Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nisu pare razlog zbog kojih sam pizdeo. Nego promasene prilike, neaktivnost na terenu, manekenisanje, pickasto ponasanje iz meca u mec, nedostatak samopouzdanja. Sama njegova pojava mi je isla na zivce. I nikako da proradi, kao da je placen da samo promasuje i promasuje. O onoj gamadi Toresoljupcima necu ni reci nista.

S obzirom kakvu je sezonu Falkao imao iza sebe i gde je igrao sezonu pre toga (plus povreda), dovoljan je razlog da mi ne bude svejedno da li ce doci. Nisam opterecen Toresom, Tores je samo jos jedna skola kroz koju je prosao CFC. Skola, greska koja ne sme da se ponovi.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Gde je bila ta glad kada je umesto u Real, City, United, Chelsea, otisao u Monaco ? 

Njega ce nam uvaliti Mendes na foru kumovske veze izmedju njega i Mourinha. 

Pogriješio je, jel zabranjeno to?

Mourinho ako neće, taman da mu je brat rođeni, ne može nam ništa uvaliti. 

Koji blentavi Higuain, taj je zabijao golove Granadi, Recreativu i ostaloj buraniji kad mu naprave 20 hiljada šansi po utakmici. Prevara od igrača, ne može on meda na kašiku.

Higuain je napadacka masina, dokazao je to u Napoliu.

Higuain je napadacka masina, dokazao je to u Napoliu.

Ako je Higuain mašina, ja sam fudbalski mag. Imam budućnost u fudbalu kao Ancelotti.

Ako Falcao dođe u Chelsea vjerovatno ćemo ponovo vidjeti aktiviranje 9-ke, vjerovatno "crnog broja" za Chelsea, sa kakvim uspjehom će to eventualno Falcao odraditi vidjećemo ako dođe do transfera.

Istorija dresa sa brojem 9 u posljednjih 11 godina..

Mateja Kežman            39 nastupa - 6 golova

Hernan Crespo           71 nastup - 25 golova

Khalid Boulahrouz        23 nastupa - 0 golova

Steve Sidwell               25 nastupa - 1 gol

Franco Di Santo         16 nastupa - 0 golova

Fernando Torres        172 nastupa - 45 golova

UKUPNO:                  346 nastupa   77 golova

Dolazimo do zaključka da su u Chelseaju u posljednjih 11 godina igrači koji su nosili broj 9 kada se pogleda odnos odigranih utakmica i golova u prosjeku postigli 4,49 golova.

Šta mislite da li Falcao ako dođe može preko ovog prosjeka? :D

4.49 golova, taj broj mi nikako nema smisla. Trebao si neki drugi odnos uzeti, jer ovo predstavlja potpuno irelevantan podatak. Broj golova po broju odigranih minuta hajde i nekako, ali opet sve to zavisi od velikog broja faktora.

Falkau dajem negdje između 10-15 golova u svim takmičenjima i mislim da je to taman za drugog napadača.

4.49 golova, taj broj mi nikako nema smisla. Trebao si neki drugi odnos uzeti, jer ovo predstavlja potpuno irelevantan podatak. Broj golova po broju odigranih minuta hajde i nekako, ali opet sve to zavisi od velikog broja faktora.

Ma sve to stoji, bilo je još mnogo načina da se sve ovo pokaže kroz statistiku, ali mene je zanimao taj odnos nastupi i golovi, 77 golova za 346 nastupa igrača koji su nosili broj 9 je očajna statistika, kada se pogleda da su igrači sa brojem 9 inače u fudbalu igrači koji važe za gol-igrače i igrači koji su obilježili istoriju mnogih klubova, a kod nas je taj broj crna rupa, kada vidiš da su ga u posljednjih 11 godina kod nas nosili igrači tipa Sidwell ili Boulahrouz sve ti je jasno.

Reko je Murinjo jednom prilikom da on nema ništa protiv sistema sa dva napadača i da je čak i razmatrao tu opciju

fazon je samo u tome što je on uglavnom po dolasku u klub transformisao svoje timove u 4-3-3 ili 4-2-3-1 

problem je u tome što ti za tu formaciju 4-4-2 moraš da imaš specifične igrače u sredini,zapravo tog jednog dinamičnog a takvih je jako malo da ne pominjem i to da onda neki igrači uopšte i ne bi mogli da igraju u tom sistemu,oni koji su baš klasične desetke,ili bi eventualno igrali neku lažnu devetku

u 4-4-2 su krucijalna ta dva igrača u sredini terena,pogledajte samo kolko problema smo mi imali zbog loše koordinaciej fabregasa i Matića a tek bi cirkus bio kad bi nam oni igrali ta dva igrača,tj kad ne bi bio tu još Oskar da pomaže

plus što to otavara neka druga pitanja,Arsenal sa tih 4-4-2 fantazija ekipa ali su imali i specifične igrače,još se pisalo kako je Vengerova zadnja linija bila sastavljena od igrača koji su igrali u vezi pa su bili i dobri sa loptom

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.