31. juli 2015.11 god. comment_227318 haha neeee tamo vas ima dosta :D samo im još ti fališ :D a od navijača Čelzija ,samo dva čoveka računajući i mene ništa imaš dobrodošlicu od mene ovde pogotovo a i tamo :D mož da se pridružiš kad "podjebavamo" zajedno djavole :D Prijavi
31. juli 2015.11 god. comment_227319 Pelegrini ce modifikovati sistem igre, da bi maksimalno iskoristio Sterlinga. To verovatno znaci 4-2-3-1, sa Aguerom u spicu, Silvom iza, te Sterlingom na desnoj strani. Nemaju krsteno levo krilo, i to im je poprilicna rupa u napadu, slicno kao nama s desnim. Prijavi
31. juli 2015.11 god. comment_227343 Odrace ih QPR ko Svonsi za Bonija. Nema ih sta odradi, odredjena je cijena za ove na sredini tabele i iznad, a to je 15 miliona funti. Uzmes ili ostavis. Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227368 Evo Real kupio nekog mladog štopera,dal iz Saragose whisper na aparatima https://twitter.com/realmadrid/status/627161902624346112 Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227388 Ostin se najviše povezuje sa Njukaslom a ta priča vuče korene od trenutka kad su doveli ovog trenera za sad sve "masni" transferi Georginio Wijnaldum PSV Eindhoven 20,00 Mill.€ Aleksandar Mitrovic RSC Anderlecht 18,50 Mill. € Chancel Mbemba RSC Anderlecht 12,00 Mill. € Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227412 Mitrovic i Ostin su skoro pa identican tip napadaca, nema logike imati ih obojicu u istom timu, bar sa igracke strane. Naravno, sto se Engleza tice, HG kvota je uvek prisutan faktor. Od timova u kojima bi Čarli mogao imati zapazenu ulogu, jedino Totenhem nema napadaca takvih karakteristika, i iznenadjen sam sto nema ozbiljnijeg interesa s njihove strane. Nema ni Junajted, doduse, ali prelagan je on zalogaj za njih. Anderleht je dobro prosao s ovim prodajama, uzeli su finu kintu, a ipak sacuvali Tilmansa i Praata, momke na koje treba posebno obratiti paznju. Meni ovaj Žoržinjo nit smrdi nit mirise.... Niti je Snajder niti je Van Bomel..... Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227413 idu naši skauti redovno na utkamice Anderlehta :D Ovo za Njukasl neću da komentarišem,jebem li ga,zabole me :D Evo onaj Aranguiz je ipak na kraju završio u Lesteru koji je pobedio leverkuzen =; inače se povezivao sa nama i Arsićem,cena 10.5 m funti i klupski rekord Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227414 idu naši skauti redovno na utkamice Anderlehta :D Odakle nama skauti ? :D Salu na stranu, Anderleht ima izuzetan sistem za mlade igrace, klub je dosta podredjen tome, kao osnovnom nacinu obrtanja novca i profita... Treba im se nakaciti nekako :D Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227416 Znam najbolje rešenje,isplatiš im 20m evra i kači se kolko oćeš :D jbg oni su tamo najveći klub,neće oni da padnu pod taj robovlasnički sistem nema ništa od toga,jedino da im uzmemo igrača direktno iz akademije a pod tim misim baš one mladje jer njima maltene već sa 17-18 ulaze polako u prvi tim i onda posle moraš da platiš Recimo Musanda je kupljen od njih pravo iz akademije i to je važio za top talenta al i tad smo morali nešto da platimo,evo sad gledam 2.5m evra a u šta oćeš da se kladimo da je taj ostao kod njih sad bi bio kao ovaj što si ga gore pomenuo =; Tako da nije baš da se ne vodi računa o Anderlehtu jer su njihove novine pisale da smo mi baš zagrejani za njihovo tržište recimo zna da se prati i mladji brat od onog napadača iz Marseja,ne sećam se kako mu je ime,prešo je iz Standarda prošle godine i navodno je jak talenat Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227431 Ibrahimovic: This could be my last game with #PSG tonight, I will have some decisions to make this week. "Where I go next, it will be a surprise, a very big surprise," he said. "I'm very happy at PSG. You don't see that on the field? "I have another year on my contract with PSG and I am very happy. Things are getting better. We are a strong team, we can do much more than we have been doing so at the moment but I am very happy." Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227437 recimo zna da se prati i mladji brat od onog napadača iz Marseja,ne sećam se kako mu je ime,prešo je iz Standarda prošle godine i navodno je jak talenat Michy Batshuayi? On mi je super napadač, pratio sam ga neko vrijeme u Standardu, a i sada u Marseillu, nazabijao se s obzirom na minutažu i da mu je bila prva godina u Marseilleu. Nisam znao da ima brata. Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227440 Dobar je Bačui, dobar. Pošto je Žinjak otišao, oćekuje se da bude prvi napadač, samim tim i potvrdi svoj talenat. A njegov brat se zove Aaron Leya Iseka, ima 17 godina. Ili nema ?! :D Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227462 Evo Real kupio nekog mladog štopera,dal iz Saragose whisper na aparatima https://twitter.com/realmadrid/status/627161902624346112 ovaj je ekstra na manageru, čelzi ga uvjek prvog dovede u svakom mom saveu Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227465 Evo Real kupio nekog mladog štopera,dal iz Saragose whisper na aparatima https://twitter.com/realmadrid/status/627161902624346112 Sto sam sad ja na aparatima ? :D Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227479 Pa znam da ti imaš taj fetiš prema mladim talentima ,još prema tim na CB i onda dodje Real,kupi ovog za 5m evra a mi dajemo za Stounsa 40 :D Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227576 https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/627934387863179265 gledaj ovog sa ovim arapima na aerodromu :D :D Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227628 Van Gaal dao hint da ozbiljno kreću po Pedra kako bi se mogli nositi s ostalim konkurentima za naslov. Također, Rafael gotovo sigurno prelazi u Lyon. Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227649 Lol, to kao da dovedes Mosesa i kazes da se nose sa ostalim konkurentima :D Prijavi
4. august 2015.11 god. comment_227711 Lol, to kao da dovedes Mosesa i kazes da se nose sa ostalim konkurentima :D Haha, jbga, pusti Van Gaala da vjeruje :D Rickie Lambert prešao u West Brom. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227839 Prica se da je i Kejn blizu Junajteda. Opasno dobro kupuju, mada samo nek kupuju ove veznjake i napadace i dalje im je odbrana raspad. Njima trebaju 2 dobra stopera da bi se ukljucili u borbu za titulu. Prijavi
6. august 2015.11 god. comment_227843 A bas im je ono napad prejak sa chicaritom i Rooneyem :D To je ono vrh :D Nece Kane kod njih, barem ove sezone od toga nema nista. Prijavi
6. august 2015.11 god. comment_227844 Kejn je nova stotka Totenhema, ako ponovi sezonu. Mlad, dobar, popunjava HG kvotu.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.