24. juni 2015.11 god. comment_221730 Jbt 40m za Firmina strasno.. Ne kazem da je los igrac ali za te pare moze Lakazet da se kupi. Prijavi
24. juni 2015.11 god. comment_221732 nije mogo,liverpul ne igra LŠ,nema kako da ga privuče a vala i ovi bi tražili više,jer to je 40 m evra ne funti a ovi za lakazetea traže 35m funti ++++ ovo mora da se gleda iz ugla liverpula ,sad jbg tako je kako je a setite se samo reči preds. Liona Lyon president wrote on his official Twitter account. "Liverpool have never called Lyon about Lacazette and without playing in the Champions League they have neither the money nor being able to interest him." Prijavi
25. juni 2015.11 god. comment_221828 Douglas Costa pred potpisom za Bayern.Radi se o cifri od 35 mil evra.Navodno ceka se jos samo licni potpis Coste da se ozvanici transfer. SLUŽBENO: Gerard Deulofeu novi je igrač Evertona! Cijena transfera: 6 milijuna eura! Prijavi
25. juni 2015.11 god. comment_221831 relo otkud znaš kakav je Douglas igrač, sumnjam da vikendom tražiš stream za ukrajinsku ligu, da neki klub koji je "lak na novčaniku" daje 35 miliona za njega pa hakde i da kažeš "evo još jedno bacanje miliona" ali u pitanju je Bayern koji ne plaća baš svaki prelazni rok nekog 35 miliona. Mislim da je ovo njihov treći transfer po visini obeštećenja, milim da su Douglas i Mario Gomez tu negdje.. Prijavi
25. juni 2015.11 god. comment_221836 relo otkud znaš kakav je Douglas igrač, sumnjam da vikendom tražiš stream za ukrajinsku ligu, da neki klub koji je "lak na novčaniku" daje 35 miliona za njega pa hakde i da kažeš "evo još jedno bacanje miliona" ali u pitanju je Bayern koji ne plaća baš svaki prelazni rok nekog 35 miliona. Mislim da je ovo njihov treći transfer po visini obeštećenja, milim da su Douglas i Mario Gomez tu negdje.. Sve je to u redu, ali da nije malo puno za čovjeka koji će grijati klupu Lewi do 87. minute da bi Lewa svoja jaja stavio na toplo mjesto. Prijavi
25. juni 2015.11 god. comment_221844 Sve je to u redu, ali da nije malo puno za čovjeka koji će grijati klupu Lewi do 87. minute da bi Lewa svoja jaja stavio na toplo mjesto. Opet kažem nije isto kada 35 miliona izvali klub koji kupuje samo da bi se pokazala snaga i kada to uradi recimo Bayern, Bayern je klub koji dugo razmišlja prije nekog poteza, posebno su "škrti" prema klubovima van Bundes Lige, dok su u okviru Bundes Lige i plaćali velika obeštećenja, recimo da su tek od skoro počeli da obavljaju neki skuplji transfer iz ostalih liga. Sve to kada staviš na stranu ostaje ti još jedna činjenica, a to je da Bayern plaća 35 miliona igrača koji dolazi iz ukrajinske lige, i to iz ukrajinske lige u kojoj se bombarduju stadioni, znači da ipak ima nešto u Douglasu čim su ovi skršili 35 miliona. Prijavi
25. juni 2015.11 god. comment_221846 Ja da budem iskren nisam puno gledao njega, ali samga gledao ovo malo što je igrao na Copa Americi i ja sam jako zadovoljan s prikazanim, tu nije ispao ojebina kakvom ga se smatra Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221881 Aston Villa ponudila 10m funti za Begovića, Stoke odbio. Vjerujem da idu na to da ga nama prodaju tj. da dobiju Mosesa i nešto para. Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221919 Takođe statistika vezana za Mou-a i lš, naime osvaja je svakih 6 godina, 2004, 2010, 2016 :D Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221920 Ako ne uzmemo LS sledece godine znam koga optuziti za baksuziranje. Btw, tri puta po sest godina, 666, taj broj se sastoji od tri broja, trougao ima tri stranice. Prijavi
27. juni 2015.11 god. comment_221965 Heitinga se vratio u Ajax Inter dogovorio posudbu Montoye Okazaki presao u Leicester Totenham zeli Miralasa Tevez i sluzbeno presao u Bocu Juniors Jackson Martinez presao u Atletico Madrid Prijavi
27. juni 2015.11 god. comment_221968 Takođe statistika vezana za Mou-a i lš, naime osvaja je svakih 6 godina, 2004, 2010, 2016 :D A mi svake 4 igramo finale, 2008, 2012, 2016? Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222487 Ide u Al Ain Besiktas trazi Van Persija... Imbula presao iz Marseja u Porto Jojic otisao u Keln Ricard iz Sitija presao u Aston Vilu Kabaja napusta PSG, vraca se u Englesku, najverovatnije u Kristal Palas Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222488 According to Sky Italia sources, Stoke have agreed a £12million fee with Inter Milan for Xherdran Shaqiri. Prejeftino!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.