5. juni 2015.11 god. comment_219565 https://twitter.com/DuncanCastles/status/606719094256201728 Monako traži igrača na pozajmicu,to je sad novost Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219566 Ne sad ozbiljno poslije onih rima i poezija Bio je igračina, sjećam se kolko sam se ložio na njega tamo 2012.. gledao obn i le samo zbog njega, čak sam i atletiko madrid detaljno pratio svaki gol mu golčina bio https://www.youtube.com/watch?v=bqzNDfTH3VU moj najdraži njegov gol sjećam se ovog na obn, ona dva ludaka prenose.. kao evo Falkaa, evo ga..nema ništa od toga zapetljao se...FALKAOOOOOOOOOOOO i naravno u finalu le https://www.youtube.com/watch?v=_sInxdwRnzQ kako mi moćno kad se komentator prodere FALKAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO i po nama što se popišo u superkupu bože ne znam šta da kažem za njegov transfer.. nek mourinho odluči a nije se valjda ošišao :-q :-q :-q :-q :-q Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219567 Uz neke garancije da ce igrati, mogao bi Boga u suptrotnom pravcu, ili Traore... Njima bi francuska liga legla savrseno. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219570 Falkao je zvijer od igraca, mislim ako krene igrat kao sto zna, Kosta slobodno moze spremat stvari za povratak u Madrid. Rada je trenutno jedini igrac u Premiershipu koji moze kvalitetom parirat Agueru (od centarfora), samo da odcepi . Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219571 Ne znam šta sad ovaj Monaco glumi. Kupili ste igrača i promašili, ne ide vam sa Falcaom, pa jbg pomirite se s tim. I mi smo Torresa pustili za dž. A ovi hoće neke garancije da ćemo im otplatiti 35 miliona na kraju sljedeće sezone, i to za igrača koji će tad imati 30 godina. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219572 :D nije stvar u kvalitetu nego u tome kolko nama Kosta leži,kad bi stavio na papir Aguera i Kostu verovatno je Aguero kompletniji igrač pa i bolji od Koste al to ne znači da smo sad mi nešto oštećeni il slabiji,baš naprotiv,sve više i više cenim Kostu i da nije onih njegovih incidenata plakao bi za njim :D Ne juri Murinjo Falkaa zbog toga što je nekada bio klasa nego iz prostog razloga što u teoriji on može da izvuče korist od njega LVG je pacijent koji ništa nije uradio da prilagodi igru svojim napadačima i stvarno je neverovatno da jedan trener takvog kalibra može sebi tako nešto da dopusti SAF je recimo bio trener koji je prilagodjavao igru svojim igračima,dok LVG očekuje da se igrači prilagode njemu Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219573 Mourinho da prilagodjava igru zbog nekog igraca ? Chiba brate, zajebo si se. Pa njemu 10 igraca igra sablonski. Jedino Hazard ima neku slobodu, ali ni to nije apsolutna stvar, nego i on mora da trci u oba pravca jednako kao i ostali. Mou svoj stil nece menjati ni zbog koga. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219574 neće on ništa njemu prilagodjavati jer mi već igramo ono što falkau leži zato on njega i juri Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219575 neće on ništa njemu prilagodjavati jer mi već igramo ono što falkau leži zato on njega i juri Da, klupa ) Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219577 Gle mozda klupa mozda, mala minutaza, ali sta ako zabije 5,6 vaznih golova za Premiership ili u nokaut fazi lige prvaka? dizat cemo ga u nebesa ;) Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219579 ja ne branim Murinja,samo pokušavam da racionalizujem kolko tolko ovaj transfer iz ugla Murinja ali i da oborim to da je on za sve kriv kad je u pitanju njegov učinak u junajtedu lično,protiv sam ovog transfera,jer sam više za to da se dovede neko drugačijih karakteristika i to sam već pomenuo kolko puta,problem je taj što se igrač tipa Drogba teško nalazi na tržištu a nešto približno tome bi verovatno bilo skupo što se pak ne uklapa u naše planove za 2 odnosno 3 napadača Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219584 Realno, za 3. napadača i nemamo toliko puno opcija. Neće nijedan mlad igrač ili neko u najboljim godinama doći znajući da je treći izbor i znajući koliko malo Mourinho rotira ako nije prisiljen. Po mom mišljenju, za mjesto 3. napadača imamo samo dvije mogućnosti. Jedna je tražiti nekog u poznim godinama kao što je bio Didier prošlu sezonu (a on je itekako dao svoj doprinos, iako ga mnogi osporavaju ovdje). Druga je da se ganja neki igrač koji može pokriti još neku poziciju, npr. na krilu ili u polušpicu. To je nekad bio Anelka. