Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Ode bertrand u shitty tako tria nama niko

Pre samo 2-3 dana se pisalo da su gotovo završili sve sa Mendyjem...  Ah, kad bi se naši zainteresovali za njega, bio bi fantastično pojačanje.

Nebi iznenadilo da mi krenemo po Mendya. Pisalo se jos da smo zainteresovani za Albu iz Barselone. Odvratan al fenomenalan igrac na toj poziciji
Ne vrijedi toliko, pa Albu mozemo dobiti za manje para, a ruku na srce bolji je od Mendya. Ili Alaba naprimjer.

Ali ako su nedostupni bolji igraci, onda bacit 40 milki i gotovo, jer lijevi bek mora doci
Bertran od 25 milliona zavrsava posao.
Mada cisto sumnjam da ce se trositi toliki novac na tu poziciju, jer je Alonso odradio vise nego dobru sezonu.
Blizi smo tome da Ake bude opcija dva za levog spoljneg.
Cisto sumnjam da Alonso moze ponoviti ovakvu sezonu kao i vecina nasih igraca. Ne treba traziti izgovore nego pojacati ekipu. Nismo nista dobili ako smo ove sezone bili prvaci a naredne budemo 5 na tabeli.

Ma da je Cafu i Carlos u jednom ne bi ga volio vidjeti u Chelsea. Ono što je Moses uradio protiv Arsenala bilo bi svaku utakmicu kada bi došao cigan i simurator Alba.  Daleko mu bio Bridge.

da me ne shvati neko pogresno sad, ne pljujem Mozesa i Alonsa ali jasno je da oni nikada nisu bili prva opcija

Mozes je rezultat cudnog razvoja dogadjaja a Alonso je gotovo punic buy

mislim, ne mogu ljudima da zabranim da pljuju gore navedene ili Kontea/klub zbog toga ali  vidi se iz tekstova jakih izvora da se trazi pojacanje na toj poziciji

Pazi i da su bili prva opcija (a znamo da nisu), ludost bi bila novu sezonu poceti sa samo dva igraca na bekovskim pozicijama. Na desnoj strani mozda bi i mogli, jer ima Azpilicueta (mada steta bi bilo micati ga s pozicije gdje rastura), ali lijevo osim Alonsa nemamo nikoga i tu mora doci novi igrac. E sad, ako se vec dovodi novi igrac, bolje je onda gledati klasu i pojacati tu poziciju nego dovesti tek tako nekoga da popuni mjesto.

Mendy se i dalje moze dovesti, Sandro za dobru lovu takodjer, Alba je visak u Barseloni ocigledno, to su tri igraca i kojeg god od ta tri da bi doveli, pojacali bi tu poziciju lijevog beka. Alonso bi bio fantastican back-up.

pa to Vam ja pricam, u svakom tekstu je pisalo da je meta i bek/wb, sad jbg, ponekad me mrzi ili prosto izostavim taj deo kod posta

Mendi i Sandro su papreno skupi

ps

sta je meni tu problem, ako su ti prve mete Sandro i Mendi a ti ih ne dovedes onda smo ponovo prdnuli bure, jebem li ga sta onda da radis

da li je resenje u tom slucaju kad i ako ne mozes da dovedes premium metu onda trazis bar jakog talenta, ne znam, nisam pametan

ali nema tu opravdanja, posto smo u teoriji mogli tokom godine da probamo i sa Seadom

U tom slucaju ili jak talenat, ali jos uvjek nedokazan ili igrac kao Dani Alves, u godinama ali dobar za jednu sezonu da iznese, da bi onda sljedece ljeto pokusali dovesti klasu.

Svi smo zaboravili na Shaw-a, mislim da se moze dovesti iz junajteda. Istina ni blizu igraca iz Southamptona, povreda i murinjo su ga unazadili, ali bio je fenomenalan i vjerujem da se moze vratiti.

pa nesto mora definitivno da se sredi u  Celziju, imas :

1. Sitija i Junajteda koji jure i mogu da dovedu premium igrace i podrzavaju svoje trenere

2.Totenhem i Liverpul koji mogu da dovedu talenta i igraca manjeg kalibra, guraju trenera i nece im dati otkaz ako malo padnu usput

i mi na kraju koji jurimo luxury mete, ne mozemo da ih dovedemo ili se mnogo mucimo sa tim a dajemo otkaz bez problema

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.