31. maj 2013.13 god. comment_126452 Ali činjenica je i da Chelsea za ovog igrača nikada nije poslao službenu ponudu ni Atleticu ni njegovom agentu. Nikad. A i to je greška. Ne znam, mozda je bilo nekog kontakta ali vidis ti agent kakvi su. Da je Chelsea dosao sa ponudom (a i ptica na grani zna da je Roman pun ko brod) trazili bi mnogo vise nego sto treba a nasa politika kluba vise nije kao prije. Mozda je i bolje sto nismo, jer za te pare mozemo kupiti dva dobra igraca. Ko ne bi volio Falcaa u Chelseau al jbg, ima i drugih, ambicioznijih igraca kakvi nama trebaju... Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126462 I ovo se završi: http://www.asm-fc.com/fr/actualites/equipe/accord-avec-l-atletico-madrid-pour-radamel-falcao Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126464 Transferni rok jos nije ni poceo oni potrosili 13milki omg. Pametno kupuju i bice strasna ekipa. Ne smem ni da pomislim koga ce sve jos kupiti u prelaznomo roku I ovo se završi: http://www.asm-fc.com/fr/actualites/equipe/accord-avec-l-atletico-madrid-pour-radamel-falcao Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126467 Bit će njemu lijepo u Monacu. Elitno društvo, para ko blata, a vjerujem da bi se kroz 2 godine mogli boriti za prvaka. Dobri uvjeti za život, teško da je igdje drugdje bolje mogao proći. Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126484 Odličnu ekipu slaže Monaco, ovo me vraća na dane kad smo mi trošili ogromne pare i složili vrhunsku ekipu. Pozdravljam svaku pljusku Platinijevom FFP-u i prskanje u facu UEFE. Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126485 Meni se čini da se on boji prelaska u jači klub. Prvo je otišao u Atl.Madrid, sad Monaco, a mogao je u Barcu, Real, United, City, Chelsea. Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126488 javićemo djokoviću da mu pljune ispod prozora kad prolazi Prijavi
31. maj 2013.13 god. Autor comment_126503 Meni se čini da se on boji prelaska u jači klub. Prvo je otišao u Atl.Madrid, sad Monaco, a mogao je u Barcu, Real, United, City, Chelsea. Otkad je City veći klub od Atletica? Prvi ne može dvije godine zaredom proći skupinu LP što je sramotno, a drugi svake godine neki trofejčić osvoji.Što se Falcaa tiče želim mu svu sreću. Naša je greška što nismo doveli njega i Hulka u paketu prije dvije godine, pa makar ih i 100 mil platili. Isplatili bi nam se, ali to je već prošlo vrijeme ide se dale. Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126508 Što se Falcaa tiče želim mu svu sreću. Što se mene osobno tiče, mrtav je za sva vremena i jedino što mu želim je da ga apsloutno nikad ne vidim ni blizu Bridgea. Prijavi
31. maj 2013.13 god. Autor comment_126513 Što se mene osobno tiče, mrtav je za sva vremena i jedino što mu želim je da ga apsloutno nikad ne vidim ni blizu Bridgea. Zašto? Jel to Falcao imao neki dogovor s Chelseajem? Jel nekog prevario ili izradio u našem klubu? Vidite li da mu Plavci nisu čak ni službenu ponudu poslali, a plus agenti rade od njega šta hoće (pročitajte ove dijelove gore iz njegova ugovora). Mi smo ga očekivali u toj mjeri da smo ga zapikirali da 100% dolazi u CFC ovo ljeta, ali činjenica je da smo se dobro prevarili i sada se neki osjećaju "povrijeđeno" :) Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126524 ...A on je samo još jednom dokazao da je obična pizda, koja bi se po*ebala za 2 EUR više. Pa je isključivo zbog veće love otišao u najgoru moguću ligu od liga petice i klub koji će nagodinu igrati samo prvenstvo i kup, a europska natjecanja gledati samo na TV-u... Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126526 Dok Monaco dodje do Lige Prvaka on ce vec ostariti i nece vise biti prijetnja, i ako se kad sastanemo sa njima nemamo se cega plasiti... :p Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126532 Ocito da mu se jebe za trofejima i dokazivanju na velikoj sceni. Evo zbog cega je trenutno on drugi il' treci najbolji napadac svijeta.Prvi je,naravno,Cavani ! Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126551 Evo zbog cega je trenutno on drugi il' treci najbolji napadac svijeta.Prvi je,naravno,Cavani ! Znaci zbog toga sto je otisao u Monaco nije vise najbolji??? Opet se javalja ista ona stvar medju nama. Da je dosao u Chelsea bilo bi, Falcao, pa tri prazna mjesta i onda Cavani, Van Persie, Suarez itd.. Za mene je Falcao i dalje najbolji napadac danas bez obzira gdje je otisao, njegove kvalitete se ovim transfrom ne mogu osporiti... Cavani ti je prvi mozda zato sto se mnogo povezuje s nama u zadnje vrijeme a zaboravljas kakvu su sezonu imali Van Persie i Suarez koji bi bio jos bolji da nije ujedao i pravio svakakve gluposti, pa takodjer Lewnadovski koji je Real osramotio itd... Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126554 Znaci zbog toga sto je otisao u Monaco nije vise najbolji??? Opet se javalja ista ona stvar medju nama. Da je dosao u Chelsea bilo bi, Falcao, pa tri prazna mjesta i onda Cavani, Van Persie, Suarez itd.. Za mene je Falcao i dalje najbolji napadac danas bez obzira gdje je otisao, njegove kvalitete se ovim transfrom ne mogu osporiti... Cavani ti je prvi mozda zato sto se mnogo povezuje s nama u zadnje vrijeme a zaboravljas kakvu su sezonu imali Van Persie i Suarez koji bi bio jos bolji da nije ujedao i pravio svakakve gluposti, pa takodjer Lewnadovski koji je Real osramotio itd... Ne zato sto ide u Monaco nego sto tim potezom pokazuje svoje ambicije i (ne)sigurnost u sebe.A covjek sa pilecim mozgom ne moze biti najbolja spica svijeta. Drugo,isti taj Falcao nikada nije zaigrao na najvecem nivou(LP) i odma ti je to jos jedan pokazatelj da nije no.1 u svijetu. Cavani je najbolji napadac bez obzira s kim se povezuje.Persi je u zadnja 2 mjeseca pokazao da zna upasti u krizu ali je i dalje medju najboljim ali ne i najbolji.Suarezu njegov mentalitet ne dozvoljava da pokaze jos vise a za takvo nesto ima potencijala.Lewandowski je odlican napadac ali po meni nije u Top5. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126572 http://sportinfo.co.rs/da-li-je-prelazak-u-monako-bio-falkaov-izbor/ Zanimljiv tekst, ali ono što mene najviše zanima je sledeći deo: Zainteresovani su bili Mančester Junajted i Čelsi, ali ta dva kluba nisu mogla da zaobiđu engleske zakone, koji ne dozvoljavaju direktnu kupovinu igrača koji su delom u vlasništvu sportskih agencija – ovo pravilo je doneseno nakon fijaska vezanih za prelaske Havijera Maskerana i Karlosa Teveza u Vest Hem 2006. godine. Kakav je ovo zakon sad? Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126579 Ma nije Falcao top špica za Premiership, ja sam zapravo i sretan jer je otišao u Monaco, ne vjerujem da bi se ovdje snašao jer nije duel igrač i treba mu hrpa prostora da zabije. Uvijek sam za kvalitetnog centarfora prije nego za klasičnu devetku. U Francuskoj će razvaljivat to je sigurno. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126581 http://sportinfo.co.rs/da-li-je-prelazak-u-monako-bio-falkaov-izbor/ Zanimljiv tekst, ali ono što mene najviše zanima je sledeći deo: Zainteresovani su bili Mančester Junajted i Čelsi, ali ta dva kluba nisu mogla da zaobiđu engleske zakone, koji ne dozvoljavaju direktnu kupovinu igrača koji su delom u vlasništvu sportskih agencija – ovo pravilo je doneseno nakon fijaska vezanih za prelaske Havijera Maskerana i Karlosa Teveza u Vest Hem 2006. godine. Kakav je ovo zakon sad? ako te ne mrzi da čitaš,mogu da ti posaljem link preko poruke inače znalo se za to još pre dve nedelje,monako je praktično bio i jedino mesto gde je on na kraju mogao da predje Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126582 http://sportinfo.co.rs/da-li-je-prelazak-u-monako-bio-falkaov-izbor/ Zanimljiv tekst, ali ono što mene najviše zanima je sledeći deo: Zainteresovani su bili Mančester Junajted i Čelsi, ali ta dva kluba nisu mogla da zaobiđu engleske zakone, koji ne dozvoljavaju direktnu kupovinu igrača koji su delom u vlasništvu sportskih agencija – ovo pravilo je doneseno nakon fijaska vezanih za prelaske Havijera Maskerana i Karlosa Teveza u Vest Hem 2006. godine. Kakav je ovo zakon sad? Zakon koji ne dopušta dvostruko vlasništvo igrača. Vani može igrač imati 2 ili više vlasnika: klubove, sportske agencije itd. dok u engleskoj samo klub je vlasnik igrača. I ti zakoni se mogu zaobići - iskeširaš lovu drugom klubu da prvo otkupe vlasništvo od agencije, a onda otkupiš "ostatak" igrača od kluba. