Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Morace ili Silva ili KDB na krilo gde su puno losiji nego u sredini, a Silva prva 3 kola odlicno odigrao on im je najbolji igrac uz Aguera i Turea.

Pelegrino genijalac ce to ukomponovat.. Nije on murinjo!!

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pa jaaaaaaaa, to. A tek sta su enrike gvardilo klop itd... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
  • Autor

Utd dovodi Martiala iz Monaca za 50 miliona.

Nasa uprava se ponasa ko da smo Bournemouth.

Odbili su iz Monaca ponudu od 50, pa odbili ponudu od 55 i dogovorili su se da im United plati 60 milijuna. Sve obavljeno

http://www.index.hr/sport/clanak/united-kupio-martiala-napadac-od-60-miijuna-otisao-s-priprema-francuske-na-potpis-u-manchester/839129.aspx

Hahaha, pa mi smo sirotinja postali.

Kakva muznja, ako je istina. I ovih 50 je panic buy. Nekako mi milo kad Utd trosi i kad se vidi prava pozadina njihovog uspjeha. 

Al ljudi moji najgore je sto se kod nas kao promijenila politika kluba, poceli ulagat-vjerovat-pruzat sansu-gledati u omladince, ne trose se vise velike sume...a ustvari mi ni tamo ni vamo, nit kupujemo nit koristimo omladince. KOJI KURAC SE DESAVA AAAAA

Al ljudi moji najgore je sto se kod nas kao promijenila politika kluba, poceli ulagat-vjerovat-pruzat sansu-gledati u omladince, ne trose se vise velike sume...a ustvari mi ni tamo ni vamo, nit kupujemo nit koristimo omladince. KOJI KURAC SE DESAVA AAAAA

E ovo je najjaca stvar hahah
Ko da gledam Mourinho gurno Loftusa i Kenedya protiv Palacea da moze poslije reci dao sam im sansu, ne mogu oni unijeti preokret :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.