4. juni 2015.11 god. comment_219446 dobar je,samo mi je malo preterano da ga posle jedne sezone prodaju za 50 miliona evra,al jbg Junajtedu nije problem da plati meni je ovo interesantno Spurs midfielder Nabil Bentaleb wants an improved deal to remain at the club with Arsenal, Paris Saint-Germain andJuventus waiting in the wings (Telegraph) može biti dobar igrač od njega,treba sad neko da uleti da pokupi to od Totenhema dok ne potpiše ugovor a priča se i da Škrtel neće da potpiše ugovor,navodno mu nude neku smešnu platu,prsli ovi iz Liverpula skroz https://twitter.com/LFC/status/606377084118835200 gotovo,dobar posao za Livči Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219448 Dobar transfer, samo ne znam šta je Milneru da ode u taj jadni Liverpool. Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219449 Dobar transfer, samo ne znam šta je Milneru da ode u taj jadni Liverpool. Vjerovatno je se vodio logikom da je Liverpool najbolji klub od svih klubova u ligi u kojem bi on mogao imati veću minutažu nego u Cityu. Solidan igrač, veliki radnik na terenu, može se koristiti na više pozicija. Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219647 https://twitter.com/GFN_France/status/607137028577361920 diablo i igi na aparatima Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219785 Stigla zamena za Alvesa, siguran sam da bi UEFA nesto pomogla da zaigra od pocetka sezone ali sad su krenule ove istrage oko FIFA-e i Blatera pa ce pricekati Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219793 Panathinaikos zeli Emira Spahica Edin Dzeko bi mogao preci u Romu Milan pregovara o dovodjenju Martineza i Brahimija Fenerbahce zeli dovesti Xavi Alonsa Real Madrid razmislja o pokusaju povratka Morate u klub Roma zeli Bacu iz Sevilje Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219806 Stigla zamena za Alvesa, siguran sam da bi UEFA nesto pomogla da zaigra od pocetka sezone ali sad su krenule ove istrage oko FIFA-e i Blatera pa ce pricekati Ne moze nikako biti zamjena za alvesa, kada covjek ne igra desnog beka, vec krilo, ofanzivnog veznog. To isto k'o da kupe Oscara, i kazu to je zamjena za desnog beka. Btw. i dalje ne moze biti njihov igrac, kada ce morati cekati 2016tu godinu! Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219812 Čovjek je bek/krilo i te dvije pozicije je podjednako igrao nije nikakav ofanzivni vezni i igrat ce im beka ;) Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219814 U odbrani je kurcina, nema logike da igra beka, ali eto, hajde. Prijavi
8. juni 2015.11 god. comment_219815 Ko et Alves jaci u odbrani? Nije im ni trebao dobar defenzivni bek nego ofanzivni koji trci ko konj i u Sevilli ove godine je dobar bio na beku ;) Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219821 Inter zeli Zukanovica iz Chieva Boca Juniors trazi Teveza Real Madrid ce pokusati dovesti Filipe Luisa Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219826 Doveli ovog iz Seville, a Alves upravo potpisao novi ugovor s Barcom. Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219829 komična scena,Barsa produži ugovor sa ovim alvesom i pedrom i na službenoj stranici objavi da su im otkupne klazule 150 miliona evra ono,jbt van svake pameti,pišanje po konkurenciji a Atletik za onog njihovog top talenta ubaci klauzulu do 50 m evra nek je barsa osvojila sve živo al jebeš ti to kad ti ostatak lige grca u dugovima,evo izbacili elče il koga već,stvarno mi nije jasno kako tamo niko ne štrajkuje jest imaš ti velike razlike i u premu,recimo čelzi,junajted >sautempton al sveci nikad ne bi objavili na službenoj stranici za kolko možeš da kupiš njihovog igrača Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219830 Smijesna liga ba, nevjerovatno koliko razlike ima izmedju barce i reala i ostalih klubova. Sve govori da u top 50 najvrijednih timova englezi imaju 17, znaci skoro citava liga, dok spanci 5 samo. Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219848 Alves do skoro pricao kako su govna svi u upravi, kako ih ne podrzava uopste i onda produzi ugovor A Pedro je tek prso sto je odlucio da ostane Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219869 komična scena,Barsa produži ugovor sa ovim alvesom i pedrom i na službenoj stranici objavi da su im otkupne klazule 150 miliona evra ono,jbt van svake pameti,pišanje po konkurenciji a Atletik za onog njihovog top talenta ubaci klauzulu do 50 m evra nek je barsa osvojila sve živo al jebeš ti to kad ti ostatak lige grca u dugovima,evo izbacili elče il koga već,stvarno mi nije jasno kako tamo niko ne štrajkuje jest imaš ti velike razlike i u premu,recimo čelzi,junajted >sautempton al sveci nikad ne bi objavili na službenoj stranici za kolko možeš da kupiš njihovog igrača Odštetna klauzula je obavezna u spaniji prilikom potpisa ugovora sa igračima i nije tajni podatak, a to je ta max. cijena koja se bubne kod reala i barse i voli se objavit rad kurcenja ;) isto ne znam kada su oni prodali igrača jer je aktivirana ta otkupna klauzula ;) Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219875 ROmeu je prodan nama zbog otkupne klauzule, usrecili smo se :D Prijavi
10. juni 2015.11 god. comment_219915 http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/186426-reds-agree-deal-to-sign-danny-ings Reds agree deal to sign Danny Ings Prijavi
10. juni 2015.11 god. comment_219934 Oni opet po starom... Milner i Ings jesu dobri, ali ne vise od toga. Prijavi
11. juni 2015.11 god. comment_219996 Ako nesto zelim sto se tice transfera ovo ljeto ako nismo mi u pitanju onda je da Real Madrid svaki igrac odjebe ili ode negdje drugdje. Ta njihova politika transfera mi je uvijek na kurac isla. Ovo sa Cortouisa mi je jako diglo zivce!!! Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220039 Goal piše da će City postaviti novi svjetski rekord u visini transfera - za Pogbu će ponuditi oko 90m funti. Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220041 pa ko koga jebe tu onda,prvo javili ekskluzivu na goal da ide u PSG,sad da ide u siti #GoalDontunderstands Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.