30. mart 2017.9 god. comment_269701 meni samo ne ide u glavu jedna stvar, Šalke nas odjebe za Kolašinca, Hofenhajm nas ispali za Sulea al zato taj isti Hofenhajm i Borusija M prodaju za manje pare svoje igrače rivalima evo sad kaže Kiker da su svi pokušaji Liverpula ostali bezuspešni da ga dovedu (Dahoud) Prijavi
30. mart 2017.9 god. comment_269704 Švabo je to neka se lova obrće u njegovoj državi makar najbolje igrače prodavao rivalu :D Prijavi
30. mart 2017.9 god. comment_269711 Mozda je zelja igraca ostanak u Nemackoj... ma to sve 5, uopšte ja ne dovodim u pitanje to da će on igrati u Borusiji, ekipa super, LŠ svake godine i ti fazoni, samo mi nije jasno da klub ko klub tako reaguje ne kažem da na ostrvu toga nema ali brate, Sautempton je od takvih i sličnih prodaja uzeo u proteklih par godina skoro 200m funti i to su pritom za neke igrače muda polomili dok ih nisu pustili tipa Vanajama, sa Fonteom se nisu prijateljski razišli Prijavi
23. april 2017.9 god. comment_270325 gledam Seltika malo već vidim da će za koju godinu da se otimaju za ovog Tirnija Prijavi
23. april 2017.9 god. comment_270330 Mislis Tierneya ? Zar nije taj stariji igrac, a i nije nesto... Prijavi
23. april 2017.9 god. comment_270331 19 godina (mislim da je tako komentator reko), levog beka igra Prijavi
23. april 2017.9 god. comment_270332 Hahahah, mene sve bacalo na onog marc tierneya, ali evo vidim on je u penziji :D Aha, nisam gledao tog malog. Prijavi
23. april 2017.9 god. comment_270333 nego onaj Dembele, gledam danas, kakav mekan prijem lopte, ide pas u stilu Fabregasa i on prvi dodir prijem, drugi okreće igrača, treći asistira :hail: Prijavi
24. april 2017.9 god. comment_270350 pulis molim te iskoristio slobodan vikend i otišo u Portugal da skautra Karvalja (Sporting) http://www.telegraph.co.uk/football/2017/04/24/west-brommanager-tony-pulis-spends-weekend-monitoring-sporting/?WT.mc_id=tmg_share_tw Prijavi
24. april 2017.9 god. comment_270353 Dobra ce biti Francuska liga za Tilmansa,ako ode u Monako. Fizicki ce napredovatidosta i doci na nivo potreban za prelazak u jaci klub i ligu naravno. Decko je top talenat, najbolji igrac lige,za klasu odskace od konkurencije. Citao sam negde da je Tirni zapao Vemgeru za oko i da samo ceka leto da krene u akciju. Treba intervenisati i ugrabiti njega i Dembelea(ako ode Kosta). Prijavi
26. april 2017.9 god. comment_270373 https://www.google.rs/amp/www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-considering-summer-move-for-hull-city-defender-harry-maguire-with-kevin-wimmer-likely-to-a3523061.html%3Famp Totenhem hoce Megvajera. Ciba na aparatima ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Prijavi
26. april 2017.9 god. comment_270374 Megvajer je stopercina, ja bih ga zaganjao da sam u Chelseaju. Top igrac ce bit. Prijavi
26. april 2017.9 god. comment_270377 pa ako VImera zamene Megvajerom vrh nisam ja ovo video, čitao sam pre par dana da je Totenhem u igri za Kina (barnli) ali Megvajer je meni daleko bolja opcija, nije da imam nešto protiv Kina, prosto smatram da bi Kin više lego Evertonu koji se duboko brani no, da ne budem totalni hipster, moram da priznam da je i naš Kejhil matori jarac dobro izneo zadatak ove godine, baš sam prijatno iznenadjen da je jedan old school štoper završio posao Prijavi
27. april 2017.9 god. comment_270388 mekvajer nije bas oldskul stoper, nego neki mjesanac. vrhunski stoper! Prijavi
28. april 2017.9 god. comment_270408 dosta se piše ovih dana da je Real napeo oko DDG, posle Junajtedovih insajdera krenula Marka ponovo sa propagandom za nas je to interesantno zato što automatski zatvara vrata Tibou koji je isto velika želja Pereza https://twitter.com/MENCKelly/status/857204362610843650 Prijavi
29. april 2017.9 god. comment_270411 Nije ni United blesav. Prodaš de Geu za nekih 70 milijuna, a kupiš Kaspera Schmeichela za 15. Tako će to biti. I više nego dobra trgovina. Mourinho će tako napraviti. Real i Manchester već godinama trguju, Van Nistelrooy, Ronaldo, Beckham itd itd. Mada bi sada mogao i James Rodriguez otići u smjeru Uniteda. A ima tamo materijala za prodaju. Prijavi
29. april 2017.9 god. comment_270413 Champione, mislis da bi Leicester stvarno prodao Kaspera ? I to za 15 miliona hahhahaha, a opet uopste lik nije u prici, vec je Oblak tema. Prijavi
