12. maj 2013.13 god. comment_122079 I ja sam od ovog kurca ohladio vise. Sad vise naginjem na stranu gdje kazem da nebih ga volio da dodje nego da bih. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122194 Ma šta da je i istina da ide u Monaco sad bi mi trebali kao ovde tugovati za njim.Jeste on odlican napadac i sve to stoji ali nije jedini.Ja nemam nista protiv njega ali ako ode u Monaco pokazat ce koliko je zapravo "ambiciozan" bas kao sto je i Hulk pokazao.Najgore je sto ovi u klubu misle ako skupo plate napadaca da ce on i biti veliko pojacanje.Velika je razlika između velikog transfera i velikog pojacanja npr. Torres je veliki transfer ali je slabo pojacanje Shevchenko isto tako.Niko ne garantuje da ce Falcao ako dođe kod nas postici 40 golova u sezoni,sjetite se samo kakva je igracina Shevchenko bio u Milanu a kod nas nije pokazao nista.Sa druge strane imamo naseg Lukakua koji je svojim igrama dao svima do znanja da se na njega moze racunati.Slazem se da nam treba napadac ali ne dolazak Falcaoa ne bi trebala biti katastrofa.. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122196 Ma ni ne bi ga, davno sam ja rekao prije Bonya nego njega Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122229 Neka ode u Monako,a neka nama dodje Lewa i odlično,mladi odlični napadač pred kojim su tek čuda. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122266 Mislim da je komentator juce rekao da hoce da ode u Monako sa uslovom u klauzuli da moze da ode iz kluba vec u januaru 2014,da mozda hoce da ode okolnim putem u Real Madrid, da ne ode direltno iz ATM-a, sada ko zna koliko tu ima istine.. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122285 A ja mislim da hoće u Monako jer je ako se ne varam u Španjolskoj porez na dohotke nogometaša oko 60 %, a u Monaku je porez tek neka sića. Čovjek očito razmišlja samo o novcu i zaboli ga čiji će grb "ljubiti" u budućnosti... ;) Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122299 A ja mislim da hoće u Monako jer je ako se ne varam u Španjolskoj porez na dohotke nogometaša oko 60 %, a u Monaku je porez tek neka sića. Čovjek očito razmišlja samo o novcu i zaboli ga čiji će grb "ljubiti" u budućnosti... ;) takve igrace bi posla na goli otok majke mi, nije mu dovoljna dosadasnja placa, svi mi tezimo parama al nemos u tome ni pretjerivat toliko ko neki sportasi Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122327 A ja mislim da hoće u Monako jer je ako se ne varam u Španjolskoj porez na dohotke nogometaša oko 60 %, a u Monaku je porez tek neka sića.Čovjek očito razmišlja samo o novcu i zaboli ga čiji će grb "ljubiti" u budućnosti... ;) takve igrace bi posla na goli otok majke mi, nije mu dovoljna dosadasnja placa, svi mi tezimo parama al nemos u tome ni pretjerivat toliko ko neki sportasiPara se osladi ko jebačina moj crve.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122328 A ja mislim da hoće u Monako jer je ako se ne varam u Španjolskoj porez na dohotke nogometaša oko 60 %, a u Monaku je porez tek neka sića. Čovjek očito razmišlja samo o novcu i zaboli ga čiji će grb "ljubiti" u budućnosti... ;) Koliko sam ja razumeo, poreze na plate igraca placaju klubovi.... Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122329 Dal vam možda nije palo na pamet i to da se možda on ovde i najmanje pita velike su to pare u pitanju,ima tu dosta ljudi interes ne samo Falkao ljudi koji se bave stvaranjem igrača i prodajom igrača sve gledaju kroz novac,zar to i nije poenta a i na drugu stranu ima i monako svog "konja" za trku ,imaju i oni svog pijanog rusa kako god,nit sam bio za njegovo dovodjenje nit me nešto sad pogadja činjenica da nismo uspeli u tom pravcu,ako smo ikada i bili zainteresovani nije li malo sumnjivo da mi u proteklih par godina već imamo završen posao sa igračima koji dolaze iz porta i da oni na kraju završe negde drugde i to po nekoj neverovatnoj ceni da nisam toliko paranoičan,možda i ne bih posumnjao da neko igra svoju igru a da Čelzi samo zloupotrebljava uzgred zarad koristi i ostvarenja svojih ciljeva Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123021 Subasic told Croatian daily Sportske Novosti: "I'll tell you what I heard: Falcao is already 90 per cent Monegasque! "He will appear in Monte Carlo in a few days and officially become our player. "That's what they told us, with the only doubt being that he could sign for Real Madrid, which at the moment does not look likely. "If he does not go to the Bernabeu, he will come to us in the principality. Let's wait for confirmation once it happens. "I know the owner is not going to save, he has announced that in the summer he will spend more than 100million euros (£84.6m) on players." Prijavi
