Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Suarez je ko stvoren zapravo za Farselonu, bio bi najbolji diver tamo, ali trebamo vidit Neymara, isto ima diverski look.

čuj najbolji diver pored živih biskvita i pedera, znam da suarez nije omiljen al da se tako vrijeđa druge umjetnike glumačkog zanata... 

Liverpool niže squad playere, neznam za koji kurac, ko da imaju silu od ekipe pa samo popunjavaju klupu

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

• Autor

ZVANIČNO: U Porto stigle brzo zamjene za Moutinha i Jamesa, a to su Josué i Licá, jedni od najzaslužnijih što će Paços Ferreira i Estoril igrati u Europi naredne sezone.

382653_469941886422854_1016314336_n.jpg

Definitivno Suarez dodaje ulje na vatru što se tiče odlaska iz Liverpoola, kaže da ne odgovara ni njemu ni obitelji Engleska. Očito je da se nije adaptirao. Dam ruku u vatru da ide u Real. 

Transfer news: Agent claims Thiago Silva will not be leaving PSG

To-to!

Ostani brate tamo!

Kakva barca i ostalo.

Joj da hoce ga katalonci izvisiti ovo ljeto sto se tice stopera.

Nadam se, ako ipak Luiza budemo prodavali da ga sam ne prodamo govnima.

Ima da zavrse sa nekim nedokazanim igracem na kraju. Gamad jedna.

Kako stvari stoje, ni Ancelotti neće u Real. Heynckens na radaru Reala, Ancelottija treba debelo platiti i još neku odštetu za njega. Mislim da ako ga ne dovedu

odmah sljedeći tjedan da će švabo vodit Real.

Dosta se prica o Suarezu, tu se definitivno nesto desava. Jedni pisu da ce Real njegov transfer objaviti za 2 dana, drugi da ce ostati jos ovo ljeto a najnovije je da je LFC primio ponudu 20m funti + Callejon za Suareza. Suarezu se nudi 140k plate. 

LFC treba da trazi recimo 30m + Callejon i da pristanu jer od tih para mogu dovesti 2 kvalitetna igraca a ne likove poput Aspasa i njemu slicnih.

suarez.png

Zeljan svjeze krvi Suarez Luis. Kakvu ce sad propagandu siriti napaceni navijaci jos napacenijeg kluba. Hoce li ga mrziti kao Nanda? Logicno bi bilo. Torres im je dao 3 puta vise nego ovaj sto grize ljude.

P.S: Inace, lik koji je prvi provalio i napisao da ce Luis za 48 sati biti Realov, opet je pogodio.

suarez.png

Zeljan svjeze krvi Suarez Luis. Kakvu ce sad propagandu siriti napaceni navijaci jos napacenijeg kluba. Hoce li ga mrziti kao Nanda? Logicno bi bilo. Torres im je dao 3 puta vise nego ovaj sto grize ljude.

P.S: Inace, lik koji je prvi provalio i napisao da ce Luis za 48 sati biti Realov, opet je pogodio.

984308_338964446233326_1238668759_n.jpg

here we go againn tnnnnnn !!!!! odma mi whitesnake-si ušli u glavu, ćim sam vidio sliku.

Al nemogu se načudit budalama.. postavljaju se ko da je liverpool izvor tofeja a ne neki prosječan klub

nece PSG puno kupovati vidjeces,vec sada imaju jaku ekipu,mozda dodje neki napadac i neki veznjak i ako imaju  u veznom redu Motu,Veratia,Pastorea,Mouru,Matuidia.

nece PSG puno kupovati vidjeces,vec sada imaju jaku ekipu,mozda dodje neki napadac i neki veznjak i ako imaju  u veznom redu Motu,Veratia,Pastorea,Mouru,Matuidia.

Odlaze im 3 odbrambena igraca ove sezone, od toga 2 leva beka, sto znaci da ce ostati samo sa Maxwellom na toj poziciji, a i on vec gazi 30e. Pored njega tu je i Alex, koji je takodje na zaslasku.... 

Trebaju njima odbrambeni igraci, itekako.

eto i službeno

397382_471815019568874_1755765008_n.jpg

i Real dove Carvajala, desnog beka iz Leverkusena, prošle godine prodali su im ga za 5 sad ga vraćaju za 6,5

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.