Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Delap (2025-2026, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 238
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nedostatak inteligencije, nedostatak smisla za situaciju, igranje "svoje utakmice", stavljanje svoje bitke ispred interesa ekipe dovodi do ovakvih situacija. Dodaš na to da ti neko 5 puta govori da se

• S njim smo dobili dimenziju vise u napadu. Razlikuje se od ostalih napadaca i mislim da ce imati dovoljno minuta. Ne vidim ga kao startera jer je Joao Pedro u ove tri utakmice pokazao da treba startat

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Dok je igrao za Ipswich na leđima je nosio par igrača, otvarao prostor i sve ostalo što radi pravi napadač.

Kod nas se ne može sastaviti, imao je možda 90 minuta dobrog fudbala u cijeloj ovoj sezoni, nedovoljno za napadača od kojeg smo očekivali da bar rješava utakmice poput ove danas.

4 hours ago, Emcomne said:

Steta sto Mark Giu ne dobija sansu pored ovog panja

Zasto steta. Pa ni Giu nije nesto pokazao. Haman ista panjina ko i ovaj. Razlika je samo sto ovaj vise igra, pa je Giu pao malo u zaborav.

Sto je najgore i dalje se nadam potajno da se od Delapa moze napraviti igrac jer ima atribute potrebne za to. Guiu mi je nedorecen u svemu, niti je fizicki jak, nema ni kontrolu lopte, nema sut... mislim daj boze da od jednog nesto bude ali mislim da ce se Guiu prodati a s obzirom da smo ga kupili za 6m, sve preko ce biti neka vrsta zarade. Brat bratu moze se uzeti 15 miliona za njega.

17 hours ago, Spaha said:

Zasto steta. Pa ni Giu nije nesto pokazao. Haman ista panjina ko i ovaj. Razlika je samo sto ovaj vise igra, pa je Giu pao malo u zaborav.

Moguce, nego eto moje misljenje je da je Giu zasluzio malo vise minuta, jer Delap stagnira. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.