Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Mozda je zelja igraca ostanak u Nemackoj...

ma to sve 5, uopšte ja ne dovodim u pitanje to da će on igrati u Borusiji, ekipa super, LŠ svake godine i ti fazoni, samo mi nije jasno da klub ko klub tako reaguje

ne kažem da na ostrvu toga nema ali brate, Sautempton je od takvih i sličnih prodaja uzeo u proteklih par godina skoro 200m funti 

i to su pritom za neke igrače muda polomili dok ih nisu pustili tipa Vanajama, sa Fonteom se nisu prijateljski razišli 

• 4 sedmice kasnije...
Dobra ce biti Francuska liga za Tilmansa,ako ode u Monako. Fizicki ce napredovatidosta i doci na nivo potreban za prelazak u jaci klub i ligu naravno.
Decko je top talenat, najbolji igrac lige,za klasu odskace od konkurencije.

Citao sam negde da je Tirni zapao Vemgeru za oko i da samo ceka leto da krene u akciju.

Treba intervenisati i ugrabiti njega i Dembelea(ako ode Kosta).

pa ako VImera zamene Megvajerom 

vrh 

nisam ja ovo video, čitao sam pre par dana da je Totenhem u igri za Kina (barnli) ali Megvajer je meni daleko bolja opcija, nije da imam nešto protiv Kina, prosto smatram da bi Kin više lego Evertonu koji se duboko brani

no, da ne budem totalni hipster, moram da priznam da je i naš Kejhil matori jarac dobro izneo zadatak ove godine, baš sam prijatno iznenadjen da je jedan old school štoper završio posao 

Nije ni United blesav. Prodaš de Geu za nekih 70 milijuna, a kupiš Kaspera Schmeichela za 15. Tako će to biti. I više nego dobra trgovina. Mourinho će tako napraviti.

Real i Manchester već godinama trguju, Van Nistelrooy, Ronaldo, Beckham itd itd. Mada bi sada mogao i James Rodriguez otići u smjeru Uniteda. A ima tamo materijala za prodaju. 

Pep has £250m to spend at Man City in summer: Tielemans (Anderlecht), Mendy (Monaco), Ryan Bertrand, Kyle Walker, Van Dijk, Alexis Sanchez

Skrsio vec 250 miliona ljetos i plus ovo ljeto sto ce skrsiti isto toliko. Nema sta, veliki vizionar i revolucionar nogometa.

Dajte Safetu Susicu tolike novce i slobodu kupovine i imat cete istog revolucionara, ako ne i veceg.

Kako covjek da se ne zapita, sto su npr. Murinjo ili Guardiola bolji treneri od recimo Big Sama koji redovno od skart ekipa i igraca izvlaci maksimum i redovno ih spasava svake sezone bilo koju ekipu da preuzme ( zamislite ovu dvojicu da vode Sunderlend ili Palace i dr) ili od recimo trenera Hoffenhajma cija ekipa igra skoro najbolji fudbal u Njemacoj sa relativno prosjecnim igracima, i mnogih drugih trenera koji igrom slucaja ili nedostatka srece nisu imali priliku da treniraju najjace ekipe i kupuju koga im srce pozeli.

Po meni je veci strucnjak onaj trener koji od prosjecnih igraca napravi dobru ekipu nego ovi drugi. Zaista tako mislim. Dovoljno je samo da tim trenerima zamjenite uloge u ekipama i sve bi bilo jasnije.

Odgovorno tvrdim, treneri jesu vazni i bitni, ali mnogo vecu i bitniju ulogu ipak imaju sami igraci.

Pep has £250m to spend at Man City in summer: Tielemans (Anderlecht), Mendy (Monaco), Ryan Bertrand, Kyle Walker, Van Dijk, Alexis Sanchez

Skrsio vec 250 miliona ljetos i plus ovo ljeto sto ce skrsiti isto toliko. Nema sta, veliki vizionar i revolucionar nogometa.

Dajte Safetu Susicu tolike novce i slobodu kupovine i imat cete istog revolucionara, ako ne i veceg.

Kako covjek da se ne zapita, sto su npr. Murinjo ili Guardiola bolji treneri od recimo Big Sama koji redovno od skart ekipa i igraca izvlaci maksimum i redovno ih spasava svake sezone bilo koju ekipu da preuzme ( zamislite ovu dvojicu da vode Sunderlend ili Palace i dr) ili od recimo trenera Hoffenhajma cija ekipa igra skoro najbolji fudbal u Njemacoj sa relativno prosjecnim igracima, i mnogih drugih trenera koji igrom slucaja ili nedostatka srece nisu imali priliku da treniraju najjace ekipe i kupuju koga im srce pozeli.

Po meni je veci strucnjak onaj trener koji od prosjecnih igraca napravi dobru ekipu nego ovi drugi. Zaista tako mislim. Dovoljno je samo da tim trenerima zamjenite uloge u ekipama i sve bi bilo jasnije.

Odgovorno tvrdim, treneri jesu vazni i bitni, ali mnogo vecu i bitniju ulogu ipak imaju sami igraci.

Mourinho je dvaput osvajao LP sa underdog ekipama, sa Portom u dvije seyone uložio 15 milijuna eura i digao EL i LP uz trostruku krunu. Tu je razlika. 

Cityu neće pomoći nikakvi novci utrošeni na pojačanja dok se ne riješe Guardiole. Unitedu će ti isti novci osigurati ligu dogodine kad se riješe van Gaalovih otpadaka. City kupuje neplanski, United i ostali planski. Dok god njihova igra nema plana B, nema tu kruha. 

Champione, mislis da bi Leicester stvarno prodao Kaspera ? I to za 15 miliona hahhahaha, a opet uopste lik nije u prici, vec je Oblak tema.

Poprilično sam siguran da Kasper neće trunuti u Leicesteru do kraja karijere i da mu je san braniti u top klubu kao što je to radio i njegov otac. Ne bi me začudilo ni da LEicester proda i Vardya i Mahreza na ljeto. Oni su svoje tamo napravili. Oblak nije vrhunski golman. Simeoneov sistem ga takvim radi. 

Ne znam sa čime se puca Pepson ako se nada da će mu Totenhem prodati svog prvotimca, osim Reala, Barse, Bajerna, PSG, eventualno Kine, ne vidim druge destinacije za igrače Totenhema osim ako nije u pitanju neki škart

još ljudi produžili ugovore sa gotovo kompletnim sastavom, znači ne mislim samo na prvih 11 nego i ostatak 

samo Tobi nije produžio 

čitao sam da je dodao na listu i Belerina i Kimiha 

široko nema šta :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.