Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

dajte mi zadnjeg veznog ubojicu, kao što je essien bio u starim danima i killera da trči i samo trči i riješit ćemo probleme!!!

Ma biće interesantno i šta će Monako da napravi

Oni pogotovo. Verujem da ce potrosoti oko 100milki za dovodjenje igraca i verujem da ce to biti veoma dobro igraci koji ce za koju godinu harati Evropom.

Povecanje broja "bogataskih" klubova znaci samo jedno - naduvavanje cena igracima. 

Sto se Monaka tice, ne verujem da ce odmah moci da privuku neke top clas igrace. 

Za njih postoje dva puta. 

Ili ce, kao Malaga, da kupuju iskusne, ili matore igrace, da pokusaju odmah da "naplate" sezonu, ili da nastave sa kupovinom mladih, talentovanih igraca i da postepeno napreduju. 

Mislim da bi znatno bolje prosli, ako bi se odlucili za drugu varijantu. 

Moram opet da se osvrnem na Dortmund. 

Prodajom Lewa i Gotzea vec imaju 50 miliona za leto. Ocekuje ih i ozbiljan profit iz Lige Sampiona. Uz malo srece, mogli bi imati 100 miliona za obnovu tima. 

Dortmund ce tek postati sila.

Puca mi ona stvar za cijene. Sve je to zakuvano 90ih, svi oni koji danas popuju o moralu gruvali su cijene do neba tada. Samo znam da ce doci do dodatnog povecanja konkurencije sto me raduje. Taman da i francuska liga pored PSG-a dobije jednu mocnu ekipu.

Ajde ša je vama

pa šta da radimo ,možda da se vratimo u kameno doba pa da daš tri krave i dve ovca za igrača

a to što naduvavaju,niko tebe ne bije po noge da daš tolko pare,molim lepo

To nije prepreka da se posluje zdravo,niti je prepreka da neko napravi dobar tim bez neograničenog budzeta

ja bi da se uvedu neke granice za vrijednosti igrača. postizanja po sezoni za obrambene, vezne, napadače i da se prema tope formira cijena i da se izbore za cijenu. a ne ko sad ovo. cirkus. čim se zna da klub ima novac i raspituje se za nekog igrača odma taj 100 000 vrijedi

I Monaco se zahuktava

Monaco are closing on promotion back to Ligue 1 and the club appear to have ambitious plans for next season. According to L'Equipe, Monaco have asked for information about Atletico Madrid striker Falcao's situation and have also made contact with Malaga winger Isco's representatives. Paris St Germain duo Jeremy Menez and Mamadou Sakho, along with Lyon striker Lisandro Lopez, are other options for Monaco.

Sky Sports

Top 10 igrača koji će na ljeto biti slobodni i najvjerojatnije u potrazi za novim klubom:

1. Keisuke Honda (CSKA Moskva) - AMC, 26 godina

2. Mattia Destro (AS Roma) - ST, 22 godine

3. Wilfried Zaha (Crystal Palace) - ST, 20 godina

4. Bibras Natkho (Rubin Kazan) - MC, 25 godina

5. Tomaš Hubočan (Zenit) - CB, 27 godina

6. Raffael (Schalke) - AMC, 28 godina

7. Hugo Viana (Braga) - MC, 30 godina

8. Douglas (Twente) - CB, 25 godina

9. Volkan Demirel (Fenerbahče) - GK, 31 godina

10. Fernando Amorebieta (Athletic Bilbao) - CB, 28 godina

Pitaj Boga kud je taj otisao...

Ako sam dobro zaključio prema slikama na instagramu, u Grazu je u Sturmovom kampu, valjda oko neke rehabilitacije, treninga.

Top 10 igrača koji će na ljeto biti slobodni i najvjerojatnije u potrazi za novim klubom:

1. Keisuke Honda (CSKA Moskva) - AMC, 26 godina

2. Mattia Destro (AS Roma) - ST, 22 godine

3. Wilfried Zaha (Crystal Palace) - ST, 20 godina

4. Bibras Natkho (Rubin Kazan) - MC, 25 godina

5. Tomaš Hubočan (Zenit) - CB, 27 godina

6. Raffael (Schalke) - AMC, 28 godina

7. Hugo Viana (Braga) - MC, 30 godina

8. Douglas (Twente) - CB, 25 godina

9. Volkan Demirel (Fenerbahče) - GK, 31 godina

10. Fernando Amorebieta (Athletic Bilbao) - CB, 28 godina

Zaha je potpisao za manure i odmah vraćen na posudbu. Ako se ne varam za nekih 15 milijuna

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.