Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Secam se natpisa po engleskim medijima, jos iz vremena Fergusona, u kojima se pominje Clyne kao potencijalno pojacanje Uniteda. 

Uglavnom, zapocinjanje nekih pregovora sada odgovara samo Southamptonu. 

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Clyne je već njihov 99%, uzeli su Shawa sada će uzeti i Clayna i oni su bekovske pozicije rješili za narednih 7-8 godina, žao mi je što mi nismo uzeli bar jednog od njih dvojice, ali eto šta da se radi.

United nastavlja da se pojaćava i već su dogovorili neke transfere a nije ni kraj sezone, što će tek raditi kada se završi sezona, uglavnom biće veliki rival sljedeće sezone.

Imali smo tu neku stvar s napadacima, niko se sem Drogbe, do Costinog dolaska, nije proslavio, a igrala su neka velika(na papiru), imena. Sad je to preslo na desno krilo izgleda. 

Iskesirati DOrtmundu 50 miliona za Reusa. Nema boljeg odgovora.

Ne znam koliko je Mancesteru pametno dovodjenje Gindogana, mislim da nije toliko dobar kao pre povrede

• 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/mattspiro/status/595643450328018944

dobar ovaj fekir

Gledam Lyon par meceva vec... Fekir dosta radi za ekipu, mnogo trci, krece se bez lopte odlicno, jako cesto odvlaci igrace od Laca7 i ostavlja mu prostor ped golom... 

Takav igrac uvek dobrodosao.

Aaa, neće Fekir valjda da se proda, OSTANI U LYONU KURWO, kod Arsena nećeš dobiti trofeje, samo dvoglede.

Depay potpisa za Junajted, 22 miliona funti. Očekuje se ljekarski prijegled.

Prica oko Pedra i nas mnogo aktuelna. Spominje se cifra oko 25m

Mogu reci samo da je ovaj lik uvijek imao mnogo dobru zavrsnicu, ubitacnu. Brz je ko zvrk i mala prednost je jer je igrao s Fabregasom vec...

Ako je vec to ozbiljna prica, mislim da i nije tako lose... sem toga sto je iz katalunje :P

Nije za prvih 11 po meni. Brz jeste, s vrlo dobrom završnicom, ali nije to ta klasa koja je nama potrebna. Za igrača koji bi mijenjao prvotimce, previše je 25 miliona. 

Izmedju ostalog spominju se i Alderweireld i Coleman. Ne vidim nikakvu potrebu za njima, Bane je jos tu. A i kad ne bude, Azpi ce na desnu stranu... 

Laca7 tek imam da pratim, jer nisam dosad 

Varane je odlicna, ali nemoguca opcija 

I dalje mislim da je ovo sve nebitno u odnosu na nas vezni red, da sam ja netko to bi mi bio primarni posao

Konačno dobar transfer Manure, 22 miliona funti za mladog i kvalitetnog igrača iz holandske lige je prilično dobar posao. Podsjeća na ona vremena kad smo mi lapili Robbena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.