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219585 :D nije stvar u kvalitetu nego u tome kolko nama Kosta leži,kad bi stavio na papir Aguera i Kostu verovatno je Aguero kompletniji igrač pa i bolji od Koste al to ne znači da smo sad mi nešto oštećeni il slabiji,baš naprotiv,sve više i više cenim Kostu i da nije onih njegovih incidenata plakao bi za njim :D Mozda i jesmo, "osteceni" kako ti to kazes. Otkud znas kako bi Aguero igrao kod nas? Mozda bi odgovarao nama kao sto nam odgovara Hazard pa bi palio sa 30 golova po sezoni. Costa je zaista odlican napadac, ali bolji od Aguera nikako nije. Sto se tice Falkaa, odlican, moze posluziti ako ne kao prvi izbor onda kao fantasticna zamjena. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219586 pa Azara i Aguero su takvi igrači da ih staviš bilo gde da igraju oni su top ,jer su klasa za sebe al pogledaj Kostu kad igra za Španiju kolko jadno izgleda pa uporedi to sa partijama u AM il kod nas ono,fudbal je to,lopta je okrugla al su zato i neki igrači limitirani Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219587 pa Azara i Aguero su takvi igrači da ih staviš bilo gde da igraju oni su top ,jer su klasa za sebe al pogledaj Kostu kad igra za Španiju kolko jadno izgleda pa uporedi to sa partijama u AM il kod nas ono,fudbal je to,lopta je okrugla al su zato i neki igrači limitirani Pa da, a Falkao je neka mjesavina, niti je cisti tehnicar, niti je cisti finiser kao Costa. Nadam se da ce pokazati ono umijece koje je pokazivao u Atleticu, pa mozda i izbaci Costu iz prve ko ce znati, nismo baba Vange, bo ga otec. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219593 Meni će biti drago AKO Falcao dođe u Chelsea, jer mislim da kvalitet ne može tek tako ispariti, on je uletio u totalno haotičan United, takvo okruženje i situacija svakako nije mjesto gdje će se igrač nakon teške povrede vratiti na stare staze slave. LVG nije uradio apsolutno ništa što bi olakšalo situaciju kada je Falcao u pitanju, forsirao je mrtvog Van Persia sve dok se isti nije povredio i tek tada je Unitedu krenulo na bolje, tj. kada je Rooney igrao u špicu, znači kada taj LVG nije prolagodio poziciju za kapitena ekipe pa šta onda očekivati za Falcaa, u komplet postavi Uniteda možda je četiri igrača konstantno igralo na primarnoj poziciji uključujući i De Geu. Mislim da je se Falcao našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu, jednostavno nije mu ukazano povjerenje ili osjećaj njegove važnosti za ekipu, pa onda potez da igra za rezerve, sve je to Falcaa sjebalo. Ja mislim i nadam se da ako dođe da nam može biti od koristi, računam na Mourinhovu sposobnost da iz igrača izvuće ono najbolje i da učini sve da se igrač osjeća važnim, i sa druge strane želju Falcaa da se dokaže na velikoj sceni. Eh to je to što se tiče njegovog eventualnog dolaska, jedino što mene plaši je da bi nam posuđeni Falcao mogao biti najveće pojačanje pred početak sezone.. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219599 Falcao i Costa su u jednoj stvari identicni. Oni nisu dzoker tip napadaca, koji mogu uz malu minutazu, sa klupe davati golove. Njima trebaju vreme, prostor, mecevi i minuti u kontinuitetu. Dok recimo Higuain(spomijem ga jer se Chelsea navodno nedavno raspitivao za njega) je u Realu uglavnom bio u senci Benzeme i Ronalda, pa je opet imao zapazen golgeterski ucinak, iako je uglavnom bio resenje sa klupe. Dolazak Falcaa je jedna stvar, ali ockeivati cuda od njega sasvim druga. On jednostavno vise nije ono sto je bio. Da bi uopste dosao u poziciju da se vraca u neku formu, Mourinho mora da zrtvuje jednog od najubojitijih spiceva u Evropi trenutno, a to se nece desiti. