Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

[quote name='klicko' timestamp='1359032693' post='103982']
Gourcuf u Newcastleu. Jos jedno dobro pojacanje
[/quote]

Ne, "Goufrann".
[quote name='true_blue' timestamp='1359034481' post='103995']
Ne, "Goufrann".
[/quote]

Da, moja greska. A slicni su to igraci :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1359034844' post='103997']
?
[/quote]

http://www.hrsport.net/vijesti/450109/nogomet-nogometni-svijet/mvila-dobio-zabranu-nastupa-za-francusku-do-lipnja-2014/
[quote name='weednesday' timestamp='1359051249' post='104052']
Zaha blizu prelaska u Mancester United za 15M £, preplacenost nogometasa iz Engleske se nastavlja.
[/quote]

Preplacenost svih fudbalera je pocela 90-ih na celu sa klubovima iz Italije (tada najjace lige) da bi se tom trendu prikljucili i ostali tadasnji finansijski mocni klubovi. Oni su to stvorili pa neka uzivaju i danas u tome.

Postoji sansa da njegov transfer izadje i na 17 m funti. Buahahah!
Zaha ako potpise za United ostaje na posudbi u C.Palaceu do kraja sezone.
Koji su majstori ovi iz Palaca,izmuzose matorog kretena za nekog klinca koji ce postati novi Henderson,eventualno dosegne nivo virtuoza Downinga.
lol, po čemu misliš da će biti ko Henderson ili Downing? Ja mislim da će biti igračina. Ne bi se Wenger i SAF otimali za njega...
[quote name='Kalouda' timestamp='1359101893' post='104146']
lol, po čemu misliš da će biti ko Henderson ili Downing? Ja mislim da će biti igračina. Ne bi se Wenger i SAF otimali za njega...
[/quote]
To ti je samo jedan u nizu Britanskih "talenata".
Novinari u Britaniji su ga toliko precijenili da je to cudo.Predvidjam su vrhunac karijere u Wiganu i tako tim slicnim klubovima.
[quote name='Kalouda' timestamp='1359101893' post='104146']
[/quote]

Za tih 15 milijuna funti što je senilni škot iskeširao mogao je dobiti mojsija i michu-a s strane.

Kao kada je debil izjavio da je Hazard preskup a Oscar neprovjeren u jačim ligama i da on pametno kupuje. Baš nam je pokazao - Kagawa igra sezonu života pod njim.
http://www.24sata.hr/nogomet/wenger-i-platini-slozni-zimski-prijelazni-rok-trebalo-bi-ukinuti-299089

al mi ovaj ide na kurac lagano.. njemu ništa nepaše, on bi sve mjenjao baš mi ga je već pun kurac, nek ode više u PSG nemogu više njega i njegova sranja i kako se sve urotilo protiv Arsenala i kako neki klubovi troše previše, drugi kupuju previše.. marš u pizdu materinu, da se bavi tolko Arsenalom kolko ostalim klubovima i njihovm poslovanjem možda bi i osvojili koji trofej u zadnjih 10 godina
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/anelka-na-korak-od-prelaska-u-juventus/97048"]http://sportsport.ba...-juventus/97048[/url]
Ako se ovo ostvari ima da pratim Juventus.

Ostavrilo se :D

Uređeno , autor izmjene: Torresinho_9

Wenger je tipicna slika i prilika Arsenalove nemoci. Svi su krivi sto se trofej ne moze uzeti 7 godina, a nece ni ove sigurno.

[b]Edit:[/b] Inace, Sissoko potpisao za Newastle. Ne znam tacnu cijenu ali se pominju €2.5m sto je komedija i odbijam povjerovati u to. Elem, Debuchy, Mbiwa, Haidara, Gouffran i Sissoko su dosli za nekih 20-ak miliona €. Pola tima doveli za ove pare. Kapa dole.

Zele nadomjestiti prodaju Dembe kupovinom ovog lika.

[i]French newspaper L’Equipe has underlined reports that Pierre-Emerick Aubameyang is the last French target for Newcastle United. The St James’ Park club are said to have offered €10million (£8.2m) for the striker but Saint Etienne want €12m (£10.2m). The 23-year-old has three-and-a-half years left on his contract.[/i]

S ovom kupovinom bi prekucali ovaj prelazni rok. Imaju odlican skauting i Pardew je sastavio mocan tim. Nemoguce je da ispadnu ove sezone, a naredne bi mogli sa jacim trenerom biti medju 6 pogotovo ako uspiju zadrzati Hatema. Jaci tim od LFC-a imaju a sigurno da ce i na ljeto dovesti bar 2 igraca.

Odlican golman na golu, odbrana vrlo kvalitetna (Debuchy-Colloccini-Mbiwa-Santon). Zavisi koju ce formaciju forsirati Pardew, da li 4-2-3-1 ili standardnu 4-4-2 ali u svakom slucaju ima strasnu ekipu. Sissoko moze igrati box-to-box, zadnjeg veznog ili iza spica, i uz Tiotea i Cabayea Newcastle moze uzoravati teren. Majstor Ben Arfa moze osramotiti svaciju odbranu + Cisse u spicu. Jos ako dodje Aubameyang... zlo!
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1359145122' post='104250']
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/anelka-na-korak-od-prelaska-u-juventus/97048"]http://sportsport.ba...-juventus/97048[/url]
Ako se ovo ostvari ima da pratim Juventus.

Ostavrilo se :D
[/quote]

Anelka i Llorente....

Davno Juventus nije imao napad kakav dolikuje...
[quote name='Wisey' timestamp='1359202696' post='104329']
De bogati, Wengeru je vokri što su mu Barcodesi maznuli pola Francuske. B-)
[/quote]

Ocekujemo saopstenje, vezano za tu temu :D

Newcastle se ne zaustavlja :D

[color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]French newspaper[/background][/size][/font][/color][i] L’Equipe[/i][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] has underlined reports that [/background][/size][/font][/color][b]Pierre-Emerick Aubameyang[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]is the last French target for [/background][/size][/font][/color][b]Newcastle United[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]. The St James’ Park club are said to have offered €10million (£8.2m) for the striker but [/background][/size][/font][/color][b]Saint Etienne[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] want €12m (£10.2m). The 23-year-old has three-and-a-half years left on his contract.[/background][/size][/font][/color]
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359202608' post='104328']
Anelka i Llorente....

Davno Juventus nije imao napad kakav dolikuje...
[/quote]
Dok dodje Llorente Anelka ce se vratiti u Kinu .
[quote name='Blues_95' timestamp='1359203378' post='104332']
Dok dodje Llorente Anelka ce se vratiti u Kinu .
[/quote]

Ako bude igrao dovoljno dobro, mozda ce i ostati u Italiji...
Ti ugovori sa Kinezima su cirkus zivi...
LFC veoma blizu potpisa Coutinha. Cijena je €10m + dodatni bonusi. On bi trebao nositi broj 17.
http://bhsupersport.com/nogomet-arhiv/96-spanska-liga/6158-lopez-povratak-u-real-je-ostvarenje-sna.html

Lopez se vraća u Real Madrid za sumu od 4 mil, €

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.