21. maj 2013.13 god. comment_124250 Ja mislim da će se to i ostvariti, odnosno da će Napoli dobiti Džeku i još nekih 20M, a u suprotnom smjeruj ide Cavani Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124266 Monaco izgleda dogovorio sve sa Rodriguezom i Moutinhom, kakva ce samo to pojacanja biti, valjda je cifra oko 70 mil. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124270 Ja mislim da će se to i ostvariti, odnosno da će Napoli dobiti Džeku i još nekih 20M, a u suprotnom smjeruj ide Cavani Dzeko bi tu mogao jebati situaciju. Mislim da on nece u Napoli. Tako da. Good for us :D Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124278 West Ham navodno potpisao Rat-a (ljevi bek Shakhtara, zapravo dobar ljevi bek) a navodno su postigli i dogovor sa Liverpoolom oko Carrola za 15M Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124310 Dzeko bi tu mogao jebati situaciju. Mislim da on nece u Napoli. Tako da. Good for us :D Normalno da nece. To bi mu bio najgori potez u karijeri, i ja sam uvjeren da nece otici u Napulj. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124344 Nije ni Džeko ćutuk, da je toliko glup, pa da ga vozaju gdje god ko hoće. Pita se on tu mnogo, a sigurno da neće htjeti u Napoli, bio bi to veliki korak u nazad, u njegovoj karijeri. Džeki ne gine Bundeska. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124547 Nije ni Džeko ćutuk, da je toliko glup, pa da ga vozaju gdje god ko hoće. Pita se on tu mnogo, a sigurno da neće htjeti u Napoli, bio bi to veliki korak u nazad, u njegovoj karijeri. Džeki ne gine Bundeska. Sve je bilo dobro do zadnje recenice. Dzeko je prekucao Bundesku uzduz i poprijeko. Samo Premiership i nista vise, bio to City ili neka druga ekipa iz vrha (Chelsea :D ) Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124615 Istina, al najvjerovatnije da će se vratit. Nekako, najrealnije mi je to. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124618 Balazs Dzsudzsak's agent has stated that he could leave Dynamo Moscow, amidst reports West Ham are interested.Fiorentina have announced the signing of Ukrainian midfielder Oleksandr Yakovenko from Anderlecht. Fulham have confirmed the signings of midfielder Derek Boateng and defender Fernando Amorebieta on free transfers. Hertha Berlin have continued their preparations for life in the Bundesliga with the signing of Japan international Hajime Hosogai from Bayer Leverkusen. Sky Sports Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124620 BArcelona poslala ponudu od nevjerojatnih 20 milijuna dolara za Neymara prema Globoesporte-u. Ne treba ni reći da ih je Santoš odhebao. Isco u Real, gotovo sigurno, Hierro je kumovao ovome, bio u upravi Malage prije i poznaje sve oko njegovog ugovora. Prenosi Marca. Što se tiče Džeke, on je vrhunski igrač, bilo bi dobro da ode u još uvijek jaku Bundesligu. Borussija svakako. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124639 Ako West Ham dovede Dzsudzsaka, to će biti jedan od najboljih transfera u njihovoj povijesti. Istina, nije igrač za top klubove poput Chelseaja ili Bayerna, ali jednom West Hamu bi mogao značiti k'o Bale Tottenhamu. Također, Amorebieta me malo razočarao. Istina, nisam očekivao da ostane u Bilbau jer se nikad nije uklapao, nikad nije bio pravi Bask, al' gdje baš u Fulham crni sine!? Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124640 Chelsea-closing-in-on-deal-for-Atletico-Madrid-s-Arda-Turan http://www.express.co.uk/sport/football/398026/Chelsea-closing-in-on-deal-for-Atletico-Madrid-s-Arda-Turan Spominje se kao zamjena za lamparda, iako igra u aatleticu lijevo krilo. EDIT: Mozda bude sljedece godine ovakva ekipa. Inace de preimenujte temu vezanu za celzijeve transfere" Ljetni prijelazni rok 2013 - CHELSEA" i ovu "Ljetni prijelazni rok 2013 - SVIJET". Eto za turana sam pogrijesio i stavio u ovu temu. