Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Treba Radamela dovest na ljeto ,sad ce postati prava zvijer covjek .Ima da jede protivnike ,klub koji ga bude imao moze osvojit sve trofeje .

• 1 mjesec kasnije...

Ponovo se aktivirala priča oko Falkaa, spominje se cifra od 36 miliona funti.

Eh, da je za te pare mogao da se dovede pre godinu-dve...

Radamel Falcao is a serious option for José Mourinho if Diego Costa refuses to leave Atlético Madrid

Prema Daily Star-u, cena bi iznosila 25 miliona funti!

Da li rizikovati?

Pa ovo je postalo sprdnja , Luiz 60 miliona a ova zvijer 35 miliona eura  :D 

Pa ovo je postalo sprdnja , Luiz 60 miliona a ova zvijer 35 miliona eura   :D

To je bez njegovog lijevog koljena koje se još oporavlja. A to koljeno će se kupit kad se oporavi za još 30 milki. 

• Autor

Terra Colombia: Falcao u Chelsea dolazi poslije Svjetskog prvenstva

Negrosport Swaziland: Falcao priznao našim novinarima: "Istina je, prelazim u Chelsea. Moj menadžer će mi do kraja Svjetskog prvenstva naći stan u Londonu. Ne želim ništa pretjerano, nekih 500ak kvadrata s pogledom na Temzu. I naravno namještaj od mahagonija poput Romanove vitrine za trofej Lige prvaka".

Negrosport Swaziland: Falcao priznao našim novinarima: "Istina je, prelazim u Chelsea. Moj menadžer će mi do kraja Svjetskog prvenstva naći stan u Londonu. Ne želim ništa pretjerano, nekih 500ak kvadrata s pogledom na Temzu. I naravno namještaj od mahagonija poput Romanove vitrine za trofej Lige prvaka".

Sto nisi napisao drugi dio intervjua  : 

Jedan od glavnih uslova  bio je da Torres ode 2156 km od Londona, Murinjo mi je  dao rijec da ce to ispuniti a ako ne ispuni nista od mog dolaska , najverovatnije cu otic u Mancester Junajted. 

• 2 mjeseca kasnije...
  • Autor

Majstor bio i ostao (nakon ozljede). Nikad nije kasno, ali jbg izgleda da je najbliži Real Madridu. Ali ja ću se nadati da će on doći do kraja prijelaznog roka u nas. Nadati se valja, iako je to nerealno i nelogično. Kada se Torresoljupci mogu nadati da će Torres proraditi (što je ravno nadi da će Obama stati na stranu Palestine), onda se i ja mogu nadati ovome.

http://www.youtube.com/watch?v=hnaHJzMEg_o

Monako je u Emirejts kupu pobedio Arsenal sa 1:0, a svom poslu vratio se Radamel Falkao. Kolumbijac, koji je odsustvovao nekoliko meseci zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena zbog čega je propustio i minulo SP u Brazilu, postigao je jedini gol u 36. minutu. Sa leve strane centrirao je Žoao Mutinjo, a El Tigre je bio potpuno sam na petercu i rutinski glavom savladao Šćesnog.

Imale su i Tobdžije nekoliko šansi da izjednače, čak i da preokrenu, ali pokušaje Sančeza, Okslejd-Čemberlena i Kazorle zaustavio je raspoloženi golman Kneževa Subašić.

Monako je na tabeli zauzeo treće mesto, a španski predstavnik, koji je pobedio Benfiku sa 3:1, osvojio je Emirejts kup.

Torres i Falkao , auuu jos samo to da vidim i ne moram vise gledat Celsi.

• 2 sedmice kasnije...

Siguran sam da ce Falcao do kraja prelaznog roka napustiti Monaco i prijeci u drugi klub, sinoc ponovo bio na klupi i kamera ga stalno prikazuje pogotovo kad je Berbatov dao gol, vidi se na njemu da je nezadovoljan i tu vidim nasu sansu da ga dovedemo.

Mislim da ga necemo mi dovesti iz prosto jednostavnog razloga a to je da vec imamo glavnog napadaca i ne vjerujem da bi Falcao zelio biti na klupi.Obrnuto tj. da Costa bude na klupi takodje ne vjerujem jer se Costa Murinju vec uvukao pod kozu.Daj Boze da grijesim pa da dovedemo jednog od najboljih centarfora na svijetu pa da imamo slatke muke koji ce igrati,ali...

Ne vjerujem jer je Mourinho izjavio da je Costa najbolji napadač od svih koje je Atletico imao... Nadam se da ćemo dovesti neku solidnu špicu, ali to tek ako prodamo Torresa, ako ga ne prodamo, ništa od toga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.