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126586 http://sportinfo.co.rs/da-li-je-prelazak-u-monako-bio-falkaov-izbor/ Zanimljiv tekst, ali ono što mene najviše zanima je sledeći deo: Zainteresovani su bili Mančester Junajted i Čelsi, ali ta dva kluba nisu mogla da zaobiđu engleske zakone, koji ne dozvoljavaju direktnu kupovinu igrača koji su delom u vlasništvu sportskih agencija – ovo pravilo je doneseno nakon fijaska vezanih za prelaske Havijera Maskerana i Karlosa Teveza u Vest Hem 2006. godine. Kakav je ovo zakon sad? http://www.reddit.com/r/soccer/comments/1e8ncw/explaining_the_falcao_move_to_monaco/ ako te ne mrzi procitaj, najbolje objasnjenje Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126594 Ne zato sto ide u Monaco nego sto tim potezom pokazuje svoje ambicije i (ne)sigurnost u sebe.A covjek sa pilecim mozgom ne moze biti najbolja spica svijeta. Drugo,isti taj Falcao nikada nije zaigrao na najvecem nivou(LP) i odma ti je to jos jedan pokazatelj da nije no.1 u svijetu. Cavani je najbolji napadac bez obzira s kim se povezuje.Persi je u zadnja 2 mjeseca pokazao da zna upasti u krizu ali je i dalje medju najboljim ali ne i najbolji.Suarezu njegov mentalitet ne dozvoljava da pokaze jos vise a za takvo nesto ima potencijala.Lewandowski je odlican napadac ali po meni nije u Top5. Sam si odgovorio potvrdno na moje pitanje, da ako ide u Monaco onda vise nije najbolji napadac jer nema ambicije... Ambicije su jedno, kvaltete su drugo. Ako igrac koji nama zabije 3 gola na jednoj utamici i tako nas osramoti i ponizi, ima pileci mozak, onda nasi igraci uopste nemaju mozga... Daj, nemoj mi te price, to mozes prosipati djeci u vrtiću. "Drugo,isti taj Falcao nikada nije zaigrao na najvecem nivou(LP) i odma ti je to jos jedan pokazatelj da nije no.1 u svijetu." Moj odgovor na ovo ti je, Ronaldo nikada nije osvojio LIGU PRVAKA a najbolji je napadac svih vremena!!! Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126595 Ali je najbolji strijelac Svjetskih Prvenstava svih vremena. Uostalom, to sa OSVAJANJEM nema veze, bitno je da nije ni zaigrao, nije se uopće dokazao na tom nivou. Niko ne spori Falcaove kvalitete. Za nas je dobro što nismo istresli toliki novac na njega, jer sam uvjeren da se ne bi uklopio i da ne bi opravdao uloženo. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126626 FACT: Falcao will earn £38,356 a day, £1,598 per hour, £26 per minute, 44p a second - Without paying tax Trebalo bi i ovo lockat. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126629 FACT: Falcao will earn £38,356 a day, £1,598 per hour, £26 per minute, 44p a second - Without paying tax Trebalo bi i ovo lockat. na taj podatak mi dode da istovremeno rigam i placen Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126654 http://sportinfo.co.rs/da-li-je-prelazak-u-monako-bio-falkaov-izbor/ Zanimljiv tekst, ali ono što mene najviše zanima je sledeći deo: Zainteresovani su bili Mančester Junajted i Čelsi, ali ta dva kluba nisu mogla da zaobiđu engleske zakone, koji ne dozvoljavaju direktnu kupovinu igrača koji su delom u vlasništvu sportskih agencija – ovo pravilo je doneseno nakon fijaska vezanih za prelaske Havijera Maskerana i Karlosa Teveza u Vest Hem 2006. godine. Kakav je ovo zakon sad? Veoma dobar zakon. Mogli bi to uvesti sve lige. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.