Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ma i on je ko Hulk  u tudjim rukama. Gdje su pare tamo ce ga slati. Mozda bi on izabrao Monaco i sam, ovako moze se opravdati ako nista.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma bolje će on proći nego Hulk. Hulče prešo u Zenit i ne čuje se više za njega skoro, ovaj će igrati u Monacu koji raste kao klub, dovodi dobre igrače, pravi konkurentan tim i mogao bi napraviti lijepu priču u budućnosti, priču čiji će glavni akter biti Falcao.

A uz to sve, opet kažem, imaće eura da osigura egzistenciju svojim, tzv. kličkovim, potomcima. :D

• Autor

Daleko od toga da će on propasti, ali očito da nema ambiciju da postane jedan od najboljih napadača posljednjeg desetljeća-dvadesetljeća. Ima taj potencijal u nogama, ali stalno ga nešto koči da pređe u neki top klub. Monaco ima ambicije, sve to stoji, ali izgradnja ekipe će trajati i trajati i trajati, a njemu je 27.

Kad je bio u Portu, malo tko je mogao očekivati da će otići u Atletico Madrid, a sad nas još manje može vjerovati da ide u Monaco. Nešto njega jebe da zaigra za top-klub. Zašto, ne znam, ali kao da je i na njega i na Hulka kletva bačena "Da Bog da nikad ne zaigrali u vrhunskom klubu".

Ovo o novcu neću komentirati. Kao da bi mu nešto falilo u Chelseaju. On bi imao tjednu plaću toliku i toliku i tamo i tamo. Od samog transfera on neće nešto profitirati, tu najviše profitiraju klubovi i agenti.

Ma ovde je ispa pička. Malo su ga i agenti pritiskali da ide za unosnijom ponudom vjerojatno ali svejedno čovječe di ćeš u Francusku, ligu koja nije ni u top 5 više i u klub koji je tek u izgradnji, u iduće 2-3 godine ne očekujem titulu u Monacu.. 
A on slovi kao najbolji napadač svijeta a ko pička od izazova bježi... 

Ma ovde je ispa pička. Malo su ga i agenti pritiskali da ide za unosnijom ponudom vjerojatno ali svejedno čovječe di ćeš u Francusku, ligu koja nije ni u top 5 više i u klub koji je tek u izgradnji, u iduće 2-3 godine ne očekujem titulu u Monacu.. 
A on slovi kao najbolji napadač svijeta a ko pička od izazova bježi... 

U potpunosti potpisujem.

Financijski mu u Chelseau ne bi falilo ni pticjeg mlijeka. Prema tome, ako odeš u Monaco razlog može biti samo jedan od slijedećih:

1. Umjesto puno novca, izabrao je malo više od puno. Dakle, TEŠKI je pohlepni materijalist.

2. Želi biti daleko najveća zvijezda u momčadi jer ne može podnijeti da ima Lamprada, Hazarda i sl. oko sebe. Dakle, TEŠKI je egomanijak.

3. Neambiciozna je kukavica.

Ma ne treba sada plakat za njim...kada smo prezivili odlazak velikog Drogbe ne vidim cemu onda drama zbog nedolaska Falcaoa.Klub je veci od svakog pojedinca i to uvijek treba tako da bude bez obzira o kome se radi...Putuj sine i ne okreci se.. :sal:

Ljudi, previše ga pljujete. Da li je Čelsi zaista bio toliko zainteresovan za njega koliko mediji pričaju? Nije mu klub zvanično nikakvu ponudu poslao (koliko znam), tako da ne možemo da ga krivimo ako „izabere” Monako.

Ma dok ja ne vidim na njihovoj oficijalnoj stranici da je on došao ostalo su laži.

Najvjerovatnije i jeste gotovo pa sve zavrseno . 
Ali slazem se s tobom .

Ljudi, previše ga pljujete. Da li je Čelsi zaista bio toliko zainteresovan za njega koliko mediji pričaju? Nije mu klub zvanično nikakvu ponudu poslao (koliko znam), tako da ne možemo da ga krivimo ako „izabere” Monako.

Di ima dima ima i vatre. A uostalom di je požurio? Mogao je hladno reć da će ostat u Atleticu i čekat ponudu većeg kluba i gotovo. Agenti bi zaradili možda malo manje pare samo bi ih zaradili mjesec dana poslije i gotovo. Nema tu velikih opravdanja, na raskrižju na kojem kreću najbolji igrači svijeta i oni vrlo dobri on je izabrao ovo zadnje... 

Radamel Falcao saga finally over. He has signed with ASMonaco for 5 years and a fee of €60m; net salary at €11m per year.

Nista srecno ti u daljem nastavku karijere,to je jedino sto mozemo reci.

Upravo sam pročitao da Falcao nije imao pravo odluke na svoj trensfer tj. da je o tome odlučivao samo njegov third party vlasnik. Užas.

Upravo sam pročitao da Falcao nije imao pravo odluke na svoj trensfer tj. da je o tome odlučivao samo njegov third party vlasnik. Užas.

Upravo sam to hteo da napišem.

Falkao verovatno nije mogao da bira gde će da pređe, kao što je to bio slučaj i sa njegovim neočekivanom dolaskom u Atletiko, jer o njegovoj sudbini odlučujem, još otkad je bio član River Plejta, kompanija Dojen sports (Doyen Sports), koja poseduje prava na 55% njegovog ugovora, a koja je usko povezana sa agentom Horheom Mendesom, čovekom čiji su klijenti između ostalih Kristijano Ronaldo, Anhel Di Marija, Pepe, Nani i naravno Falkao.

Agenti su zlo.

Znaci covjek je bukvalno rob agentima. Ovako ja svojim njemackim ovcarima zapovjedam, gdje da sjednu, gdje da legnu, gdje da nuzde vrse i kada da idu u boks.

Covjek se prodao za pare, rade od njegove karijere sta hoce da bi svoje dzepove napunili.

Ne mogu da vjerujem, sluzbeno ga proglasavam legalnim bijelim robljem u svijetu fudbala.

Dal vam možda nije palo na pamet i to da se možda on ovde i najmanje pita

velike su to pare u pitanju,ima tu dosta ljudi interes ne samo Falkao

ljudi koji se bave stvaranjem igrača i prodajom igrača sve gledaju kroz novac,zar to i nije poenta

a i na drugu stranu ima i monako svog "konja" za trku ,imaju i oni svog pijanog rusa

kako god,nit sam bio za njegovo dovodjenje nit me nešto sad pogadja činjenica da nismo uspeli u tom pravcu,ako smo ikada i bili zainteresovani

nije li malo sumnjivo da mi u proteklih par godina već imamo završen posao sa igračima koji dolaze iz porta i da oni na kraju završe negde drugde i to po nekoj neverovatnoj ceni

da nisam toliko paranoičan,možda i ne bih posumnjao da neko igra svoju igru a da Čelzi samo zloupotrebljava uzgred zarad koristi i ostvarenja svojih ciljeva 

ja sam već pisao o tome pre dve nedelje

jbg 

ostaje mi samo da se nadam da će prag Čelzija ipak preći moj prvi pik Kavani

ajmooooooooooooooooooooooooooo kavani  [-O<

Ma sta ce nam Bony. Radije lukakua gurnut u vatru pa kud puklo nek puklo.

Ako nam vec nece dolaziti world class igrac, tj dokazan napadac. Nek se Lukaku gura. Mozda cemo jednu sezonu ispastat al za godinu dana bit cemo na konju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.