6. decembar 2013.12 god. comment_153155 Kakvo bacanje para? 50 milijuna funti na Torresa je šta, bilo pametno ulaganje? Zašto je Falcao bačena lova :D.? I normalno da ga želim u klubu, pa ne treba nam ova neapadačka garnitura, a Lukaku neće igrati u Chelseaju. Ili i ti misliša da je bolje imati Torresa, Dembu i Etooa. Ja mislim da ti izokreces svoje a i tudje reci onako kako ti odgovara ;) Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153212 Obavezno na zimu ga dovest. Jedva čekam da vas nevjernike pokopa njegov dolazak. Prijavi
9. decembar 2013.12 god. comment_153550 ukoliko bude postojalo interesovanje za falkaa ja vjerujem da ce docivamo murinjo prica (valjda) da nece dovoditi napadaca, a novinari pisu chelsea zainteresovan za falkaa, jebe lud zbunjenogSent from space Prijavi
9. decembar 2013.12 god. comment_153560 Bila je priča da će doći na posudbu, ali to mi malo suludo zvuči za toliko skupog igrača. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156485 Lacina Traore, 23 godine, napadač, došao u Monaco iz Anzhija Možda ovo znači da Falcao ide iz Monaca Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156486 nista nemora znaciti,Falcao je u Monacu bio udarni igrac i jedini kvalitetan napadac i nije imao pravu zamjenu,bilo je i za ocekivati da ce Traore otici iz Anzhia,bolji klub je nasao i velika sansa mu je da igra u ligi prvaka sledece sezone jer bi Monaco trebao izboriti ligu prvaka. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156494 nista nemora znaciti,Falcao je u Monacu bio udarni igrac i jedini kvalitetan napadac i nije imao pravu zamjenu,bilo je i za ocekivati da ce Traore otici iz Anzhia,bolji klub je nasao i velika sansa mu je da igra u ligi prvaka sledece sezone jer bi Monaco trebao izboriti ligu prvaka. Ma imao je on zamjenu, Riviere je odličan igrač, čak je znao igrat bolje od Falcaoa, gledao sam jako puno Monaco i u manje utakmica je zabio samo 1 gol manje od Falcaoa, tako da je moguć njegov odlazak iako ne nadam se puno tome, ali bi ga volio vidjeti u našem dresu Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158233 Novinar Sky sporta: Biste li voljeli igrati za Mourinha?Falcao: "To sada ne bi mogao razmotriti, to se danas čini nemoguće, jer smo na dvije vrlo različite staze i imam ugovor na pet godina s Monacom. No, Mourinho je trener s fantastičnom karijerom, naslovi koje je osvojio govore za njega i nitko ne može osporiti njegove sposobnosti. On ima drugačiji stil, ljudima se možda ne sviđa, ali ono što ga čini posebnim je njegova ekscentričnost. Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158292 Samo neki ne kontaju ovo, covjek kaze da ne vidi mogucnost kako bi presao, jer ima taj ugovor sa monacom, a nije vise ni mlad... Prijavi
22. januar 2014.12 god. Autor comment_159165 Nakon ove teške povrede, mislim da ga u potpunosti možemo otpisati. E koji je prije svega on idiot da ode u Monaco, kontao uzeti ogromne novce, tamo se nije tad plaćao veliki porez kad je prelazio u klub. Umjesto da je izabrao napredak u karijeri i došao u Chelsea. Nikad mu se ovo u prdikup utakmici u nas ne bi desilo, nije Mou toliki idiot da njega ubacuje u takvo nešto. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159184 Neka se povrijedio .Sta ce nam ovaj smrad ,zaludjen parama . Prijavi
28. januar 2014.12 god. Autor comment_160709 http://www.index.hr/sport/clanak/novi-sponzor-dovodi-falcaa-u-arsenal/724354.aspx Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160717 Sa trenutnom povredom bi se odlično uklopio u filozofiju Arsenala. Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160729 Koliko sam ja citao,on je vlasnistvo agencije i nije bas mogao da bira u koji ce klub,ne vidim zasto bi otisao u Monako,koji ne igra LS uopste,tek dosao iz druge lige,pored brdo klubova koji imaju para i igraju LS... Nije on hteo tamo,nego je morao. Prijavi
25. februar 2014.12 god. Autor comment_165380 Kao što znate Mourinho izjavio na indirektan način da želi ovog igrača. On mi je uz Hulka bio najveća želja u zadnje tri godine. Ali stvari su se promjenile. Imao je tešku ozljedu, oporavlja se i pitanje je hoće li to biti isti igrač. Ovo me sve više podsjeća na priču o Torresu. Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165382 Čim dalje od Chelsea. Ovaj bi lako mogo bit deja vu Torresa. Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165392 slažem se, riskanto ga je dovodit nakon tako duge ozljede pogotovo što sigurno neče ni malo bit jefitn... Prijavi
26. februar 2014.12 god. comment_165581 Da dodje sad kod Biosce, i da ga ovaj leci i rehabilituje dok ne bude potpuno spreman da se vrati na teren, pa da se onda odlucuje o potpisivanju ugovora, pa i da svarim tu pricu. Sve sem toga je nova katastrofa. Prijavi
26. februar 2014.12 god. comment_165591 Uglavnom, da smo mi htjeli dat pare za njega ne bi ni otišao u Monaco. A i nije da su sirotinjski klub koji prodajom igrača preživljava. Tako da... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.