29. april 2017.9 god. comment_270425 Pep has £250m to spend at Man City in summer: Tielemans (Anderlecht), Mendy (Monaco), Ryan Bertrand, Kyle Walker, Van Dijk, Alexis Sanchez Skrsio vec 250 miliona ljetos i plus ovo ljeto sto ce skrsiti isto toliko. Nema sta, veliki vizionar i revolucionar nogometa. Dajte Safetu Susicu tolike novce i slobodu kupovine i imat cete istog revolucionara, ako ne i veceg. Kako covjek da se ne zapita, sto su npr. Murinjo ili Guardiola bolji treneri od recimo Big Sama koji redovno od skart ekipa i igraca izvlaci maksimum i redovno ih spasava svake sezone bilo koju ekipu da preuzme ( zamislite ovu dvojicu da vode Sunderlend ili Palace i dr) ili od recimo trenera Hoffenhajma cija ekipa igra skoro najbolji fudbal u Njemacoj sa relativno prosjecnim igracima, i mnogih drugih trenera koji igrom slucaja ili nedostatka srece nisu imali priliku da treniraju najjace ekipe i kupuju koga im srce pozeli. Po meni je veci strucnjak onaj trener koji od prosjecnih igraca napravi dobru ekipu nego ovi drugi. Zaista tako mislim. Dovoljno je samo da tim trenerima zamjenite uloge u ekipama i sve bi bilo jasnije. Odgovorno tvrdim, treneri jesu vazni i bitni, ali mnogo vecu i bitniju ulogu ipak imaju sami igraci. Prijavi
29. april 2017.9 god. comment_270437 Pep has £250m to spend at Man City in summer: Tielemans (Anderlecht), Mendy (Monaco), Ryan Bertrand, Kyle Walker, Van Dijk, Alexis Sanchez Skrsio vec 250 miliona ljetos i plus ovo ljeto sto ce skrsiti isto toliko. Nema sta, veliki vizionar i revolucionar nogometa. Dajte Safetu Susicu tolike novce i slobodu kupovine i imat cete istog revolucionara, ako ne i veceg. Kako covjek da se ne zapita, sto su npr. Murinjo ili Guardiola bolji treneri od recimo Big Sama koji redovno od skart ekipa i igraca izvlaci maksimum i redovno ih spasava svake sezone bilo koju ekipu da preuzme ( zamislite ovu dvojicu da vode Sunderlend ili Palace i dr) ili od recimo trenera Hoffenhajma cija ekipa igra skoro najbolji fudbal u Njemacoj sa relativno prosjecnim igracima, i mnogih drugih trenera koji igrom slucaja ili nedostatka srece nisu imali priliku da treniraju najjace ekipe i kupuju koga im srce pozeli. Po meni je veci strucnjak onaj trener koji od prosjecnih igraca napravi dobru ekipu nego ovi drugi. Zaista tako mislim. Dovoljno je samo da tim trenerima zamjenite uloge u ekipama i sve bi bilo jasnije. Odgovorno tvrdim, treneri jesu vazni i bitni, ali mnogo vecu i bitniju ulogu ipak imaju sami igraci. Mourinho je dvaput osvajao LP sa underdog ekipama, sa Portom u dvije seyone uložio 15 milijuna eura i digao EL i LP uz trostruku krunu. Tu je razlika. Cityu neće pomoći nikakvi novci utrošeni na pojačanja dok se ne riješe Guardiole. Unitedu će ti isti novci osigurati ligu dogodine kad se riješe van Gaalovih otpadaka. City kupuje neplanski, United i ostali planski. Dok god njihova igra nema plana B, nema tu kruha. Champione, mislis da bi Leicester stvarno prodao Kaspera ? I to za 15 miliona hahhahaha, a opet uopste lik nije u prici, vec je Oblak tema. Poprilično sam siguran da Kasper neće trunuti u Leicesteru do kraja karijere i da mu je san braniti u top klubu kao što je to radio i njegov otac. Ne bi me začudilo ni da LEicester proda i Vardya i Mahreza na ljeto. Oni su svoje tamo napravili. Oblak nije vrhunski golman. Simeoneov sistem ga takvim radi. Prijavi
29. april 2017.9 god. comment_270439 Ne znam sa čime se puca Pepson ako se nada da će mu Totenhem prodati svog prvotimca, osim Reala, Barse, Bajerna, PSG, eventualno Kine, ne vidim druge destinacije za igrače Totenhema osim ako nije u pitanju neki škart još ljudi produžili ugovore sa gotovo kompletnim sastavom, znači ne mislim samo na prvih 11 nego i ostatak samo Tobi nije produžio čitao sam da je dodao na listu i Belerina i Kimiha široko nema šta :D Prijavi
30. april 2017.9 god. comment_270447 Pa vala ga nece ni Leicester prodati za sicu, pa makar bio tu do kraja ugovora. A Oblak je vrhunski golman, ja ne znam sta si ti gledao. Prijavi
1. maj 2017.9 god. comment_270479 http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/tottenham-transfer-news-kyle-walker-manchester-city-manchester-united-barcelona-mauricio-pochettino-a7711791.html Voker odstranjen iz ekipe Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.