16. maj 2013.13 god. Autor comment_123114 Evo ovako samo me nešto zanima za ove koji tvrde da se Falcao ne pita - zar je to ikako moguće? Bez obzira na sve, zar nije igračeva zadnja kad se radi o prelasku u neki klub? Zar za takvo što i igrač ne treba dati svoj potpis? Vi pričate ovdje o robovlasničkom odnosu agenata prema svojim klijentima-igračima, kao da se ovi ništa ne pitaju. Sjede ko biljka i agent sve dogovori i odluči i samo preseli igrača, pa sviđalo se to njemu ili ne. TO SU GLUPOSTI NARAVNO! Svaki igrač sam odlučuje o svojoj sudbini na kraju krajeva. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123158 http://www1.skysports.com/football/news/11838/8716730/Transfer-news-Atletico-Madrid-s-Radamel-Falcao-rubbishes-Monaco-rumours Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123169 Evo ovako samo me nešto zanima za ove koji tvrde da se Falcao ne pita - zar je to ikako moguće? Bez obzira na sve, zar nije igračeva zadnja kad se radi o prelasku u neki klub? Zar za takvo što i igrač ne treba dati svoj potpis? Vi pričate ovdje o robovlasničkom odnosu agenata prema svojim klijentima-igračima, kao da se ovi ništa ne pitaju. Sjede ko biljka i agent sve dogovori i odluči i samo preseli igrača, pa sviđalo se to njemu ili ne. TO SU GLUPOSTI NARAVNO! Svaki igrač sam odlučuje o svojoj sudbini na kraju krajeva. ne slažem se kao što imaš glupih ljudi u svakom poslu tako imaš i u fudbalu,plus pola njih nit ima neku školu nit ič nešto,eto sad nevezano za el tigra ali svet nije baš tolko lep da mogu da verujem u tako nešto kad pogledam samo situaciju na balkanu gde agenti i menadzeri odredjuju ko igra za reprezentaciju zašto se tako nešto ne bi desilo i na zapadu,plus što su tamo mnogo veće pare u pitanju formalno jeste zadnja reč igrača al daleko od toga da je to tako u apsolutno svim slučajevima a koliko ti imaš dokaza da nije tako toliko i ja imam dokaza da jeste tako Prijavi
17. maj 2013.13 god. Autor comment_123233 Kad je Drogba došao u Chelsea imao je 26 godina. Kad bi Falcao došao u Chelsea imao bi 27. Otprilike to je tu negdje, godina gore-dolje. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123317 S tim da je Falcao u daleko boljoj formi nego Drogba u tim godinamaSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
17. maj 2013.13 god. Autor comment_123352 Večeras je odigrao za 10ku. Daleko kompletniji igrač od Lewandowskog koji je nešto poput Dembe Ba (čeka u 16cu). Nama treba Falcao. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123363 Uvijek i trebao Cae, nakon sto nas je sam potopio ko ga ne bi zelio u Chelseau. Prijavi
18. maj 2013.13 god. Autor comment_123421 Uvijek i trebao Cae, nakon sto nas je sam potopio ko ga ne bi zelio u Chelseau. Evo vidiš ovdje po forumu da neki govore da ne treba, da je skup i tako to :/ Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123442 Evo ovako samo me nešto zanima za ove koji tvrde da se Falcao ne pita - zar je to ikako moguće? Bez obzira na sve, zar nije igračeva zadnja kad se radi o prelasku u neki klub? Zar za takvo što i igrač ne treba dati svoj potpis? Vi pričate ovdje o robovlasničkom odnosu agenata prema svojim klijentima-igračima, kao da se ovi ništa ne pitaju. Sjede ko biljka i agent sve dogovori i odluči i samo preseli igrača, pa sviđalo se to njemu ili ne. TO SU GLUPOSTI NARAVNO! Svaki igrač sam odlučuje o svojoj sudbini na kraju krajeva. Igrac ide onomo koji mu najvise novaca ponudi a da su i ostali uvjeti dobri, nista drugo. Slican odnos pocinje i otpocetka, od djetinstva, samo tada ocevi placaju da im dijete igra, guraju ga isto onome koji ce mu dat vecu minutazu, i kasnije se samo preseli na novac gdje ce vise dobivati i tako je kod 98-99% igraca u europi. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123450 Ma ljudi fudbal je postao veliki biznis gdje se okrece ogromna lova.Mozda su se nekad neke druge stvari poštovale u fudbalu ali sada doslo je takvo vrijeme da igraci i njihovi agenti uopste ne gledaju kakvu reputaciju i ambicije ima neki klub vec su cifre u ugovoru postale glavni motiv.Tako da te price tipa "ma ne bi Falkao presao u Monaco" su price za laku noc maloj djeci,kljucna rijec u svemu ovome je NOVAC i ako Monaco ili bilo koji ljevi klub posalje "tešku" ponudu ode Falcao..tako da se ne treba cuditi ako Falcao zavrsi u nekom Anzhiu,Zenitu,Monacu itd. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123453 Ne samo u nogemetu, vec svugdje.<br /><br />A i najbolji primjer imate Hulka. Nema tko ga nije htio, i di ode, za parama. I kad ste culi zadnji put za njega? Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123462 Gdje ces velicinu kao Monaco stavljati u istu recenicu sa Anzhiem cc Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123464 Gdje ces velicinu kao Monaco stavljati u istu recenicu sa Anzhiem cc Ma pusti tu istoriju,trenutno i Monaco i Anzhi su klubovi koji na fudbalskoj mapi ne znace bas puno ali imaju bogate vlasnike.Po tvom komentaru Chelsea nemoze da ide u istu recenicu sa npr Nottingham Forestom. Al vec idemo u OFFTOPIC... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.