Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pominjao si ispunjenje zelja, ne opkladu ;)

Nemoj sad da vrdas.

Ja ostajem kod svog, samo te pitam jesi ti toliko siguran u dolazak da bi uložio tako šta.
Čisto informativno.

Ja ostajem kod svog, samo te pitam jesi ti toliko siguran u dolazak da bi uložio tako šta.
Čisto informativno.

Cisto informativno, napisao sam, ne tako davno, da je prica o Falcau smesna, sto bi znacilo da njegov dolazak smatram nemogucim.

Cisto informativno, napisao sam, ne tako davno, da je prica o Falcau smesna, sto bi znacilo da njegov dolazak smatram nemogucim.

Ajde da se i mi u nečem složimo.

Falkao kada je video da je zamenjen,iznervirao se i nije mogao da veruje. Sada ce da krenu spekulacije. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m5IKm2mOURY

• 2 sedmice kasnije...

Protiv...previse para,mogli smo puno manje letos iskesirati... Niko ne vredu toliko,ni Ronaldo,ni Bale,a pogotovo ne Falkao. Cuj 100 miliona...Cifre na trzistu su odavno presle neku normalu...

Nadam se da će GP održati svoje obećanje i ispuniti mi dvije želje kad Falcao dođe.
Za ovakvog napadača cijena nije bitna. Koliko god treba.

Znaci trolles vrijedi koliko vrijedi, tako bi negdje ispalo vise, manje. Nece bukvalno traziti 80 miliona funti jbt :S

Ma cini ti se ;) Jebace nas u svim mogucim pozama i na sve moguce nacine, ako budemo hteli da ga dovedemo. Nama gori pod nogama, ne njima ;)

Damo Torresa ,Dembu i Eto'o -a i plus 90 miliona 

Vjeroajtno ćemo prodati Luiza na ljeto, pa nema veze i ako nas opale po džepu zbog Falcaa. Ako smo Torresa helikopterom vozili da potpiše ugovor, možemo i Falcaa 5 minuta prije isteka zimskog roka dovest za još više para. Jesmo mi bogatuni ili ne ?

Vjeroajtno ćemo prodati Luiza na ljeto, pa nema veze i ako nas opale po džepu zbog Falcaa. Ako smo Torresa helikopterom vozili da potpiše ugovor, možemo i Falcaa 5 minuta prije isteka zimskog roka dovest za još više para. Jesmo mi bogatuni ili ne ?

Da se je htelo, lova bi se dala nemoj da se pravis blesav. 

A razlog izbegavanja bacanja tolikih para na napadaca je onaj kojeg svi satro zelite za prvog napadaca kluba. 

Kakvo bacanje para? 50 milijuna funti na Torresa je šta, bilo pametno ulaganje? Zašto je Falcao bačena lova :D.? I normalno da ga želim u klubu, pa ne treba nam ova neapadačka garnitura, a Lukaku neće igrati u Chelseaju. Ili i ti misliša da je bolje imati Torresa, Dembu i Etooa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.