Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim da ova tema treba biti zatvorena,otisao u drugi klub i nemora vise tu da gledam ovu temu.

Vise se zanimamo sa ostalim igracima od druge klubove.

Ali je najbolji strijelac Svjetskih Prvenstava svih vremena. Uostalom, to sa OSVAJANJEM nema veze, bitno je da nije ni zaigrao, nije se uopće dokazao na tom nivou. 

Niko ne spori Falcaove kvalitete. Za nas je dobro što nismo istresli toliki novac na njega, jer sam uvjeren da se ne bi uklopio i da ne bi opravdao uloženo.

Nije se dokazao u Ligi Prvaka ali se dokazao protiv timova koji igraju Ligu prvaka i osramotio je i sam pobjedio EVROPSKOG PRVAKA. Zabijao Barci, zabijao Realu, sa Portom osvojio Evrospku ligu...

Ne mora on zaigrati u Ligi Prvaka da bi bio najbolji, ni Pele nikada nije igrao u Evropi pa je opet jedan od najboljih svih vremena...

Do jucer smo ga svi zeljeli i svima se uklapao u sastav. Nema tog forumasa koji ga barem jednom nije uvrstio u svoj tim za sljedecu sezonu. Odjednom se vise ne uklapa...

Ako je ono gore navedeno tacno, da Falcao nije ni mogao u Englesku, onda je bilo logicno da ce otici tamo gde ce "ljudi koji se brinu o njegovoj karijeri" dobiti najveci procenat ;)

Ja se pitam zašto nitko o tome nije do sada pričao?
Sad kad je prešao u Monaco,sad im odjednom to palo na pamet,a ohoho se povezivao sa prelaskom u Englesku

pisalo se o tome,pomenuo sam ja to jos pre dve nedelje,nego me niko nije shvatao ozbiljno

Trebalo bi što pre da zaboravimo na ovog igrača i da se okrenemo našim problemima 

• 5 mjeseci kasnije...
Ne vidim zašto ne bi prešao. Ako ga je agent prisilio da potpiše za Monaco, a Falcau se ne sviđa tamo igrat, jedino pametno rješenje je transfer u klub krcat novcima gdje će mu se dati igrati. Nije Jose glup, poznaje Mendesa i sigurno ga je kontaktirao i ima istine u ovom. Dakle zajednička stvar Falcau i Mourinhu je Mendes. Nažalost neki misle da su ovo gluposti. Pročitajte malo u kakvoj su vezi ovi ljudi.

Ne vidim zašto ne bi prešao. Ako ga je agent prisilio da potpiše za Monaco, a Falcau se ne sviđa tamo igrat, jedino pametno rješenje je transfer u klub krcat novcima gdje će mu se dati igrati. Nije Jose glup, poznaje Mendesa i sigurno ga je kontaktirao i ima istine u ovom. Dakle zajednička stvar Falcau i Mourinhu je Mendes. Nažalost neki misle da su ovo gluposti. Pročitajte malo u kakvoj su vezi ovi ljudi.

Ako ga je netko prisilio, to može bit ona kompanija koja je imala udio u njegovom transferu, agent tu nema utjecaja, bar ne presudan utjecaj.
Da je Chelsea želio toliko platit, on ne bi ni otišao u Monaco.
Ti imaš pravo na dvije želje.

Ma ja nevjerujem u njegov dolazak ni sekunde,bilo je u prošlosti puno vecih šansi da se on dovede ali nije došao.Nema logike da nakon transfera vrijednog 60 miliona vec u januaru igrač napusti klub.Vece šanse su da se vrati Drogba nego da stigne Falcao..

Treba se okrenuti nekim realnim opcijama tipa Lewandowski ili pokušati dovesti Diega Costu iz Atletica..

Ako ga je netko prisilio, to može bit ona kompanija koja je imala udio u njegovom transferu, agent tu nema utjecaja, bar ne presudan utjecaj.
Da je Chelsea želio toliko platit, on ne bi ni otišao u Monaco.
Ti imaš pravo na dvije želje.

posebni, bio si i pesimistican u vezi Mourinhovog dolaska ako se ne varam, pa sta bi na kraju :P

Nisam bio pesimističan, nego su poneki stvarali preveliku euforiju, a sad kukaju kako smo sad tek drugi i mali milijun stvari ne funkcionira, kao da je Mou čarobnjak, kako su ga neki zamislili.
Neki transfer takvog tipa ako se desi bit će na ljeto.
Et i ti imaš pravo na dvije želje ak se tak šta desi.
Ja se recimo nisam razočarao u Mourinha jer još uvijek nije posložio ekipu kakvu želi i kakva mu treba. Krvna slika sljedeće sezone će biti puno drukčija i siguran sam da će biti puno dolazaka i odlazaka. Ali da će Mourinho sjedit i čekat do ljeta da naši napadači počnu zabijati, nema šanse. Neće mu nitko od nas zamjerit ako ne uzme sada titulu jer ne može utjecat na sve stvari na terenu. Jednu jedinu kritiku sam uputio na njega i to je bilo nakon WBA.

Jedva čekam dan kad neću gledat Torresa, već Falcaa.

Nije da necemo Falcao-a dovesti, necemo uopste napadaca dovesti na zimu vjerujem.

Nek nam nadje CM-a i ja zadovoljan, kako hadzije kazu, puna saka brade.

Ima Posebni neke insidere ili outsidere ovdje, toliko mi je uvjeren da je sumnjiv malo :P

Poslao mi Jose mail, kaže ništa od Falcaa, džabe se ljudi nadaju.
:P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.