Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Delap (2025-2026, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jackpot - Drogba, Costa

Opravdao očekivanja - J. Pedro, Giroud, Eto'o, Anelka

Koliko para toliko muzike - Jackson, Abraham, Ba, Remy, Sturridge, Guiu

Flop - Delap, Werner, Torres, Pato, Falcao, Morata, Higuain, Fofana, Havertz, Batshuayi

Katastrofa - Lukaku, Aubameyang, Nkunku

Napišite svoje, proširite sa starijim igračima.

• Odgovori 238
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nedostatak inteligencije, nedostatak smisla za situaciju, igranje "svoje utakmice", stavljanje svoje bitke ispred interesa ekipe dovodi do ovakvih situacija. Dodaš na to da ti neko 5 puta govori da se

• S njim smo dobili dimenziju vise u napadu. Razlikuje se od ostalih napadaca i mislim da ce imati dovoljno minuta. Ne vidim ga kao startera jer je Joao Pedro u ove tri utakmice pokazao da treba startat

Objavljene slike

• Autor

Staridz je kolko se ja secam bio na pravom mestu u pogresno vreme, mislim da nije tolko bio problem sto su ga ubacivali na krilu nego mala minutaza koja je bila posledica toga sto je imao prejaku konkurenciju

mozda bi karijera otisla u drugom pravcu da se preseklo, da je neko drugi prodat....sad jbg, sta je bilo bilo je

po mom skromnom misljenju Staridz i Sterling su "explodirali" zbog Suareza, prokleti urugvajac je toliko bio dobar da su ova dvojca pored njega izgledala kao klasa

da se razumemo, ne kazem da je los igrach ali daleko od toga da mislim da je bio sposoban da sam vuce tim kao neki od legendi tipa Anri, Drogba i sl.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Onaj ko je njega doveo treba krivicno da odgovara, lik ne umije loptu da primi. I opet nasrce na protivnika bez ikakve potrebe. Prodati(pokloniti) pod hitno

On 5/6/2026 at 1:43 PM, chiba said:

Staridz je kolko se ja secam bio na pravom mestu u pogresno vreme, mislim da nije tolko bio problem sto su ga ubacivali na krilu nego mala minutaza koja je bila posledica toga sto je imao prejaku konkurenciju

mozda bi karijera otisla u drugom pravcu da se preseklo, da je neko drugi prodat....sad jbg, sta je bilo bilo je

Sturridga je kod nas ogranicilo to sto su ga i povrede sklanjale sa terena cesto te nije uspio da uhvati formu kakvu je uhvatio u Lpoolu. Na kraju zbog povreda nije dugo ni trajao. 

Fernando Torres 172 utakmice 45 golova 30 asistencija dok je za Lpool npr. odigrao 400+ utakmica i imao svega 23 asistencije.

Da li je flop u odnosu na placeni novac i ocekivanja- Da, u to nema sumnje, sjecam se koliko smo cekali njegov prvi gol, cini mi se da ga je stavio West Hamu na nekoj jakoj kisi i losem terenu.

Promasaj protiv Uniteda ga je bacio u jos veci bedak, na kraju se okrenuo asistiranju, mislim da je jedne sezone bio i najbolji asistent kluba ali golovi su falili, nije imao ni srece dosta cesto, jbg.

U poredjenju sa ostalim flopovima je cak i jedan od boljih flopova ali je ipak flop

• 2 sedmice kasnije...

Za njega bi pravi potez bio da ga recimo uzme West Ham, dobar klub, veliki klub koji ima sve uslove. Ovu sezonu igraju u Championshipu i tu bi se nadavao golova sto je jako bitno za napadaca a onda povratak u prvu ligu. Takodjer oni bi mozda i imali nekih ozbiljnih para da daju za njega al 50M tesko.

17 hours ago, Kun Aguer0 said:

Za njega bi pravi potez bio da ga recimo uzme West Ham, dobar klub, veliki klub koji ima sve uslove. Ovu sezonu igraju u Championshipu i tu bi se nadavao golova sto je jako bitno za napadaca a onda povratak u prvu ligu. Takodjer oni bi mozda i imali nekih ozbiljnih para da daju za njega al 50M tesko.

Za njega je najbolje da odjebe iz kluba taman 0€ zaradili. 

• Adi mijenja naslov u #12 Liam Delap
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.