5. maj5. maj comment_372422 Jackpot - Drogba, Costa Opravdao očekivanja - J. Pedro, Giroud, Eto'o, Anelka Koliko para toliko muzike - Jackson, Abraham, Ba, Remy, Sturridge, Guiu Flop - Delap, Werner, Torres, Pato, Falcao, Morata, Higuain, Fofana, Havertz, Batshuayi Katastrofa - Lukaku, Aubameyang, Nkunku Napišite svoje, proširite sa starijim igračima. Prijavi
5. maj5. maj comment_372426 Za mene Tores nije promasaj dao je nekoliko vaznih golova, doveden je za velike novce a toliko su placeni i Lukaku dva puta i Morata koji nisu pokazali nista. Prijavi
5. maj5. maj comment_372427 Zabili su i Morata i Lukaku neke golove, a kad se uračuna inflacija transfer Torresa je skuplji i od Lukakuovog. Prijavi
5. maj5. maj comment_372429 Sturridge je eksplodirao u Liverpoolu. Kod nas je cini mi se igrao vise na krilu nego napadaca. Prijavi
6. maj6. maj Autor comment_372430 Staridz je kolko se ja secam bio na pravom mestu u pogresno vreme, mislim da nije tolko bio problem sto su ga ubacivali na krilu nego mala minutaza koja je bila posledica toga sto je imao prejaku konkurenciju mozda bi karijera otisla u drugom pravcu da se preseklo, da je neko drugi prodat....sad jbg, sta je bilo bilo je po mom skromnom misljenju Staridz i Sterling su "explodirali" zbog Suareza, prokleti urugvajac je toliko bio dobar da su ova dvojca pored njega izgledala kao klasa da se razumemo, ne kazem da je los igrach ali daleko od toga da mislim da je bio sposoban da sam vuce tim kao neki od legendi tipa Anri, Drogba i sl. Prijavi
17. maj17. maj comment_372584 On 5/5/2026 at 10:13 PM, Zemo said: Za mene Tores nije promasaj dao je nekoliko vaznih golova, doveden je za velike novce a toliko su placeni i Lukaku dva puta i Morata koji nisu pokazali nista. Daj ba Prijavi
31. maj31. maj comment_372812 Opet procitah ovo Zemino i iznervira se, jest Delap bio karina, ali gdje ces anekdote pricati da je Torres bio neki solidan igrac. Prijavi
28. juli28. jul comment_373750 Ova klada ni protiv amatera ne moze kako treba primiti loptu i proslijediti obican pas i to za cijelih 60 minuta. Joao Pedro s durge strane udje i 3 gola. Prijavi
28. juli28. jul comment_373754 Onaj ko je njega doveo treba krivicno da odgovara, lik ne umije loptu da primi. I opet nasrce na protivnika bez ikakve potrebe. Prodati(pokloniti) pod hitno Prijavi
28. juli28. jul comment_373766 On 5/6/2026 at 1:43 PM, chiba said: Staridz je kolko se ja secam bio na pravom mestu u pogresno vreme, mislim da nije tolko bio problem sto su ga ubacivali na krilu nego mala minutaza koja je bila posledica toga sto je imao prejaku konkurenciju mozda bi karijera otisla u drugom pravcu da se preseklo, da je neko drugi prodat....sad jbg, sta je bilo bilo je Sturridga je kod nas ogranicilo to sto su ga i povrede sklanjale sa terena cesto te nije uspio da uhvati formu kakvu je uhvatio u Lpoolu. Na kraju zbog povreda nije dugo ni trajao. Fernando Torres 172 utakmice 45 golova 30 asistencija dok je za Lpool npr. odigrao 400+ utakmica i imao svega 23 asistencije. Da li je flop u odnosu na placeni novac i ocekivanja- Da, u to nema sumnje, sjecam se koliko smo cekali njegov prvi gol, cini mi se da ga je stavio West Hamu na nekoj jakoj kisi i losem terenu. Promasaj protiv Uniteda ga je bacio u jos veci bedak, na kraju se okrenuo asistiranju, mislim da je jedne sezone bio i najbolji asistent kluba ali golovi su falili, nije imao ni srece dosta cesto, jbg. U poredjenju sa ostalim flopovima je cak i jedan od boljih flopova ali je ipak flop Prijavi
28. juli28. jul comment_373771 Kad je Torres odigrao 400+ utakmica za Liverpool? Mislim da nema rasprave je li Torres flop. Dovedeš najboljeg napadača svijeta i pokušavaš mikroskopom naći nešto dobro što je napravio. A igra non stop, pa mora nekad i zabiti i asistirati. Prijavi
28. juli28. jul comment_373776 Falili ste i Delapa prije dolaska kako je dobar igrac, pa evo sta se ispostavi. Prijavi
28. juli28. jul comment_373781 5 hours ago, Adi said: Kad je Torres odigrao 400+ utakmica za Liverpool? Mislim da nema rasprave je li Torres flop. Dovedeš najboljeg napadača svijeta i pokušavaš mikroskopom naći nešto dobro što je napravio. A igra non stop, pa mora nekad i zabiti i asistirati. Za Atletico sam mislio... Prijavi
11. august11. aug comment_374148 Ako je uspio City dovesti Trafforda za 31 milion, držati ga na klupi cijelu sezonu, maknuti ga sa gola odmah i prodati za 46 miliona, onda možemo i mi očekivati da postoji budala koja će preplatiti Delapa. Jedino je čudno u priči što Trafforda nisu uvalili nama. Junior Citya Prijavi
12. august12. aug comment_374161 Za njega bi pravi potez bio da ga recimo uzme West Ham, dobar klub, veliki klub koji ima sve uslove. Ovu sezonu igraju u Championshipu i tu bi se nadavao golova sto je jako bitno za napadaca a onda povratak u prvu ligu. Takodjer oni bi mozda i imali nekih ozbiljnih para da daju za njega al 50M tesko. Prijavi
13. august13. aug comment_374174 17 hours ago, Kun Aguer0 said: Za njega bi pravi potez bio da ga recimo uzme West Ham, dobar klub, veliki klub koji ima sve uslove. Ovu sezonu igraju u Championshipu i tu bi se nadavao golova sto je jako bitno za napadaca a onda povratak u prvu ligu. Takodjer oni bi mozda i imali nekih ozbiljnih para da daju za njega al 50M tesko. Za njega je najbolje da odjebe iz kluba taman 0€ zaradili. Prijavi
13. august13. aug Autor comment_374183 pa za WH bi on bio mozda odlicna opcija, ne verujem da ima neku veliku platu, makar ga uzeli sad i na pozajmicu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.