Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Prije da će Lewandowski u ManU, oni vole takve igrač. Nije Falcao tip igrača kakvog traže Crveni đavoli, a i preskup im je. Tako da opet postoji velika šansa da ovaj čovjek  ipak dođe na ljeto, mada sada kakada je Torres proigrao moguće da i ne dođe.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne dao Bog većeg zla! Jedina zamjena koja dolazi u obzir Torres + nadoplata - Falcao, ali još ću jednom ponoviti da bi prije volio vidjeti Bonya

I ja sam bio tog misljenja do prije par dana . 

Nama treba Svjetska klasa , neko ce sam donositi trofeje (kao RVP ) a realno to Bony nije .

S Bonyem u vrhu borba za 4. mjesto , s Falcaom za naslov . 

• Autor

Nama treba Svjetska klasa , neko ce sam donositi trofeje (kao RVP ) a realno to Bony nije .

Upravo to! Svjetske klase nam trebaju. Pogledajte kakve igrače kupuju Real, Bayern itd. Mi spali na transfere do 8-9 mil funti u zadnje vrijeme :/ Nije to to.

Ja se slažem da nam treba svjetska klasa, ali isto tako mislim da ne moramo uvijek mi uzet gotov proizvod, pa do prije 2-3 godine Gundogan iz Borussije je isto bio prosječan igrač, a sad je ako mene pitate svjetska klasa, a došao iz Nurnbega, tako da ja mislim da bi kod nas Bony mogao postati svjetska klasa, naravno kada bi otišao Torres onda bi doveo i Bonya i još jednog napadača

Ja se slažem da nam treba svjetska klasa, ali isto tako mislim da ne moramo uvijek mi uzet gotov proizvod, pa do prije 2-3 godine Gundogan iz Borussije je isto bio prosječan igrač, a sad je ako mene pitate svjetska klasa, a došao iz Nurnbega, tako da ja mislim da bi kod nas Bony mogao postati svjetska klasa, naravno kada bi otišao Torres onda bi doveo i Bonya i još jednog napadača

Gundogan nikad nije bio prosecan igrac, samo talenat koji je Klopp uspeo da usmeri u pravom smeru.

• Autor

Evo ispod sam odgovorio, pogledaj.

Porto je kupio Radomira za 5 miliona funti,ni tolko :D

ali da nam treba svetska klasa treba nam i to ne jedan napadač nego bar dva plus neko da uskoči 

Čelzi ive sezone ni jedan od tih uslova nije ispunio,ko je kriv,sami smo krivi

Ajde šta ste se Porta svezali. Oni su Porto. Bave se time. Mi nismo Porto niti smo ikad znali od 4-5 milijuna eura napraviti igračinu. Bar ne u Abramovičevu eru.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.