12. juni 2015.11 god. comment_220042 pa ko koga jebe tu onda,prvo javili ekskluzivu na goal da ide u PSG,sad da ide u siti #GoalDontunderstands Jebiga pojavio se kupac koji je ponudio više, tako to uvijek ide :D Trebali bi im mi ponudit Oscara i da nam nadoplate još 20m za njega. Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220047 MCFC Chairman Mubarak: "You will see us in the market bringing high quality individuals to fit in with what we are aspiring to become" "I think this year also will be an aggressive market. You have a lot of movement that you’re seeing right now" "I expect it will be a huge market this summer from what I have heard and sensed so far and we haven’t even started†nema teorije da to prodje ako se ne promeni nešto oko FFP,il moraju u kranjem slučaju da prodaju nekog http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3118179/Manchester-City-demand-fee-20m-favour-striker-Edin-Dzeko.html za dzeku traže 20 m funti btw ako je tačno ovo za Pogbu ,onda imamo ponudu za KDB,za Sterlinga su već poslali,to ispada da bi oni potrošili oko 160 -170 miliona funti ja sam čitao negde da bi oni potrošili blizu 200 ali sam mislio da je preterano :D Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220268 Oni opet po starom... Milner i Ings jesu dobri, ali ne vise od toga. S obzirom kakav je Liverpul na tim pozicijama Milner ce im biti veliko pojacanje. Neki skoro zavrseni transferi: Stilic potpisao za Apolel N Kolou iz Marseja na meti Arsenala Mehdi Gonzales iz Standarda presao u Benficu Corluka blizu prelaska u West Ham Roman Burki potpisao za Borusiu Dortmund Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220393 Da, Juve, Sporting.. Al iskreno ne impresionira me nešto Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220396 to onaj iz juventusa ? Da da Inace jos jedan peder iz bugarske skole fudbala :D Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220628 Transfer ljeta !!! Van Der Vart potpisao ugovor sa Real Betisom. Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220630 Ibra pregovara sa vlasnicima PSZ-a da ga puste da se vrati u Milan Prijavi
17. juni 2015.11 god. comment_220732 Antalija, povratnik u Tursku prvu ligu, uspjela je da angazuje Samuela Eto'o-a „Dogovorili smo se sa Etoom i njegovim agentom. Ostali su još neki mali detalji, a čim Sampdorija raskine ugovor s njim, Eto stiže u Tursku“, najavljuje Genčer. Plan Antalije je da ponovo upari tandem Eto-Ronaldinjo „Započeli smo pregovore i sa Ronaldinjom. Njegov brat Roberto Asis dolazi u Antaliju i u petak bi smo mogli da se dogovorimo“, poručuje čelnik Antalije. Takodje su poslali ponudu i Ibrahimu Afelaju Inace u Antaliji igra sjajni Lamine Dijara, poznat kao i UBICA CIGANA Turcima zadnja ekipa jaca no sve Balkanske zajedno, vrte pare ko ludi. Prijavi
17. juni 2015.11 god. comment_220748 evo jedan tekst sa SW,zanimljiv http://sportwitness.ning.com/forum/topics/after-signing-his-contract-with-man-united-player-dubbed-new-mess Man United scout slams club for not signing midfielder, "incomprehensible' Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220822 Liverpool odbio drugu ponudu City-a za Sterlinga, iznos oko 40.000.000 funti.skysports.com Prijavi
18. juni 2015.11 god. Autor comment_220842 I sad hoće Wilsheraa, e dobit će kituu Ne kitu u usta. Hehe. Topniče dobrodošao na forum balkanskih navijača najvećeg londonskog kluba. Uživaj i osjećaj se kao kod kuće. Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_221087 Ne mogu se načudit kako niko ne traži Kejna? Real? United? City? Barca? Niko jebote, jel moguće? Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221097 Pa tek je krenuo prelazni rok, a i cekaju da vide ovo EP, moze se povrijedit pa im posle nije nizasta. Poslato sa mog ReloSrbijajeprvakSveta Tap12mobile Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221176 Geoffrey Kondogbia novi je igrac Intera. Dobit ce ugovor do 2020 godine uz godisnju platu od 4 miliona. Monacu ce pripasti 30 miliona + bonusi. E moja upravo,jebo vas Witsel. Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221180 ma neće naši po Kondogbiju,on traži prvu postavu,nama treba squad igrač više sve dok je Oskar tu nema od toga ništa da se dovede neki veće pojačanje na toj poziciji jer smo mi sa Oskarom zarobljeni sa 4-2-3-1 Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221181 Geoffrey Kondogbia novi je igrac Intera. Dobit ce ugovor do 2020 godine uz godisnju platu od 4 miliona. Monacu ce pripasti 30 miliona + bonusi. E moja upravo,jebo vas Witsel. Zar nije Milan? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.