Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Ljudi su čudna sorta. Nije ovo tako davno bilo, kad nas je ovaj svemirac uništio:

http://www.index.hr/sport/clanak/falcao-hattrickom-potopio-europske-prvake-i-usao-u-povijest/634590.aspx

A neki ga već zaboravljaju, potaknuti sjajnim nastupom Lewandowskog. Lewa je Lewa, ali i Radamel je Radamel!

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ljudi su čudna sorta. Nije ovo tako davno bilo, kad nas je ovaj svemirac uništio:

http://www.index.hr/sport/clanak/falcao-hattrickom-potopio-europske-prvake-i-usao-u-povijest/634590.aspx

A neki ga već zaboravljaju, potaknuti sjajnim nastupom Lewandowskog. Lewa je Lewa, ali i Radamel je Radamel!

Covjek nam da hat-trick ljevicom.majstor :)

Falcao agreed to go to Monaco, according to Sky Italy

My personal sources informed me that Falcao yesterday was still undecided but teams reached an agreement, now he said ok to move to Monaco

Monaco want to announce Falaco signing in very next days. Atletico Madrid asked to wait until Copa del Rey final

https://twitter.com/tancredipalmeri

znaci ode Falcao.

Ma vjerujem ja u ovo,iako nije mozda jos sve rijeseno ja se iskreno veselim.

Jer dati za njega koliko god dobar bio pravo malo bogatstvo(znam nisu moje pare boli me briga,ali nam se smanjuje mogucnost dovodjenja potrebnijih pojacanja,plus sto ce Lukaku da trune) =55 M evra,funti cega vec je glupost,a plus sto i on vec prilazi tridesetim,da je za nekoga otprilike do 25 godina i nekako ali ovo nikako.Ali nije stvar u parama i svemu tome,fazon je sto mi imamo momcinu spremnu da zaigra i da trpa sve redom samo nemamo covjeka koji ima guts da ga ubaci u prvi tim,momak je sila em snazan brz a pored svega i visok,svi su za njega nula,samo mu je potrebna saaaaaaaaaansaaaaa.

A da,umalo da zaboravim,bas me zarko interesuje koliko ce para dati ovi burzuji iz Monaca,tj. koliko ce ovi traziti.Ne sumnjam da ce biti cifra velika,samo me interesuje koliko tacno ce inkesirati ovom prodajom Madridjani.

Eto, haman je ipak bila tačna ona informacija da smo odustali od Falcaa.  

Ništa, od dostupne I klase ostaju još Cavani (skuplji od El Tigrea), Lewat, Rooney i Benzema (vjerovatno).  Ja bih Rooneya ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.