Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma nemoguce je ovo, jednostavno bi bili prejako i lpse bi utjecalo na BPL
karali bi uzduz i poprijeko i unistili bi onu draz sto se gleda BPL a to je da se pobjednik ne zna do zadnjeg kola i da svako svakoga moze pobjediti
  • Autor
Može li biti bolja prilika od ove (mjesec a možda i više ozljeda Coste, Torres ode, Lukaku otišao) za dovođenje Falcaa? Pa makar na jednogodišnju posudbu. Ili čak na posudbu do zimskog prijelaznog roka. Pa da vidimo i to čudo u plavom dresu. Šoditi nikako ne može.

Jedini igrac koji bi mogao da nadomjesti ovu povredu Coste.Cak sta vise skoro pa identican nacin igre imaju.Jaki u duelu,jaki na lopti,prijem isuvise dobar a o zavrsnici ne treba trositi rijeci.Uostalom vidjeli smo mi u Super kupu kakav je to igrac.

jel se iko sjetio "financial fair playa"? da li bi smjeli uopce potrositi 30-40 mil. za Falcaa? Nismo mi Uefalona, Platini bi nam odma j.mater

Mi smo toliko prodali igraca i toliko smo u plusu da mozemo kupovati koliko hocemo, nebi bilo problema oko toga. Mislim da ce Falcao doci do kraja prelaznog roka.

Mislim da ce Falcao doci do kraja prelaznog roka.

U Real Madrid.

• Autor

Svi oni kako se pitaju kako uklopiti i Costu i Falcaa, može se to. Ne bi bilo prvi put da Mou Plavce vodi s dva napadača u prvih 11. Sjetite se Drogsa i Eidura.

Izgleda City pregovara s njim vec 2 dana. Ne daj Boze samo jos da im i Falcao dodje

Ma neka dodje,da se ne prosetamo ligom :P 

Meni on ne smeta. Imaju oni i sada vrhunske napadace,pa isti djavo :) Mada meni je on nekako u Atletiku gazio,u Monaku ni priblizno,mozda gresim. 

• Autor

Evo i ja čitam da će u ManU i to na posudbu.

Pa najbolja moguća opcija je što je Falcao otišao u United, jer je United s Fletcherom, Evansom i ostalim panjevima bezopasan bez obzira što imaju Di Mariu i Falcaa. Da je otišao u City e to bi već bio problem za nas. Ovako OK. I svakako je posudba.

Sad se navijači Junajteda lože kako su institucija jer je Falkao "izabrao" njih ispred Reala iako ne igraju LŠ. f_facepalm.gif

Verovatno se sam Falkao opet nije mnogo pitao oko ovoga, setite se prelaska u Monako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.