Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Nije Walker nešta posebno,ali bi bio dobar.
Ja bi puno prije pogledao može li se šta oko Vertoghena , Aldervierelda ili Diera

Realno, ne moze se. Seti se Modrica, prodali ga Realu za manje novca samo da ne zavrai kod nas.

A Voker nije vrhunski igrac, ali ga je Poketino unapredio i podigao na izuzetno visok nivo. Mozee lepo da se proda, ali nisam siguran da bi igrao jednako dobro kao u Totenhemu.

Pa ako stvarno ima kluzu od 24M, to je sitinica za jednog od najtalentiranijih mladih igrača u europi. Je da može ispast flop, ali može i ispast da dobiješ za samo 24M igrača kojemu u budućnosti cijena može rast i do 100M

EDIT: zanemarite post, misilo sam da se radi o Mbappeu, jer je post prije bio o njemu... O ovome ne znam ništa, pa nemogu reć...

Uređeno , autor izmjene: ja13

Ko bi se nadao ovakvom razvoju situacije nakon onakvih igara na Euru.
Mogao bi se klepit, nisu neke velike pare ovih 35 miliona.

Ako ga vec prodaju zbog odredjenog igraca, Gorecke u ovom slucaju nije li logicnije da se proba klepiti Gorecka? :D

Ali gdje je logika tu, nikako mi jasno nije. Znaci kupili ga oni za 35 miliona od Benfice nakon odlicne sezone i nastupa na Euru sa 18 godina, onda rijetko igrao za Bayern, nazadovao godinu dana u karijeri i sada ga zele prodati za istu cijenu. Pa ne moze on vrijediti 35 milona sad nema teoretske.

Elem, nije los igrac mada je pitanje da li bi i kod nas igrao.

propaganda vodjena od strane agenta (Mendes) , novine po 15 naslova u mesec dana i onda prodaš igrača koji nije imao ni godinu dana fudbala za prvi tim za tolke pare

i ljudi preteruju sa tim propao, ljudi imaju bar 3-4 igrača ispred njega i sad će Karlo njega da forsira, oće :D

logicnije da se proba klepiti Gorecka? :D

u pravu si, logično bi bilo da nas ponovo ispali neko zarad grejanja klupe u Bajernu  :fantom:

Pa dobro nije zapalio svemir svojim igrama na EP, ali je imao dobrih partija, ako uzmes godine u obzir onda je velika stvar imati povjerenje i minutazu na prvenstvu Evrope i na kraju krajeva u timu koji je osvojio.

Al mislim da ce on ostati u Bayernu, ide sad Alonso i Lahm u penziju, otvorice se tu prostora.

a ne znam zašto se "opterećujete" oko tih komentara

eto mali Tiago dodje i protiv nekih mučenika preseče par dodavanja, asistira i odma je TOP 5 veznjaka sveta

a Bajernove utakmice brat bratu većina izgledaju kao kad Čelzi igra protiv Mdlbora

uspeo je Karlo nešto što Nemci dugo nisu videli a to je da sačuva ekipu od povreda, ljudi imaju jak roster, nije da je samo Renato nezadovoljan, eno i Kosta, pa čak i Boateng koji je igrao manje od Humelsa i Martineza i to nevezano zbog povrede

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.