnog napadaca Jese-a. 

Navodno Vermaelen zatrazio transfer.

Higuain se vezuje i sa Arsenalom i sa Juventusom. 

LFC radi na potpisu 3 igraca. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.