Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Inace Iker i Murinjo u "veoma dobrim" odnosima...

Pa nama i treba Casillas, on i Mou su imali iskustva sa Ikerovim sjedenjem na klupi.

Brate, kad vidim kakve se sve njuske bave finansijama i transferima u fudbalu...  Woodward, Galliani, Marotta, Braida... Freak show jebeni..

A onda 

Roman-Chelsea-main.jpg

buuuuuuuuuurn !!!!!!!

Jackson Martinez ce najvjerovatnije karijeru nastaviti u Arsenalu navode skoro svi eminentni evropski mediji.Napadač Porta već je dogovorio sve s topnicima, a na njima je sad da Portugalcima uplate 35 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula.

Martinezu je 28 godina, a ove sezone je u 30 nastupa za Portu u prvenstvu zabio 21 gol.

Po meni ne toliko potrebno pojacanje jer je konstitucijom i igrom slican Giroud-u.Bolje da su doveli nekog bržeg i tehnički potkovanijeg napadaca od njega,iako je Jackson meni veoma dobar igrac ali mislim da njima nece leci bas najbolje.

I sa nama se povezivao, bolje ga ne dovoditi čim ga Liverpool traži. Zna se kakvi su oni sa transferima snalaze se u tome kao slijepac na orgijama. Da ne bude da je neprimjereno, Frank Drebin quote.

Neće Balotelli nigdje, mislim da sam čitao negdje da je i sam Raiola izjavio da je za Balotellia Liverpool posljednja šansa da ostvari karijeru u velikom klubu, a ako bude napuštao Liverpool onda će to biti kada/ako svojim partijama nabije cijenu na 50-60 miliona.

Inače, izgleda da je Schneiderlin blizu Uniteda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.