Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Naš bivši DemabaBA se vratio u Bešiktaš na posudbu do kraja sezone. Čudan potez Bešiktaša jer je Demba nakon teškog preloma noge još uvijek van stroja i moći će ako sve bude išlo kako treba tek sredinom marta početi trenirati.

šteta što nije prošo transfer kod Karanke, da me ne shvati neko pogrešno, nisam neki njihov fan prosto bi meni bilo zanimljivije da ih gledam

na drugu stranu, bedara mi je malo što Snodgras nije završio u Barnli, nemam ništa protiv WH, baš naprotiv, samo mi je Barnli skroz ok ekipa, Dafur me oduševljava plus što imaju još par meni gotivnih igrača,,  Barton pogotovo :D i njima baš fali jedan kreativac suvi, Gudmundson se do sada slabo pokazao

Odlazak Dmitrija u OM je svakako veliki gubitak za Prem

ovako, na prvu, izgleda mi interesantan onaj Bufal (kako se već čita) nego što se čovek ponovo povredio 

ovako, na prvu, izgleda mi interesantan onaj Bufal (kako se već čita) nego što se čovek ponovo povredio 

taraba mrtva, nmg ga očima vidjet

da mi je znati samo kakve veze ima Medes sa Vulverhemptonom, eno završio im Kostu, proper igrača za gotovo bilo koju ekupu van TOP6 , mada kontam da bi glat mogo igrati i u Totenhemu i Liverpulu

znam da su ih kupili neki Kinezi al da ga jebem, čak sam čitao da je Taliska bio blizu prelaza i da su mu obećavali transfer u prem posle godinu dana

ne znam ko te interesuje, Barnli se pojačao, doveli bar na papiru ono što im treba, igrača stredine terena, onog Vestvuda iz Vile, Bartonu verovatno sledi neka suspenzija zbog kladionice, doveli Brejdija , e sad ne znam, trebali su i jednog dobrog iz Hala da dovedu al ne znam dal je i to prošlo

plus večeras dobli, izgleda da će izboriti opstanak

Edi potvrdio na konferenciji da su poslali ponudu za Akea ali da smo ih odbili

Skot Hogan prešo u Vilu, Bilić ipak odustao od njega, a Mekormaka su kako stoje stvari najurli nakon što je napravio neki cirkus

Sako u CP na pozajmicu, ništa više ne piše, plus naš neki Luka Milivojević, meni nepoznat

Benitez hteo molim te Taunsenda da vrati al propali zbog "loan fee" :D 

od ovih iz top6 praktično ništa, jedino "jače ime" je taj Gabrijel koji je napokon stigo u Siti 

kad tako pogledaš, još ispada da smo se mi pojačali, sigurno neće biti na odmet imati Musondu, Kenedija i Akea do kraja sezone 

pa nisi li video onaj tekst gde piše da su profitabilniji klub od Bajerna :D

UEFA released their eighth annual club licensing benchmark report on Thursday, offering an insight into European teams’ financial status up until the end of 2015, and alongside the usual continental powerhouses at the top of the profit lists were Dyche’s Clarets.

The east Lancashire side were relegated from the Premier League in 2015 but accrued more in operating profit than Bayern, Tottenham and Borussia Dortmund, ranking 10th among clubs across Europe, with both Manchester clubs, Liverpool and Arsenal the only English teams to produce greater returns than the Clarets’ 54million euros.

Their standing in the net profit list was even more impressive, with just Liverpool, Newcastle and Real Madrid turning over a greater margin as Burnley’s board decided not to carelessly gamble in the transfer market in the hope of remaining in the top flight.

Now back in the Premier League, they broke their transfer record twice in the summer and are in the process of giving their training ground a £10.6million facelift, but balancing the books remains of paramount importance.

kako ne mogu, na kraju sezone imaju sigurnih 100m funti od kako su pojačali novi ugovor za tv prava, plus što imaju prodaju ulaznica i od drugih sponzora

mislim, upravo to je i bila poenta, da se tim manjim klubovima obezbedi zdrava baza i sad je na njima da vide šta će i kako će dalje raditi

ovo što vidimo u Halu, Svonsiju, Sanderlendu je sramno, Svonsi je otišo u kurac od kad su promenli vlasnike a Hal i Sanderlend su pred prodajom, iako me zabole za njih, iskreno žao mi je njihovih navijača, raspolažu sa klubom kao da je pišljiva pekara neka a ne fudbalski klub za koji navijačei žive 

Borussia Dortmund have signed Bayer Leverkusen centre back Ömer Toprak for €12 million but the 27 year old will not join the Black and Yellows until the summer.

Toprak has signed a four year deal with Dortmund after they triggered the €12 million release clause of the former SC Freiburg defender. He will spend the rest of the season as a Leverkusen player before joining his new teammates in July.

Dortmund sporting director Michael Zorc expressed his delight after securing the services of one of the best defenders in the Bundesliga.

“Ömer Toprak is a strong defender with international experience and great leadership qualities,” Zorc said in a club statement.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.