30. januar 2017.9 god. comment_266776 Prodali smo buzašto PvA za 1-2mil ako se dobro sjećam,a Sunderland sad fino dvije i po godine kasnije kasiro 14. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266857 http://www.skysports.com/football/news/11712/10749142/leonardo-ulloa-tells-leicester-he-wont-play-for-the-club-again Evo još jednog :D Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266859 Naš bivši DemabaBA se vratio u Bešiktaš na posudbu do kraja sezone. Čudan potez Bešiktaša jer je Demba nakon teškog preloma noge još uvijek van stroja i moći će ako sve bude išlo kako treba tek sredinom marta početi trenirati. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266900 Hull doveo Ranochiu. Haman odlucni da igraju Championship iduce sezone. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266901 šteta što nije prošo transfer kod Karanke, da me ne shvati neko pogrešno, nisam neki njihov fan prosto bi meni bilo zanimljivije da ih gledam na drugu stranu, bedara mi je malo što Snodgras nije završio u Barnli, nemam ništa protiv WH, baš naprotiv, samo mi je Barnli skroz ok ekipa, Dafur me oduševljava plus što imaju još par meni gotivnih igrača,, Barton pogotovo :D i njima baš fali jedan kreativac suvi, Gudmundson se do sada slabo pokazao Odlazak Dmitrija u OM je svakako veliki gubitak za Prem ovako, na prvu, izgleda mi interesantan onaj Bufal (kako se već čita) nego što se čovek ponovo povredio Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266913 ovako, na prvu, izgleda mi interesantan onaj Bufal (kako se već čita) nego što se čovek ponovo povredio taraba mrtva, nmg ga očima vidjet Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266914 Dobar igrac Boufal, kakva tehnika i sut kod covjeka, bit ce strasan igrac. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267023 da mi je znati samo kakve veze ima Medes sa Vulverhemptonom, eno završio im Kostu, proper igrača za gotovo bilo koju ekupu van TOP6 , mada kontam da bi glat mogo igrati i u Totenhemu i Liverpulu znam da su ih kupili neki Kinezi al da ga jebem, čak sam čitao da je Taliska bio blizu prelaza i da su mu obećavali transfer u prem posle godinu dana Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267083 ne znam ko te interesuje, Barnli se pojačao, doveli bar na papiru ono što im treba, igrača stredine terena, onog Vestvuda iz Vile, Bartonu verovatno sledi neka suspenzija zbog kladionice, doveli Brejdija , e sad ne znam, trebali su i jednog dobrog iz Hala da dovedu al ne znam dal je i to prošlo plus večeras dobli, izgleda da će izboriti opstanak Edi potvrdio na konferenciji da su poslali ponudu za Akea ali da smo ih odbili Skot Hogan prešo u Vilu, Bilić ipak odustao od njega, a Mekormaka su kako stoje stvari najurli nakon što je napravio neki cirkus Sako u CP na pozajmicu, ništa više ne piše, plus naš neki Luka Milivojević, meni nepoznat Benitez hteo molim te Taunsenda da vrati al propali zbog "loan fee" :D od ovih iz top6 praktično ništa, jedino "jače ime" je taj Gabrijel koji je napokon stigo u Siti kad tako pogledaš, još ispada da smo se mi pojačali, sigurno neće biti na odmet imati Musondu, Kenedija i Akea do kraja sezone Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267088 Mene čudi kako jedan klub kao Burnley može sebi priuštiti transfer od 15mil. A na početku sezone su već spičkali 30ak mil. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267090 pa nisi li video onaj tekst gde piše da su profitabilniji klub od Bajerna :D UEFA released their eighth annual club licensing benchmark report on Thursday, offering an insight into European teams’ financial status up until the end of 2015, and alongside the usual continental powerhouses at the top of the profit lists were Dyche’s Clarets. The east Lancashire side were relegated from the Premier League in 2015 but accrued more in operating profit than Bayern, Tottenham and Borussia Dortmund, ranking 10th among clubs across Europe, with both Manchester clubs, Liverpool and Arsenal the only English teams to produce greater returns than the Clarets’ 54million euros. Their standing in the net profit list was even more impressive, with just Liverpool, Newcastle and Real Madrid turning over a greater margin as Burnley’s board decided not to carelessly gamble in the transfer market in the hope of remaining in the top flight. Now back in the Premier League, they broke their transfer record twice in the summer and are in the process of giving their training ground a £10.6million facelift, but balancing the books remains of paramount importance. kako ne mogu, na kraju sezone imaju sigurnih 100m funti od kako su pojačali novi ugovor za tv prava, plus što imaju prodaju ulaznica i od drugih sponzora mislim, upravo to je i bila poenta, da se tim manjim klubovima obezbedi zdrava baza i sad je na njima da vide šta će i kako će dalje raditi ovo što vidimo u Halu, Svonsiju, Sanderlendu je sramno, Svonsi je otišo u kurac od kad su promenli vlasnike a Hal i Sanderlend su pred prodajom, iako me zabole za njih, iskreno žao mi je njihovih navijača, raspolažu sa klubom kao da je pišljiva pekara neka a ne fudbalski klub za koji navijačei žive Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267134 https://twitter.com/SwansOfficial/status/826546269510303744?ref_src=twsrc%5Etfw njegov burazer mi je bio prejak u Svonsiju, u WH nikako da klikne https://twitter.com/Mgabbia23/status/826558743483711493?ref_src=twsrc%5Etfw Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267142 ne može valjda biti gori od Zaze :D no, ono što je bombastično sad kod njih je mogućnost da Kinezi udju u klub, nisam stigo detaljnije da pročitam, čini mi se da bi prodali deo akcija kao što su to u Sitiju napravili Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267145 https://twitter.com/CPFC/status/826546952636608512/photo/1 https://twitter.com/Boro/status/826564159026393088/photo/1 Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267148 Dobro Zazu niko nije ni skontao osim navijača West Hama :D Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267656 na sk1 ide porto sporting evo ovog A.Silvu traži Murinjo, no nesto se u zadnje vreme ne piše o tome Prijavi
6. februar 2017.9 god. comment_267871 https://twitter.com/GFFN/status/828328638256971780 dobrodošao u WH :D Prijavi
6. februar 2017.9 god. comment_267874 ne verujem da će tolko koštati, na leto mu ostaju još dve godine ugovora, Arsenal se nešto natezao sa njima al Lion nije hteo da popusti samo što je Arsen nudio neke smešne cifre Prijavi
6. februar 2017.9 god. comment_267889 Borussia Dortmund have signed Bayer Leverkusen centre back Ömer Toprak for €12 million but the 27 year old will not join the Black and Yellows until the summer. Toprak has signed a four year deal with Dortmund after they triggered the €12 million release clause of the former SC Freiburg defender. He will spend the rest of the season as a Leverkusen player before joining his new teammates in July. Dortmund sporting director Michael Zorc expressed his delight after securing the services of one of the best defenders in the Bundesliga. “Ömer Toprak is a strong defender with international experience and great leadership qualities,†Zorc said in a club statement. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.