Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

dobar je,samo mi je malo preterano da ga posle jedne sezone prodaju za 50 miliona evra,al jbg Junajtedu nije problem da plati

meni je ovo interesantno

• Spurs midfielder Nabil Bentaleb wants an improved deal to remain at the club with Arsenal, Paris Saint-Germain andJuventus waiting in the wings (Telegraph)

može biti dobar igrač od njega,treba sad neko da uleti da pokupi to od Totenhema dok ne potpiše ugovor

a priča se i da Škrtel neće da potpiše ugovor,navodno mu nude neku smešnu platu,prsli ovi iz Liverpula skroz

https://twitter.com/LFC/status/606377084118835200

gotovo,dobar posao za Livči

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Dobar transfer, samo ne znam šta je Milneru da ode u taj jadni Liverpool.

Vjerovatno je se vodio logikom da je Liverpool najbolji klub od svih klubova u ligi u kojem bi on mogao imati veću minutažu nego u Cityu.

Solidan igrač, veliki radnik na terenu, može se koristiti na više pozicija.

Stigla zamena za Alvesa, siguran sam da bi UEFA nesto pomogla da zaigra od pocetka sezone ali sad su krenule ove istrage oko FIFA-e i Blatera pa ce pricekati

222415_620.jpg

Panathinaikos zeli Emira Spahica

Edin Dzeko bi mogao preci u Romu

Milan pregovara o dovodjenju Martineza i Brahimija

Fenerbahce zeli dovesti Xavi Alonsa

Real Madrid razmislja o pokusaju povratka Morate u klub

Roma zeli Bacu iz Sevilje

Stigla zamena za Alvesa, siguran sam da bi UEFA nesto pomogla da zaigra od pocetka sezone ali sad su krenule ove istrage oko FIFA-e i Blatera pa ce pricekati

222415_620.jpg

Ne moze nikako biti zamjena za alvesa, kada covjek ne igra desnog beka, vec krilo, ofanzivnog veznog. To isto k'o da kupe Oscara, i kazu to je zamjena za desnog beka. Btw. i dalje ne moze biti njihov igrac, kada ce morati cekati 2016tu godinu!

komična scena,Barsa produži ugovor sa ovim alvesom i pedrom i na službenoj stranici objavi da su im otkupne klazule 150  miliona evra 

ono,jbt van svake pameti,pišanje po konkurenciji 

a Atletik za onog njihovog top talenta ubaci klauzulu do 50 m evra

nek je barsa osvojila sve živo al jebeš ti to kad ti ostatak lige grca u dugovima,evo izbacili elče il koga već,stvarno mi nije jasno kako tamo niko ne štrajkuje

jest imaš ti velike razlike i u premu,recimo čelzi,junajted >sautempton al sveci nikad ne bi objavili na službenoj stranici za kolko možeš da kupiš njihovog igrača

Alves do skoro pricao kako su govna svi u upravi, kako ih ne podrzava uopste i onda produzi ugovor
A Pedro je tek prso sto je odlucio da ostane

komična scena,Barsa produži ugovor sa ovim alvesom i pedrom i na službenoj stranici objavi da su im otkupne klazule 150 miliona evra

ono,jbt van svake pameti,pišanje po konkurenciji

a Atletik za onog njihovog top talenta ubaci klauzulu do 50 m evra
nek je barsa osvojila sve živo al jebeš ti to kad ti ostatak lige grca u dugovima,evo izbacili elče il koga već,stvarno mi nije jasno kako tamo niko ne štrajkuje

jest imaš ti velike razlike i u premu,recimo čelzi,junajted >sautempton al sveci nikad ne bi objavili na službenoj stranici za kolko možeš da kupiš njihovog igrača

Odštetna klauzula je obavezna u spaniji prilikom potpisa ugovora sa igračima i nije tajni podatak, a to je ta max. cijena koja se bubne kod reala i barse i voli se objavit rad kurcenja ;) isto ne znam kada su oni prodali igrača jer je aktivirana ta otkupna klauzula ;)

Ako nesto zelim sto se tice transfera ovo ljeto ako nismo mi u pitanju onda je da Real Madrid svaki igrac odjebe ili ode negdje drugdje.

Ta njihova politika transfera mi je uvijek na kurac isla. Ovo sa Cortouisa mi je jako diglo zivce!!! 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.