15. januar 2015.11 god. comment_198477 Costa je doveden da bude prvi špic i do sada je opravdao ta očekivanja, znači onaj napadač koji eventualno dođe mora da bude spreman biti Costina alternativa i da sjedi na klupi, što je i logično.. Znači skupi napadači ne dolaze obzir... Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198491 Jedino Lacazette. on kao nije skup o.O ? Vrijednost mu porasla za 17 mil € Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198502 Moze lepo u suntavom Manchesteru da ostane ili da ode u Real. Kada onda nije hteo,sada ne treba... A zamislite ipak da dodje pa da greje klupu Costi, kolo srece se okrece. :D Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210375 ne znam kako da protumačim ovu vest Telegraf javlja da je Čelzi zainteresovan el tigra http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11491308/Chelsea-transfer-news-Jose-Mourinho-ready-to-make-move-for-Manchester-United-striker-Radamel-Falcao.html e sad,u tekstu se pominje i liverpul While Chelsea would appear best placed to match the Colombian's wage demands, Liverpool are also understood to be keen on signing the striker, according to a report on The Sun. ne znam kako ovo da protumačim,dal je telegraf primarni izvor il se poziva na "the sun" a tekst je objavljena u okviru rubrike Čelzi,ne u okviru gosipa gde se kači sve i svašta ako jeste,onda smo definitivno zagrejani da ga dovedemo nakon što Drogba ode u penziju Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210404 mada sad javljaju na drugu stranu da Čelzi ipak nije zainteresovan ....nastavak u sledećem broju Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210436 Nikako, ni pod kojim uslovima ga ne dovoditi u klub. Zasto? Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210438 Zasto? Taj nema ni trunku motivacije da igra i dokazuje se na velikoj sceni. U Monaco je otisao samo da bi zaradio lagani kes. Sa kvalitetima kakve je posedovao, i vise nego solidnim timom iza sebe morao je da pokida u ligi kakva je francuska. Umesto toga, njegov ucinak je bio osrednji, ako i takav. U Manchesteru, gde prvi put u zivotu ima pravu konkurenciju mu ide toliko dobro da igra za U21... Dosta smo trpeli zbog Torresa. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210440 Cekaj a koji igrac je procvetao u Junajtedu ove sezone?? Doveo Ereru,pola vremena povredjen,pola na klupi Doveo di Mariju,trpa ga u napad da igra,smesno Rafel igra za u-21 Runi zadnjeg veznog Mati cele sezone ne moze da da posteno priliku Forsiranje van Persija Ajd ok,da je priliku Vilsonu,to je mozda pozitivno Jang i Valensija WB kraljevi,jedino oni procvetali Mknir,beket(cini mi se da se tako zove) dobili priliku samo zbog povreda evansa,smolinga,dzonsa Golman jedina svetla tacka Klub u globalu u kurcu,ne samo Falkao Gledam utakmicu junajteda,Falkao sam a runi koji je u tom trenitku igrao u sredini dodaje loptu negde desno Prelazak u Monako necu da komentarisem ali ovo sto radi LVG je mucno bilo gledati u nekim trenucima,cak I gore od nase bezmudne taktike Ne moze Falkao sve sam pa da ga jebes,jest promasio je kolko zicera al nije mi to nista alarmantno,tip igraca kao nas Kosta,gol igrac koji isto masi kolko puta Umesto da stavi matu koji je place za takvim napadacem on trpa runija u vezu,mogo je mata da ga hrani loptama nesto bi vec zabio Jest,statisticki gledano flopnuo je debelo,nije se nesto pokazao na terenu al ne mogu samo njega kriviti Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210441 Nista bolji Costa od njega nije. Koliko znam Falkaovu igru, lik ima top u nozi i u odnosu na Costu ima zavidnu tehniku. Ne kazem da bih mijenjao Costu, ali ako vec u upravi zele i ako Mourinho zeli, naravno da sam za da dodje. Ne znam na koju poziciju, tj. koji napadac bi bio i kako bi to izgledalo, ali... Lik je top klasa, ne moze mu niko to osporit. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210444 Bas naprotiv Whisper, mislim da mu je sada motivacija nikad veca. Sve ide u prilog tome.Jedino je upitno stanje njegovog koljena. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210447 Taj nema ni trunku motivacije da igra i dokazuje se na velikoj sceni. U Monaco je otisao samo da bi zaradio lagani kes. Sa kvalitetima kakve je posedovao, i vise nego solidnim timom iza sebe morao je da pokida u ligi kakva je francuska. Umesto toga, njegov ucinak je bio osrednji, ako i takav. U Manchesteru, gde prvi put u zivotu ima pravu konkurenciju mu ide toliko dobro da igra za U21... Dosta smo trpeli zbog Torresa. U Monacu je propao zbog najgore povrede u sportu - koljeno. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210449 Uuuu, sam protiv svih :D Nije se on povredio odmah po dolasku u klub, naprotiv. Imao je vremena, minuta i utakmica da dokaze da vredi tolike pare. Voleo bih da cujem(vidim, procitam), pomenute a ne prilozene priloge.... United se digao i i dalje se dize, ali bez njega... Uloga u timu mu je staticka, sporedna, nikakva... Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210450 Najveca misterija i jeste ta njegova povreda koljena.Da li je uopste moguce da povrati onu svoju formu koja ga je uzdigla u zvijezde i kada je resetao protivnicke mreze?!Zbog slicne situacije sa Torresom ne bih volio da dodje. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210454 Taj nema ni trunku motivacije da igra i dokazuje se na velikoj sceni. U Monaco je otisao samo da bi zaradio lagani kes. Koliko ja znam on je vlasnistvo agenta i nista on ne bira (jbg sjebo se kod potpisivanja ugovora na pocetku), zato je otisao u Monako da igra, zbog para za njegove agente. Sigurno mu se svidjao projekat PSG 2 u Francuskoj ili Francuska liga. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210455 Ako se može dovesti za neku razumnu lovu i ako je spreman biti Costina alternativa onda može. Status Coste kao prvog špica ne smije da dođe u pitanje, jer našeg prvog strijelca i prvog strijelca lige stavljati u isti rang sa transfer promašajem Monaca i Uniteda nema smisla pa makar se on zvao i Radamel Falcao. Znači može, ali samo ako je spreman prihvatiti da nije prvi izbor. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210459 falcao nam ne treba. Imamo costu i remyam prvi opravdava status prvotimca kao i drugi sto zadovoljava s ovim malik vremenom dobivenim. Sigurno bi bio skuo al veliki je rizik snjim. Imamk mi precih pozicija za rijesit. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210465 Vi ko da ste pasli buniku jebote :D Pa platili smo masno bolesnog igrača prije 4 godine pa znate šta smo dobili. Ne ponovilo se više nikad. Uostalom, njega Monaco neće dati bez nekih 40-50 miliona funti, a realno on ne vrijedi više od 20 kad bi se na kurac nasađivo. A i sami znate koliku bi platu htio, pa taj bez 250k sedmično ne bi htio loptu šutnuti. A realno ne zaslužuje više od 100k. Eto, nabrojao sam vam sve argumente da nema šanse da dođe :D Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210498 Vi ko da ste pasli buniku jebote :D Pa platili smo masno bolesnog igrača prije 4 godine pa znate šta smo dobili. Ne ponovilo se više nikad. Uostalom, njega Monaco neće dati bez nekih 40-50 miliona funti, a realno on ne vrijedi više od 20 kad bi se na kurac nasađivo. A i sami znate koliku bi platu htio, pa taj bez 250k sedmično ne bi htio loptu šutnuti. A realno ne zaslužuje više od 100k. Eto, nabrojao sam vam sve argumente da nema šanse da dođe :D Zato Oscar vrijedi 35milki :D Pa jbt ako cemo gledat njegovo umijece ovo je apsurdan argument. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210506 Narodski receno, on je propo. Nema nista od njegovog dolaska. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.