Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako god okrenete, bolji je od Torresa i bolje ce se uklopiti u igru.. Ratnik, borac... Mislim da bi nam Falcao mogao zamjeniti Drogbu uz jednog dobrog trenera, po mogucnosti Mourinho...
[quote name='Juelz Santana' timestamp='1361439074' post='108386']
Pre bi doveo Luisa Suareza bolji je igrac od Falka ima mnogo vise igracki kvaliteta.
[/quote]

po avataru ti vidim da si peder
Za mene je Suarez kompletniji igrac jer ima bolji pregled igre, pass, crossing pogledat ce di je suigrac, da ne govorim da ima bolji prvi dodir i dribling, jaci je tehnicar, dok Falcao je jaci finiser ima taj gol u glavi i on ne vidi nikoga nego sam gol, jako skrtav igrac.
I istina je da Suarez igra puno jacu ligu i u puno gorem klubu gdje se muci i drzi ih na zivotu, dok Falcao ima puno laksi posao u Atleticu.
[quote name='El_Nino' timestamp='1361372786' post='108274']
Za koju godinu će se opet isto tako slikat samo u drugim jaknama :D
[/quote]

Anži? Zenit? :D
[quote name='obiwankenobi34' timestamp='1361467413' post='108476']
Za mene je Suarez kompletniji igrac jer ima bolji pregled igre, pass, crossing pogledat ce di je suigrac, da ne govorim da ima bolji prvi dodir i dribling, jaci je tehnicar, dok Falcao je jaci finiser ima taj gol u glavi i on ne vidi nikoga nego sam gol, jako skrtav igrac.
I istina je da Suarez igra puno jacu ligu i u puno gorem klubu gdje se muci i drzi ih na zivotu, dok Falcao ima puno laksi posao u Atleticu.
[/quote]
Nama ne treba to, nama treba neko k'o zna se ubaciti u prostor i zavrsavati svaki pass sutem po golu...
Falcao, Suarez sve su to klase od igraca dijele ih nijanse i stvar je ukusa, ali ja nisam za razbacivanje novcem kad vjerujem da bi se [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Lewandowski odlicno snasao u vrhu napada Chelsea.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Istjece mu ugovor 2014. god. znaci za ne veliki novac ga se moze kupiti na ljeto i vjerujem da ne bi imao veliku placu kao npr. Falcao (30-40% manju to nije mala stvar)[/font][/color].

[quote name='diablo_bih' timestamp='1361471598' post='108492']
Nama ne treba to, nama treba neko k'o zna se ubaciti u prostor i zavrsavati svaki pass sutem po golu...
[/quote]

Slazem ja sam samo govorio o kvalitetama ta dva nogometasa, ne koji je bolji za nasu momcad.
Ako nisi za veliko bacanje para zašto ne Lukaku? Pa momak je dovoljno pokazao na ovoj posudbi ove sezone. Može komotno natrag u prvi tim.
[quote name='CFC1905' timestamp='1361487609' post='108564']
Ako nisi za veliko bacanje para zašto ne Lukaku? Pa momak je dovoljno pokazao na ovoj posudbi ove sezone. Može komotno natrag u prvi tim.
[/quote]

Slazem se jesam za sam, ali ne vjerujem da ce sve proci bez kupnje novog napadaca nazalost
  • 3 sedmice kasnije...

Ukoliko Čelsi ili Mančester Siti budu dovodili Radamela Falkaa na leto moraće da ga učine najplaćenijim igračem lige.

Falkaov menadžer, Horhe Mendeš, je otkrio da Kolumbijac neće pristati na platu manju od 290.000 evra nedeljno.

Iskreno on ne vrijedi ovoliko i ne bi mu dao ovoliku placu ako je ovo istina!

Llorente ide u Juve,već dogovoreno.
A što se Falcaa tiče,ne vjerujte baš svemu što se pročita.
Menadžeri igrača nikad ne otkrivaju javno šta žele,to su samo novinarska nagađanja.

Falkaov menadžer, Horhe Mendeš, je otkrio da Kolumbijac neće pristati na platu manju od 290.000 evra nedeljno.

Samo da sklone prve dve cifre i može.

"I am not his agent. I am not Falcao. Falcao has given me a lot and is a player with commitment, and I respect him a lot for that. The fans do not have to judge him after all he has given.

"[Fernando] Torres went and [Sergio] Aguero came, which was a risky bet. [Diego] Forlan went and Falcao came. If he does end up leaving, another competitive player will surely arrive."

Atletico Madrid coach Diego Simeone concedes that star striker Falcao could be lured away from the club over the summer.

sky

hahaha da 290 tisuća tjedno umrit cu od smija.. Jeste vi normalni ne vridi on ni blizu toga...........

• 2 sedmice kasnije...

Pa konacno netko pametan.Ljudi zasto kupiti napadaca od 50 mil. kada imamo nedvojbeno ,najboljeg mladog napadaca svijeta na posudbi. Mozemo komotno cijelu sezonu odigrat sa 2 napadaca ( aBd lukaku,demba), ta nebi nam bilo prvi put . Kakav crni falcao, uprava je luda ako ga kupi.Lijepo se rijesit torresa i to je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.