Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Navodno Bayern sprema ponudu za Suareza. Izvor: Daily Star

Btw, Suarezov agent je Guardiolin brat.
[quote name='Elao' timestamp='1358939465' post='103571']
Lugano iz PSGa prelazi u Malagu.
[/quote]

Dosao je na sestomesecnu pozajmicu. Luganu istice ugovor u Junu tako da bi ga mogli uzeti i za stalno
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358944547' post='103595']
Gouffran je rupa nevidjena.....
[/quote]

sereš da nisi Bosingwu gledao :D :P
al ipak Boss je gospodin B-)
[quote name='Vinko' timestamp='1358947926' post='103607']
sereš da nisi Bosingwu gledao :D :P
al ipak Boss je gospodin B-)
[/quote]

Jedino sto ih razlikuje je pozicija... Kvalitet je tu negde....
Bolje da su Gameira doveli, za te pare...
Zakuvava se situacija oko Coutinha. Navodno je Inter za €14m dobio Belhandu a Southampton i dalje ima visu ponudu od LFC-a i blize su dovodjenju igraca.

Do kraja dana bi trebalo biti jasnije mnogo toga.
Cisto sumnjam da ce Coutinho, ako i bude odlazio izabrati Southampton pre LFC-a...
U svakom slucaju talentovan igrac, greska sto ga se Inter odrice.

S druge strane Newcastle sa Haidarom i Mbiwom znacajno pojacao odbranu. Jos ako im kapiten ostane...
PL postaje sve jaca...
Ma Coutinho je nesto kao Pato.Talentovan ali stalno po bolnicama.
Nikada nece iskoristit svoj potencijal jer ga povrede sputavaju.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358954102' post='103637']
Cisto sumnjam da ce Coutinho, ako i bude odlazio izabrati Southampton pre LFC-a...
U svakom slucaju talentovan igrac, greska sto ga se Inter odrice.

S druge strane Newcastle sa Haidarom i Mbiwom znacajno pojacao odbranu. [b]Jos ako im kapiten ostane...[/b]
PL postaje sve jaca...
[/quote]

Bolje reci - jos ako oni ostanu u ligi. :D

Fino Newcastle sklapa roster samo mislim da je Pardew tanak trener. Prosle sezone je odusevio ali ispade da ga je usralo. Nestvarna razlika i oscilacije u prosloj i ovoj sezoni.

A sto se tice Coutinha... pa nije LFC vise toliko uticajan na trzistu kao ranije, kada su redovno igrali LS. Po komentarima njihovih navijaca vidi se da oni ocekuju da ih Suarez napusti na ljeto u slucaju da ni ove godine ne dodju do 4. mjesta, a sanse su minimalne. Dempsey i Sigurdsson su bili njihove mete pa ih je Tottenham pokupio. Gaston Ramirez takodje, pa ga je pokupio Southampton. Nije lako ni otici u LFC jer momentalno te prekrije ogroman pritisak neuspjeha i niko ne zeli da ih zadese sudbine Carrolla, Downinga, Hendersona - igraca koji su igrali kvalitetno u svojim klubovima a onda su ih pritisak i okruzenje progutali. U Southamptonu tvrde da imaju velike planove za buducnost kluba, imaju par zanimljivih igraca i sa 2-3 nova Ramiresa mogu postati standardan premijerligas. Coutinho bi tu sigurno bio standardan prvotimac, stalnim igranjem bi mogao napredovati pa bi mozda nakon 2-3 sezone otisao u neki veci klub. To moze uraditi uvijek. A iskreno, bas mi je drago da klub poput Southamptona moze sebi dovesti interesantne igrace. To cini ligu i fudbal interesantnijim.
Pardew će ispasti car na kraju. Prošle sezone odradio posao, i onda dobije ugovor na 8 godina od Uprave. Hej, 8 godina. I sad fino Pardiola to rješava, hoće da dobije otkaz i onda mu moraju isplatiti sve plate do kraja, tj. ogromno obeštećenje. :P
Pretjerali su sto jes' jes'... mogli su mu ponuditi 18 godina jbt. Sad ima da ih izmuze ko krave sve redom.

Ponositi mancesterski United baca oko na Garaya iz Benfice i suska se simpaticna cifra od €20m, zasad je izvor Marca. Tu je i mladi bek Digne iz Lillea (ponikao u Unitedu :smile:[size=4] )[/size][size=4] i naravno Dzej, ovaj Zaha. On bi trebao potpisati za €15m i ostati do kraja sezone tamo gdje je i sada. Mozda se vec sutra rijesi sve oko Zahe madafake. Vragolan Fergie opet trosi, ccc...[/size]
Alkos bacio oko na Victora Wanyamu, poznatiji kao Životinja iz Glazgova. Ovo treba hajdžekovati po kratkom postupku, što bi rekli Britanci.;)
A ja glavu razbijam, sve imam osjecaj da sam nekoga zaboravio al' ne znam koga... Tako je, i njega bi Fergie. A pazi ako se kojim slucajem City umijesa i dovede ga, Ferguson ce odmah javno baliti i moralisati. Tipicno u njegovom stilu, jadno, djetinjasto, odraz nemoci.
[quote name='Wisey' timestamp='1358964656' post='103694']
Jašta, ko kad smo maznuli Hazarda pa on uhvatio nešto pričati da bi koji dan poslije nudio još veće pare za malog Mouru.
[/quote]

Pa onda opet dobio kitu u celo.
Ma ja, mene u pocetku nerviralo a sad me nasmije.

Izgleda da ce M'Vila u Rubin iz Kazana.
Diego Lugano na posudbi u Malagi do kraja sezone, gdje ce postati stalni clan Malage,imace pravo nastupa u ligi prvaka jer ga PSG nije registrovao za ligu prvaka i nije odigrao ni jednu utakmicu ove sezone.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1358965445' post='103698']
Ma ja, mene u pocetku nerviralo a sad me nasmije.

Izgleda da ce M'Vila u Rubin iz Kazana.
[/quote]

[b]Rennes [/b]have confirmed that midfielder [b]Yann M'Vila [/b]has completed his move to Russian side [b]Rubin Kazan[/b]. A club statement read: "Stade Rennes, Rubin Kazan and Yann M'Vila have found an agreement for the transfer of Yann M'Vila. After passing his medical, Yann M'Vila officially joins, on Wednesday evening, the Russian club." Bad news for [b]Queens Park Rangers[/b], who had shown an interest in M'Vila.
[size=4][quote name='chibabachi' timestamp='1358966267' post='103703'][/size]
[b]Rennes [/b]have confirmed that midfielder [b]Yann M'Vila [/b]has completed his move to Russian side [b]Rubin Kazan[/b]. A club statement read: "Stade Rennes, Rubin Kazan and Yann M'Vila have found an agreement for the transfer of Yann M'Vila. After passing his medical, Yann M'Vila officially joins, on Wednesday evening, the Russian club." Bad news for [b]Queens Park Rangers[/b], who had shown an interest in M'Vila.
[/quote]

Tolika se prasina bila digla oko njega, dok nije napravio incident, i sam sebi unazadio karijeru...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.