17. januar17. jan comment_370275 Čim ga ja ne gledam panjina, čim ga gledam uradi nešto dobro, hehe Prijavi
31. januar31. jan comment_370697 Kakav beskoristan igrač. Njega se trebalo riješiti do kraja Januara. Nisam mislio da će biti ovako loš. Prijavi
31. januar31. jan comment_370701 Totalno beskoristan. Još promaši sa gol linije, sva sreća tu je Kukurelja Prijavi
31. januar31. jan comment_370702 Dakle, od napadača imamo samo Pedra. Delap i Guiu su beskorisni. Jebani smo ako se Pedro ozlijedi. Prijavi
31. januar31. jan comment_370705 Dok je igrao za Ipswich na leđima je nosio par igrača, otvarao prostor i sve ostalo što radi pravi napadač. Kod nas se ne može sastaviti, imao je možda 90 minuta dobrog fudbala u cijeloj ovoj sezoni, nedovoljno za napadača od kojeg smo očekivali da bar rješava utakmice poput ove danas. Prijavi
31. januar31. jan comment_370707 Možda da ga prekvalifikujemo u izvođača auta, ima dobre genetske predispozicije. Prijavi
3. februar3. feb comment_370800 Ovaj još samo treba otići na tribine i tu bi se najbolje snašao. Propalitet. Prijavi
3. februar3. feb comment_370801 Totalno sam razocaran u njega i dizem ruke u potpunosti. Mislim da nije dovoljno kvalitetan. Prodao bih ga odmah na ljeto. Moliti boga da se Joao Pedro ne povrijedi. Prijavi
11. februar11. feb comment_370939 Realno mislim da bi u mene djed rahmetli sad da ustane iz mezara imao bolji trzaj glavom od ovog Prijavi
11. februar11. feb comment_370944 Što neko reče, dat mu peškir i prenamijenit ga u izvođača auta. Garantujem da bi više koristi od njega tako imali. Prijavi
13. februar13. feb comment_370984 Upisao tri asistencije protiv drugoligasa i uspio ovo promašiti. Video postavljam ponovno jer je Barijev nestao. Gledate ga na svoju odgovornost. Prijavi
14. februar14. feb comment_370985 Sve super te tri asistencije ali sine moj, ovo promasiti, ne znam stvarno sta radis Prijavi
16. februar16. feb comment_371011 4 hours ago, Emcomne said: Steta sto Mark Giu ne dobija sansu pored ovog panja Zasto steta. Pa ni Giu nije nesto pokazao. Haman ista panjina ko i ovaj. Razlika je samo sto ovaj vise igra, pa je Giu pao malo u zaborav. Prijavi
17. februar17. feb comment_371014 Sto je najgore i dalje se nadam potajno da se od Delapa moze napraviti igrac jer ima atribute potrebne za to. Guiu mi je nedorecen u svemu, niti je fizicki jak, nema ni kontrolu lopte, nema sut... mislim daj boze da od jednog nesto bude ali mislim da ce se Guiu prodati a s obzirom da smo ga kupili za 6m, sve preko ce biti neka vrsta zarade. Brat bratu moze se uzeti 15 miliona za njega. Prijavi
17. februar17. feb comment_371020 17 hours ago, Spaha said: Zasto steta. Pa ni Giu nije nesto pokazao. Haman ista panjina ko i ovaj. Razlika je samo sto ovaj vise igra, pa je Giu pao malo u zaborav. Moguce, nego eto moje misljenje je da je Giu zasluzio malo vise minuta, jer Delap stagnira. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.