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124662 Chelsea-closing-in-on-deal-for-Atletico-Madrid-s-Arda-Turan http://www.express.co.uk/sport/football/398026/Chelsea-closing-in-on-deal-for-Atletico-Madrid-s-Arda-Turan Spominje se kao zamjena za lamparda, iako igra u aatleticu lijevo krilo. EDIT: Mozda bude sljedece godine ovakva ekipa. Inace de preimenujte temu vezanu za celzijeve transfere" Ljetni prijelazni rok 2013 - CHELSEA" i ovu "Ljetni prijelazni rok 2013 - SVIJET". Eto za turana sam pogrijesio i stavio u ovu temu. slažem se soxx za mijenjanje imena tema. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124665 Chelsea-closing-in-on-deal-for-Atletico-Madrid-s-Arda-Turan http://www.express.co.uk/sport/football/398026/Chelsea-closing-in-on-deal-for-Atletico-Madrid-s-Arda-Turan Spominje se kao zamjena za lamparda, iako igra u aatleticu lijevo krilo. EDIT: Mozda bude sljedece godine ovakva ekipa. Inace de preimenujte temu vezanu za celzijeve transfere" Ljetni prijelazni rok 2013 - CHELSEA" i ovu "Ljetni prijelazni rok 2013 - SVIJET". Eto za turana sam pogrijesio i stavio u ovu temu. Joj al mocno deluje napad Reala. Isco, Ronaldo, Bale, Cavani. Kad bi ima ovo niko im ne bi bio ravan Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124676 Manchester City chief executive Ferran Soriano has denied the club are chasing the signatures of Radamel Falcao and Neymar - SkySports Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124680 Kakav Real, Bale će u United ako ode iz Kokoški, a i Cavani i Isco vjerovatno u City. Također, Falcao u Monacu je samo pitanje vremena. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124681 Real je skoro sa Iscom sredio sve, mediji pisu. Nakon toga dosla vijest kako bi Isco u City prije Reala. Yebe ovdje neko. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124682 Milijun posto da Isco ide u Real, naveo sam i zašto. Sad su tamo izbori i obećavat će se brda i doline + Hierro. Bale će po meni ostati još jednu sezonu na Otoku. Neće se Real sa Židovom natezati kao za Modrića cijelo ljeto. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124706 Juve vrlo vjerovatno. Dobro za nas sto nece u Arsenal otici:) Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124737 Juve vrlo vjerovatno. Dobro za nas sto nece u Arsenal otici:) Ma oteo bi cika Roman i njega Wengeru ;) Prijavi
23. maj 2013.13 god. Autor comment_124749 A što je najčudnije RMCF navodno nudi 20 milijuna eura + Callejona za Isca. Ne znam, mislim da je Callejon odličan igrač i da je podcijenjen. Isco je zaista vanserijski, ali da prodaju "svoje dijete", ne znam stvarno :/ Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124751 A što je najčudnije RMCF navodno nudi 20 milijuna eura + Callejona za Isca. Ne znam, mislim da je Callejon odličan igrač i da je podcijenjen. Isco je zaista vanserijski, ali da prodaju "svoje dijete", ne znam stvarno :/ Ja sam citao da nude novac i talentovanog krilnog napadaca Jese-a. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124756 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/233625/Kako-radi-Porto-Dva-igraca-kupljena-za-18-a-prodata-Monaku-za-70-miliona-evra Porto ubedljivo najvise zaradjuje od transfera. Kako imaju nos za igrace,strasno.. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124771 Navodno Vermaelen zatrazio transfer. Higuain se vezuje i sa Arsenalom i sa Juventusom. LFC radi na potpisu 3 igraca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.