Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Traze dugorocnu zamenu za Ronalda, lova im nije problem... Ali toliko novca za tako mladog igraca prvo je van granica razuma a drugo stavlja ogroman teret i pritisak ocekivanja na ledja tog igraca. Nije svako sposoban da se izbori sa time. Posebno ne u Realu.

Normalno da nije čudno, lik je trenutno najrazvikanija mlada zvjezda što je Realu odma alarm da to moraju imat, a kod njih pare i onako nikad nisu bile problem...

Pametan mali, Monaco jebidealnabsredina za njega da napreduje. Mbappe i ostali mladi u Monacu takodjer da su pametni, trebaju ostati makar jos jednu sezonu, da "utvrde gradivo".
Glup je Pep ko stup.Odbrana mu karina,a prvo pojačanje mu igrač veznog reda od 70 miliona.Jedino ako je dobio 400 miliona od vlasnika pa da se ovako rasipa.
Kakvo pretjerivanje s cijenama u pm.. 70 milki za Silvu, svasta.

Pa mi ako ikad budemo prodavali Hazarda, ispod 300 miliona ne treba pricat jebote..

mi se raspravljamo dal da nam igra Matić ili ne, Traore ovo ono dok Siti lagano nakrca Aguera, Gabrijela, Nolita(još uvek je njihov), KDB, Silva, sad drugi Silva, Sterling, Sane, Ihenačo

u poredjenju sa njima mi ispadamo ko dobri momci u celoj priči kad vidiš da smo uzeli titulu sa Mozesom i Alonsom

Pojacat ce se i united i city dosta, ni mi tu ne smijemo ostati praznih ruku, nadamm se da necemo napraviti pogresku kao prosle sezone

Manje je koštao Willian 35mil €, više je koštao Michy 39mil €, Costa 38mil€, Kante 36mil€, Luiz 35mil€, Cesc 33mil €,  CUADRADO 31mil €

• Autor

Uvijek priča mi trošimo, mi plastikaneri, a da nije bilo ovg glupog dovođenja Torresa (protiv kojeg sam i tad bio) mi ne bi imali neki preseravački transfer ko manchesterski klubovi.

Vrijeme je da nas zapadne neki bogalj kao sto je Torres.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

A bas sam se ponadao da cemo mi mozda kupiti B.Silvu.
Jebem ja ovog Emenala. Pojma on nema. I corava koka nekada zrno ubode, tako i on sa transferom.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.