Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

A pazite sad ovo,ne znam koliko je tacno

Bastian za Bayern TV prije desetak minuta:''Bild me je šokirao glupostima koje piše po naslovnicama , ne idem u Man Utd , oni su poslali ponudu ali moje srce je u Bavarskoj i sve dok me Pep želi ne odlazim nikuda , hvala Van Gaalu na ponudi al moje srce je u Bayernovoj svlačionici''

AC Milan winger Stephan El Shaarawy has left the club's training complex bound for Monaco as he closes in on a move to the Ligue 1 side, according to Sky Italia.

Inter Milan forward Xherdan Shaqiri has reportedly accepted a move to Schalke 04 after snubbing an approach from Stoke City.

Shaqiri ide iz Intera @-) pa što?

Doveden je prije par mjeseci kao veliko pojačanje iz Bayerna, Inter sklapa solidnu ekipu i sad ide u Schalke.

A El Shaarawy vječiti talent i potencijal, kada nema mjesta u Milanu koji je u periodu tranzicije onda ga jebi.

Ako već računamo na RLC onda bi savršena opcija za dovođenje bio Schweinsteiger. Po meni je to igračina i jedan od rijetkih koji mi je drag u raspalom Bayernu. Ima 30 godina,na njega ne računaju ozbiljno a sigurno može odigrati još 2 sezone na vrhunskom nivou.
Sjetite se samo kako smo uboli sa transferom Ballacka koji je također bio na zalasku karijere. Nijemci su to :D

Joj upravo upravo. Nama bi Schweine sjeo k'o budali šamar.
Odličan posao Uniteda bez obzira kolika plata mu bila.Donijet' će im to potrebno iskustvo ali i kvalitetu,

Cudi me da ne ide u atletiko. A da, nisu svi papci...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Prejaka konkurencija u Atletiku, a Hetafe mu se ne uklapa u ambicije.

Vala za mene je ovo iznenadjujuce da ide u Porto, jer ocekivao sam da predje u Sarajevo jer kako stvari stoje Chelsea ne zeli vratiti Delača nazad na posudbu u Sarajevo

Liverpool have bid £22m for Real Madrid winger Denis Cheryshev, according to the Sunday People.

Cuj 22m jbo te

Casillasova mama baca troll i na Porto i na Real :D

"Porto is a second division team and my son deserves a greater one than that, such as Barcelona," claimed Iker's mother.

"A world champion can't end up at Porto. He could have gone wherever he wanted and I wouldn't have minded if it were Barcelona because they are perfect gentlemen."

OUuuuuuuu, jebo te :o To si sad rekao i nikad vise !

PS Mikel vrijedi 35 po Chelseaju, 50 po meni :)

Mozda u kunama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.