Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Opet tuljavi Wenger ne dovodi defanzivnog veznog, misli da će s Kokelanom i još 30 peglatora lopte u sastavu nešto napraviti. :D

Inter je dobio odličnog igrača.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Geoffrey Kondogbia novi je igrac Intera. Dobit ce ugovor do 2020 godine uz godisnju platu od 4 miliona. Monacu ce pripasti 30 miliona + bonusi. 

E moja upravo,jebo vas Witsel.

Neee, igram Fifu online sa Monakom, aj Traore može da zameni Berbatova, ali nema zamene za Kondogbiju. :((

Do prvog moram sve da osvojim sa njima, pa da nađem novi tim. :(

Reina u Napoliu

Verati zeli preci u Real Madrid

Liverpol zeli Sisoka

Ljorente na meti Liverpola

Pele iz Sochauxa presao u Marseile

Zukanovic bi mogao preci u Bournemuth

Zar novo pravilo HG igraca ne vrijedi tek od 'one tamo' sezone tj. 2016./17 ?

Kako bih ja volio da Svajni dodje kod nas.Idealan bi bio u paru sa Nemanjom a Cesc bi onda mogao na 10-ku.

sad važi 8 HG i važiće i na dalje,nema novih pravila o tome tek treba da se odlučuje da li će se uopšte primeniti tj sa 8 pomeriti granica na 12 plus otežati uslove za dovodjenje igrača van EU

ponovo kažem,to za 12 i ovo drugo što sam naveo je predlog,ništa to još nije sigurno

Engelzi su i onako katastrofa u Evropi, a sa tim pravilom grupe ne bi mogli proci (mozda mi samo), sa obzirom koliko su oni talentovana nacija. Mesari obicni.

ma glupost zamisli da ne možeš da dovedeš Vidića,Ivanovića,matića...Turea,Modrića.... a svi znamo kakav su uticaj ti igrači imali u premui ili i dalje imaju

ispada da možeš da dovedeš samo top zvezde,tipa Kosta,Fabregas,Di Marija ....ono automatski ispuše ovi manji klubovi ili bi i oni morali da pucaju pare koje nemaju

Igraci cija reprezentacija nije u top 50 svijeta ne mogu igrat u Engleskoj.Glupo pravilo totalno.

Koja je sad Srbija, je l' barem u top 60?

45, jos su ugrozeni i Kongo,SLovenija,Kamerun i Ekv. Gvineja

mislim da nije dovoljno samo da je u top 50 al nisam siguran

biće kao ranije,ako ne ispunjava te "prve uslove" onda može da dobije dozvolu ako transfer odobri komisija,tj kakav panel pa ti sad gledaj u pasulj dal bi po njima "digo" kvalitet prema ili ne

Sad je 75% utakmica u posljednje 2 godine i da je od 31 do 50 mjesta na listi.

Samim tim ovi ispod 31. mjesta izgleda mogu bez problema doći ako su ispunili prvi uslov.

Gianluca di Marzio prenosi kako se Chelsea ponovo uključio u borbu za Pogbu i da su kontakti ostvareni. 
Naravno to ništa ne znači jer ima i drugih klubova u igri ali ostaje da vidimo hoće li se naši isprsiti i odnijeti pobjedu. :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.