26. februar 2014.12 god. comment_165635 I ja sam bio za njegovo dovođenje ali ne znam sad povrede su jebena stvar nadam se da će to biti onaj isti El Tigre i takođe se nadam da bi nekim čudom mogao i da zaigra na SP... Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171752 Ovo je Noletu već 78. klub za kojega navija od malih nogu. :D Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171772 Treba Radamela dovest na ljeto ,sad ce postati prava zvijer covjek .Ima da jede protivnike ,klub koji ga bude imao moze osvojit sve trofeje . Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175493 Ponovo se aktivirala priča oko Falkaa, spominje se cifra od 36 miliona funti. Eh, da je za te pare mogao da se dovede pre godinu-dve... Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175836 Radamel Falcao is a serious option for José Mourinho if Diego Costa refuses to leave Atlético Madrid Prema Daily Star-u, cena bi iznosila 25 miliona funti! Da li rizikovati? Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175847 Pa ovo je postalo sprdnja , Luiz 60 miliona a ova zvijer 35 miliona eura :D Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175877 Pa ovo je postalo sprdnja , Luiz 60 miliona a ova zvijer 35 miliona eura :D To je bez njegovog lijevog koljena koje se još oporavlja. A to koljeno će se kupit kad se oporavi za još 30 milki. Prijavi
28. maj 2014.12 god. comment_175887 Za 25 miliona se isplati dovesti Radamela,mašina je to samo su mu trenutno u kvaru neki dijelovi.. :D Prijavi
28. maj 2014.12 god. comment_175894 za 25 miliona je ok... sve preko,neka igra u dvoiristu menadzera fudbal. Istog onog sto ga je odveo u Monako. Prijavi
29. maj 2014.12 god. comment_175952 Terra Colombia: Falcao u Chelsea dolazi poslije Svjetskog prvenstva Prijavi
29. maj 2014.12 god. Autor comment_175956 Terra Colombia: Falcao u Chelsea dolazi poslije Svjetskog prvenstva Negrosport Swaziland: Falcao priznao našim novinarima: "Istina je, prelazim u Chelsea. Moj menadžer će mi do kraja Svjetskog prvenstva naći stan u Londonu. Ne želim ništa pretjerano, nekih 500ak kvadrata s pogledom na Temzu. I naravno namještaj od mahagonija poput Romanove vitrine za trofej Lige prvaka". Prijavi
29. maj 2014.12 god. comment_175960 Negrosport Swaziland: Falcao priznao našim novinarima: "Istina je, prelazim u Chelsea. Moj menadžer će mi do kraja Svjetskog prvenstva naći stan u Londonu. Ne želim ništa pretjerano, nekih 500ak kvadrata s pogledom na Temzu. I naravno namještaj od mahagonija poput Romanove vitrine za trofej Lige prvaka". Sto nisi napisao drugi dio intervjua : Jedan od glavnih uslova bio je da Torres ode 2156 km od Londona, Murinjo mi je dao rijec da ce to ispuniti a ako ne ispuni nista od mog dolaska , najverovatnije cu otic u Mancester Junajted. Prijavi
4. august 2014.12 god. Autor comment_182912 Majstor bio i ostao (nakon ozljede). Nikad nije kasno, ali jbg izgleda da je najbliži Real Madridu. Ali ja ću se nadati da će on doći do kraja prijelaznog roka u nas. Nadati se valja, iako je to nerealno i nelogično. Kada se Torresoljupci mogu nadati da će Torres proraditi (što je ravno nadi da će Obama stati na stranu Palestine), onda se i ja mogu nadati ovome. http://www.youtube.com/watch?v=hnaHJzMEg_oMonako je u Emirejts kupu pobedio Arsenal sa 1:0, a svom poslu vratio se Radamel Falkao. Kolumbijac, koji je odsustvovao nekoliko meseci zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena zbog čega je propustio i minulo SP u Brazilu, postigao je jedini gol u 36. minutu. Sa leve strane centrirao je Žoao Mutinjo, a El Tigre je bio potpuno sam na petercu i rutinski glavom savladao Šćesnog. Imale su i Tobdžije nekoliko šansi da izjednače, čak i da preokrenu, ali pokušaje Sančeza, Okslejd-Čemberlena i Kazorle zaustavio je raspoloženi golman Kneževa Subašić. Monako je na tabeli zauzeo treće mesto, a španski predstavnik, koji je pobedio Benfiku sa 3:1, osvojio je Emirejts kup. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182941 Torres i Falkao , auuu jos samo to da vidim i ne moram vise gledat Celsi. Prijavi
18. august 2014.12 god. comment_184088 Siguran sam da ce Falcao do kraja prelaznog roka napustiti Monaco i prijeci u drugi klub, sinoc ponovo bio na klupi i kamera ga stalno prikazuje pogotovo kad je Berbatov dao gol, vidi se na njemu da je nezadovoljan i tu vidim nasu sansu da ga dovedemo. Prijavi
19. august 2014.12 god. Autor comment_184244 Chelsea je drugi favorit za dovođenje Falcaa do kraja prijelaznog roka prema William Hillu. Prvi favorit je Liverpool, a treći Real Madrid. Prijavi
19. august 2014.12 god. comment_184250 Mislim da ga necemo mi dovesti iz prosto jednostavnog razloga a to je da vec imamo glavnog napadaca i ne vjerujem da bi Falcao zelio biti na klupi.Obrnuto tj. da Costa bude na klupi takodje ne vjerujem jer se Costa Murinju vec uvukao pod kozu.Daj Boze da grijesim pa da dovedemo jednog od najboljih centarfora na svijetu pa da imamo slatke muke koji ce igrati,ali... Prijavi
19. august 2014.12 god. comment_184307 Ne vjerujem jer je Mourinho izjavio da je Costa najbolji napadač od svih koje je Atletico imao... Nadam se da ćemo dovesti neku solidnu špicu, ali to tek ako prodamo Torresa, ako ga ne prodamo, ništa od toga. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.