Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Porto od 2004. godine pa do sada od transfera zaradio 710 miliona eura.

porto1.JPG

Kako citam Loris u Realu,

80% transfer dogovoren.

Oni su prošlog ljeta doveli vjerovatno najboljeg golmana lige i golmana koji je dokazao kvalitet na SP, i šta su onda uradili, pa onda su tog istog golmana zakovali za klupu a nastavili da forsiraju raspalog Casillasa. Nakon toga odmah su pokazali interes za De Geu, a evo sada hoće i Lorisa, znači dovođenje Navasa je otišlo u vjetar. Ljudi nisu u stanju dvije sezone rješiti pitanje golmana, a da bi to uradili MORAJU se rješiti Casillasa.

Igrao bi za komad istorije od 300k funti.

Porto od 2004. godine pa do sada od transfera zaradio 710 miliona eura.

porto1.JPG

Kad saberes ispada 601. milion, ili slika nije citava ili si pogresno sabro.

https://twitter.com/DavidAmoyal/status/586883448758865920

Da ga mi kupujemo, platili bi ga 26 miliona.

ok,nije 15 miliona funti baš malo,to je malo više od 20 miliona evra a znamo da mu je pala cena dosta 

al zato će ih odrati kao mačku za otamendija il humelsa a bogami mi i njima ne smeta da preplaćuju

Jebga ja i dalje mislim da smo trebali uzeti Shawa prošlo ljeto i upariti ga ove godine sa Clyneom. Luis je promašaj zasad, ako gledamo uloženo-vraćeno odnosnu njegovu minutažu. Zamisli kako bi taj duo na bekovima moćan bio, obojica mladi, jaki, brzi, navijaju za Chelsea od malih nogu...Šteta što će United pokupiti 2 izuzetno kvalitetna mlada igrača.

jbg nismo mi najveća riba u akvarijumu 

tolko 

Uredu je to inače, ali ne pika ovaj izgovor kod Shawa i Clynea, pogotovo ovog prvog. Da smo ga mi htjeli dovesti, doveli bismo ga, u to sam siguran 100%.

to se ne dovodi u pitanje ali junajted je trenutno u takvoj situaciju da oni preplaćuju igrače,tj da su spremni da daju uvek više a može im se hteli to mi da priznamo ili ne

kolko god da smo mi ponudili oni bi dali preko toga,nismo mi izgubili zato što nismo bili zainteresovani nego verujem iz principa,nisu bili spremni da mu daju tolku platu 

jedino kako mi možemo njima da pariramo iako su razlike u nijansama(top klubovi,samo što je junajted finansijski jači) to je da završimo prvi posao

a transfer luisa neću mnogo da komentarišem,uvek je Otac imao neki fetiš da sjebe sa bekovima(del orno,bularuž,pa i veliko paolo fereira koji je plaćen masno) zato me ne bi čudilo da nas luis već na leto napusti

Ne žalim za Shawom ni sekunde, dati mu toliku platu je nenormalno. Eno Real dao 80k FUNTI za onu skadinavsku ljigavu slinu Odegaarda pa ih je počeo karati jer je mali nestvarno ufuran i svi u mladom timu Reala se žale na njega. 

Ipak treba držati neki kriterijum.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.