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219601 Ne treba Falcauu toliko. Baš naprotiv, to je igrač koji utrpa i svaku polušansu, ubica u 16-ercu, mnogo bolji od Coste u realizatorskim sposobnostima. Nije džaba Simeone gurao Costu na stranu kad je Radamel bio tamo glavni baja. Koji blentavi Higuain, taj je zabijao golove Granadi, Recreativu i ostaloj buraniji kad mu naprave 20 hiljada šansi po utakmici. Prevara od igrača, ne može on meda na kašiku. Falcaa je izjebo glupi Van Gaal, čas igra, čas ne igra, ubijao ga je u pojam nekim njegovim konjskim idejama. Pa ga pošalje sa rezervama da igra u nebitnoj ligi, onda ga ubaci nespremnog, pa vadi ga kad igra dobro.. Ma glupan. Od Mourinha se samo traži nekoliko utakmica u kontinuitetu, znači daj mu 3 tekme pune i ako da gol, odigra dobro nemoj ga vaditi u narednoj. Nije to nikakva filozofija. Jasno je da će Falcao ako dođe započeti sa klupe kod nas (osim ako se nešto nepredviđeno desi), ali ne vjerujem da mu to smeta u ovom trenutku. Čovjek ima muda preći u Chelsea, ima hrabrosti i samopouzdanja da se pokuša nametnuti nakon teške povrede i to je za svaki respekt. Gladan je jakih utakmica, Lige Šampiona i trofeja, mislim da će gristi na terenu za Chelsea i Mourinha. Eto živi bili pa vidjeli. PS. ne znam da li se sjećaju neki da sam ja ovo spominjao još tokom protekle sezone, nekoliko puta sam na kutiji pisao da trebamo dovesti njega bez obzira što je bio loš u Unitedu Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219605 Vidim da se sve više spominje to da Monaco izgleda hoće garanciju da će Chelsea otkupiti Falcaa. Ne može ništa bez komplikacija da ga jebeš, jedino što mi se sviđa je to što Falcao navodno hoće da potpiše za novi klub prije početka Copa Americe. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219616 Čovjek ima muda preći u Chelsea, ima hrabrosti i samopouzdanja da se pokuša nametnuti nakon teške povrede i to je za svaki respekt. Gladan je jakih utakmica, Lige Šampiona i trofeja, mislim da će gristi na terenu za Chelsea i Mourinha. Eto živi bili pa vidjeli. Gde je bila ta glad kada je umesto u Real, City, United, Chelsea, otisao u Monaco ? Njega ce nam uvaliti Mendes na foru kumovske veze izmedju njega i Mourinha. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219620 pa ovo je Murinjov transfer ne znam šta je sad kriv mendeš #pravdazamendeša Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219622 Ne može Mendes uvaliti igrača Chelseaju kojeg taj isti Chelsea ne želi, nije to ex-yu fudbal pa da agenti sastavljaju postave. A što se tiče ovog pitanja "Gde je bila ta glad kada je umesto u Real, City, United, Chelsea, otisao u Monaco ?" mislim da je baš iz tog razloga i postoji sada glad za uspjehom, jer je se tada Falcao ispalio sa odlaskom u Monaco, poletio je za novcem a Monaco je se činio kao projekat koji će privući top igrače nešto kao PSG, ali u međuvremenu projekat "veliki Monaco" je doživio neuspjeh. Sada Falcao vidi da mu je Europska Liga najveći uspjeh u karijeri i želi to da pokuša ispraviti jer njegov kvalitet to zaslužuje a nije baš da mu je 23 godine. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219623 jbt whisper će imati godinu dana zanimaciju samo da ovaj potpiše =)) =)) Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219625 Ne znam, nemam nista protiv Radamela. Ali plasim se. Novog Toresa necu, i ne mogu da gledam. Da neko promasuje priliku za prilikom i da cak nije ni najmanje iznerviran zbog toga. Costa je bozanstvo posle onog manekena. Meni ponekad prijaju njegove svadje i koskanje na terenu. Falcao je veliko ime, ali ja mislim da je on svoje odigrao. Kakva je to nekad zver bila, steta sto propade. I ono najvaznije. Ako Murinjo misli drugacije, onda cu ga podrzati. Ipak on ima vise informacija i bolje ih cita nego ja. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219628 Ne znam, nemam nista protiv Radamela. Ali plasim se. Novog Toresa necu, i ne mogu da gledam. Da neko promasuje priliku za prilikom i da cak nije ni najmanje iznerviran zbog toga. Štete koju nam je Torres donijeo se ne može ponoviti, Torres iskeširan 50 miliona funti a Falcao će eventualno doći na posudbu za 5 miliona funti, ako se ne dokaže ide nazad u Monaco to je to. Tu se Falcao i Torres ne mogu porediti to je smješna priča, prosto treba da prestanemo biti opterećeni Torresom i da krenemo dalje, Falcao je kocka, ko se ne igra taj ne može ni da dobije, a bez rizika nema ni profita.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.