24. mart 2015.11 god. comment_210512 doveo bih ga ja na pozajmicu 100 % ako mu je koleno ok ostatak novca preusmerio na pojačavanje drugih delova tima Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218863 Di Marzio tvrdi da je uspostavljen kontakt s Monacom. Navodno 42m funti bi transfer vrijedio, ako ne bude posudba. Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218865 Ako će biti permanentan transfer to je ne daj bože a ako će biti posudba uz razumnu cijenu može. Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218866 bilo bi ovo kao što smo doveli ševčenka ,na kraju ga spušili sa njim a murinjo nas napustio :D Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218876 Di Marzio tvrdi da je uspostavljen kontakt s Monacom. Navodno 42m funti bi transfer vrijedio, ako ne bude posudba. haaaaa :D da li su oni normalni? Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218880 Di Marzio tvrdi da je uspostavljen kontakt s Monacom. Navodno 42m funti bi transfer vrijedio, ako ne bude posudba. Sacuvaj me Boze.... Apsolutno svi u sportskom sektoru, pocev od Mourinha, mogu da se ppakuju, ako se ovo desi. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218914 Ako su nasi vec resili da ga dovedu onda bolje da sacekaju da prodje Kopa Amerika pa ako tamo dobro odigra onda da ga dovedemo. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218921 Ako su nasi vec resili da ga dovedu onda bolje da sacekaju da prodje Kopa Amerika pa ako tamo dobro odigra onda da ga dovedemo. Baš treba suprotno uraditi, ako već Mourinho hoće da ga dovede na neku posudbu onda nek to rješava prije početka Copa Americe, Falcao sebi sada samo može povećati cijenu ako odigra nešto spektakularno za reprezentaciju a ovi iz Monaca su toliko nerealni da bi na svaki njegov gol za Kolumbiju oni povećevali cijenu za 5 miliona, sada ga cijene 42 miliona nakon onakve sezone u Unitedu, takođe mislim da nam Copa America ne treba biti ni deseti faktor koji odlučuje da li ćemo dovesti Falcaa. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218923 apsolutno sam protiv falcao, nepotreban, propao i preskup, jedino evenutualno na posudbu ali i onda nisam za njega jer vjerojatno bi mu opet mi plačali plaču koja je previsoka, a i mislim da ima puno boljih rješenja da budu na klupi i stvaraju pritisak i konkurenciju costi, sumljam u njegov motiv i ambiciju da se bori za poziciju, daj rađe nekog ko će bit jeftiniji, motiviraniji da se svaki put kad igra dokaže a i nečemu predstavljat problem da je ipak costa prvi napadač a ne on... uostalom, ja sam sasvim zadovoljan i remyem i mislim da uz dovoljan broj utakmica itekako može bit dobra konkurencija costi.. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218933 apsolutno sam protiv falcao, nepotreban, propao i preskup, jedino evenutualno na posudbu ali i onda nisam za njega jer vjerojatno bi mu opet mi plačali plaču koja je previsoka, a i mislim da ima puno boljih rješenja da budu na klupi i stvaraju pritisak i konkurenciju costi, sumljam u njegov motiv i ambiciju da se bori za poziciju, daj rađe nekog ko će bit jeftiniji, motiviraniji da se svaki put kad igra dokaže a i nečemu predstavljat problem da je ipak costa prvi napadač a ne on... uostalom, ja sam sasvim zadovoljan i remyem i mislim da uz dovoljan broj utakmica itekako može bit dobra konkurencija costi.. Niko nije rekao da nije zadovoljan sa Remyem, nema Remy veze sa ovim, već se traži još jedna opcija za napad, ne možemo ući u novu sezonu sa Costom koji je svako malo povređen i Remyem, to prosto nije dovoljno. Ja mislim da se napadač kvaliteta Falcaa ne može dovesti na posudbu niti se može kupiti neko a da prođemo dobro financijski, znači Falcao je napadač vrhunskog kvaliteta koji je pao u posljednje dvije sezone zbog teške povrede, kao takav može doći na posudbu i to je to. Znači ima kvalitet i sumnjam da je taj kvalitet ispario za dvije sezone, opet kažem napadač njegovog kalibra se ne može dovesti na pozajmicu svaki dan, dok sa druge strane ne postoji prostor za neku veliku štetu, ako proradi kod nas onda super ako ne proradi onda ga šutnemo nazad u Monaco kao što je to United uradio. Pozajmica bi mislim bila odličan potez, a kupovina za ova 42 miliona koliko Monaco traži ne dolazi u obzir. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218934 Izgleda da Celzi mora da nastavi niz Sevcenko,Torres sad Falkao... Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218954 Naletio sam na ovo, ne znam koliko je tačno. :D Breaking: Falcao has agreed personal terms with Chelsea, He has taken a huge wage cut, Chelsea now negotiating with Monaco. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218955 Ajd nek neko od modenratora ili ko god to moze napravi anketu ko je za ako ko protiv falkaovog dolaska. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218968 Monaco striker Radamel Falcao is speaking to Chelsea about a possible transfer, Sky sources understand. http://www1.skysports.com/football/news/11668/9869913/sky-sources-falcao-in-transfer-talks-with-chelsea Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219007 https://twitter.com/1RobBeasley/status/604994376855654400 Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219034 Prije dvije godine svršavao bih na ove vijesti. Isto..a danas mi je ovo kao da ce Kedira doci na pozajmicu. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219051 Monaco traži 25m funti za njega. Jel se uopšte spominje posudba kao realna opcija? Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219053 Jel se uopšte spominje posudba kao realna opcija? Kad su ga mogli Unitedu posuditi mogu i nama vala. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219218 Zenit se ukljucio u cijelu pricu, zele ga dovesti u klub. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219224 Zemo baca bombe, postao je novi Cae u svakom smislu :D Falcao će u Zenit samo ako ga mi odbijemo, to je sad već jasno. Čovjeku se sviđa Premier liga i to je to. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.