Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Pelegrini ce modifikovati sistem igre, da bi maksimalno iskoristio Sterlinga. To verovatno znaci 4-2-3-1, sa Aguerom u spicu, Silvom iza, te Sterlingom na desnoj strani. 

Nemaju krsteno levo krilo, i to im je poprilicna rupa u napadu, slicno kao nama s desnim.

Ostin se najviše povezuje sa Njukaslom a ta priča vuče korene od trenutka kad su doveli ovog trenera

za sad sve "masni" transferi

Mitrovic i Ostin su skoro pa identican tip napadaca, nema logike imati ih obojicu u istom timu, bar sa igracke strane. Naravno, sto se Engleza tice, HG kvota je uvek prisutan faktor.

Od timova u kojima bi Čarli mogao imati zapazenu ulogu, jedino Totenhem nema napadaca takvih karakteristika, i iznenadjen sam sto nema ozbiljnijeg interesa s njihove strane.

Nema ni Junajted, doduse, ali prelagan je on zalogaj za njih.

Anderleht je dobro prosao s ovim prodajama, uzeli su finu kintu, a ipak sacuvali Tilmansa i Praata, momke na koje treba posebno obratiti paznju.

Meni ovaj Žoržinjo nit smrdi nit mirise.... Niti je Snajder niti je Van Bomel..... 

idu naši skauti redovno na utkamice Anderlehta  :D

Odakle nama skauti ? :D

Salu na stranu, Anderleht ima izuzetan sistem za mlade igrace, klub je dosta podredjen tome, kao osnovnom nacinu obrtanja novca i profita...  Treba im se nakaciti nekako :D

Znam najbolje rešenje,isplatiš im 20m evra i kači se kolko oćeš  :D jbg oni su tamo najveći klub,neće oni da padnu pod taj robovlasnički sistem

nema ništa od toga,jedino da im uzmemo igrača direktno iz akademije a pod tim misim baš one mladje jer njima maltene već sa 17-18 ulaze polako u prvi tim i onda posle moraš da platiš 

Recimo Musanda je kupljen od njih pravo iz akademije i to je važio za top talenta al i tad smo morali nešto da platimo,evo sad gledam 2.5m evra a u šta oćeš da se kladimo da je taj ostao kod njih sad bi bio kao ovaj što si ga gore pomenuo =;

Tako da nije baš da se ne vodi računa o Anderlehtu jer su njihove novine pisale da smo mi baš zagrejani za njihovo tržište 

recimo zna da se prati i mladji brat od onog napadača iz Marseja,ne sećam se kako mu je ime,prešo je iz Standarda prošle godine i navodno je jak talenat

Ibrahimovic: This could be my last game with #PSG tonight, I will have some decisions to make this week.

"Where I go next, it will be a surprise, a very big surprise," he said. "I'm very happy at PSG. You don't see that on the field?

"I have another year on my contract with PSG and I am very happy. Things are getting better. We are a strong team, we can do much more than we have been doing so at the moment but I am very happy."

recimo zna da se prati i mladji brat od onog napadača iz Marseja,ne sećam se kako mu je ime,prešo je iz Standarda prošle godine i navodno je jak talenat

Michy Batshuayi?
On mi je super napadač, pratio sam ga neko vrijeme u Standardu, a i sada u Marseillu, nazabijao se s obzirom na minutažu i da mu je bila prva godina u Marseilleu. Nisam znao da ima brata.

Dobar je Bačui, dobar. Pošto je Žinjak otišao, oćekuje se da bude prvi napadač, samim tim i potvrdi svoj talenat.

A njegov brat se zove Aaron Leya Iseka, ima 17 godina.

250064337.jpg

Ili nema ?! :D

Evo Real kupio nekog mladog štopera,dal iz Saragose 

whisper na aparatima 

https://twitter.com/realmadrid/status/627161902624346112

ovaj je ekstra na manageru, čelzi ga uvjek prvog dovede u svakom mom saveu

Evo Real kupio nekog mladog štopera,dal iz Saragose 

whisper na aparatima 

https://twitter.com/realmadrid/status/627161902624346112

Sto sam sad ja na aparatima ? :D

Van Gaal dao hint da ozbiljno kreću po Pedra kako bi se mogli nositi s ostalim konkurentima za naslov.

Također, Rafael gotovo sigurno prelazi u Lyon.

Lol, to kao da dovedes Mosesa i kazes da se nose sa ostalim konkurentima :D

Haha, jbga, pusti Van Gaala da vjeruje :D

Rickie Lambert prešao u West Brom.

Prica se da je i Kejn blizu Junajteda. Opasno dobro kupuju, mada samo nek kupuju ove veznjake i napadace i dalje im je odbrana raspad. Njima trebaju 2 dobra stopera da bi se ukljucili u  borbu za titulu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.