4. decembar 2025.4. dec comment_369232 5 minutes ago, Whisper said: Ti si bio njegov veliki postovalac. Ajde objasni mi kako igrac za kratko vreme moze da zaboravi osnove fudbala ? Jesam bio ali to ne znaci da ne vidim svojim ocima kakve gluposti pravi i ne mogu da se nacudim tome. Kazem ti, za neke poteze ne mogu da krivim trenera, bukvalno evo ti i ja da ga treniramo. Pricamo o osnovama a to su pas i prijem. Postoje druge stvari koje je trener kriv a to su kretnja bez lopte, kombinacija sa saigracima, nedovoljno brzo oslobadjanje lopte, lutanje tokom utakmice.. sve to stoji i to je do Maresce. ALi juce je frajer naj bazicnije stvari svaki put upropastio. Prijavi
4. decembar 2025.4. dec comment_369234 8 minutes ago, hamco said: Jesam bio ali to ne znaci da ne vidim svojim ocima kakve gluposti pravi i ne mogu da se nacudim tome. Kazem ti, za neke poteze ne mogu da krivim trenera, bukvalno evo ti i ja da ga treniramo. Pricamo o osnovama a to su pas i prijem. Postoje druge stvari koje je trener kriv a to su kretnja bez lopte, kombinacija sa saigracima, nedovoljno brzo oslobadjanje lopte, lutanje tokom utakmice.. sve to stoji i to je do Maresce. ALi juce je frajer naj bazicnije stvari svaki put upropastio. A te iste stvari je bez dana treninga, direktno iz lezaljke dosao covek i radio sve perfektno. Ne razumem i ne znam sta da mislim. Prijavi
4. decembar 2025.4. dec Autor comment_369235 Niko od njega nije očekivao da bude novi Haland, Kosta.... niko verujem i jeste nesreća da je doživeo tu povredu i da je posle prema rečima njegove rodbine pao psihički ali to je profesionalac, valjda je neko radio ili radi sa njim da se njegovo psihičko stanje dovede u red, a samim tim i igra na terenu prekopotreban nam je Prijavi
6. decembar 2025.6. dec comment_369281 Kakva je ovo čamovina od igrača. Kolac da smo posadili bilo bi vece koristi Prijavi
6. decembar 2025.6. dec comment_369287 Engleski Marko Marin, koristan u predsezoni pa povredjen do kraja zivota Prijavi
6. decembar 2025.6. dec Autor comment_369294 Ja sam pre mesec i po samo konstatovao da nije dobro krenuo, a nije se iza toga krilo ništa sa nemerom da ga pljujem, pa sam kritikovan zbog toga 🤣 e sad ljudi valjda vide to što se već videlo onomad pa je sad stvarno krenulo po njemu da se baca kamenjei i tad i sad nisam pisao nešto da ga pljujem, stvarno sam se nadao da će "kliknuti" što kaže Mareska Aristotel: bio je povredjen, sad je opet povredjen hvala ti bože što si nas udostojio takve veličine, nikada se ne bi setili da dodjemo do takve "zamisli" Prijavi
6. decembar 2025.6. dec comment_369295 Rekoh ja odmah da nema tu hljeba. Vise je davao znakove zivota jackson koji je takodje olupina. Napadose me kad sam ga kritikovao tada kad i chiba. Kao povreda ovo ono. Neke osnove trebas znat pa da si sezonu propustio a ne par mjeseci Prijavi
6. decembar 2025.6. dec comment_369296 Zasto je kod nas uvijek narativ: "Jesam vam rekao, ili ja sam prvi vidio i slicno". Pljuvali su se neki igraci i prije pa kasnije postali stubovi ekipe. Cucurella i Caicedo nisu mogli imati gori pocetak... I da, slazem se uglavnom da je Delap prelos i eto sad as opet povrijedio i nikad od njega vjvj nista i mos ga jebat sad. Prijavi
6. decembar 2025.6. dec comment_369297 Pa ne bi ja rekao da nije lavina komentara poslije kritike se desila. Ja sam se odmaknuo tada jer bjez ubit ce me ljudi ak jos sta lose napisem. Sad kad vidim da ga svi kritikuju, skupio sam opet muda izac u javnost Prijavi
6. decembar 2025.6. dec Autor comment_369299 Nije to isto, Kaisedo je grešio tipa izgubi jednu dve lopte, pa izgubi jednu, pa odradi 5dobrih stvari, pa Kukurelja napravi jednu grešku pa dve dobre i tako u krug, mislim da me razumete kod Delapa je specifično to što kod njega ne postoji apsolutni nikakav učinak, njega kao da nema na terenu, da nema kartona, on ne bi imao statistički podatak osim minuta na terenu Prijavi
7. decembar 2025.7. dec comment_369312 Ma Delap i Ipswichu igrao jednostavan fudbal, nabace mu loptu pa on trk za njom, eventualno nesto da se zagradi i to je to. Sad kad treba da ukljuci glavu, da razmislja u trku odmah se vidi da je sirovina. Mlad jeste, ali ne vidim kako bi mogao da napreduje do zeljenog nivoa jer prevashodno nema od koga da uci. Prijavi
7. decembar 2025.7. dec comment_369313 @Whisper Takvih smo vrsnih napadaca imali tokom godina a oni jebanog Kabaljera drze kao glavnog pomocnika. Mozda Drogba nece, ali zasto ne zovu recimo Dzimija, Gudjonsena, Anelku, Crespa, Eto'a pa cak i Tore Andre Flo ili Demba Ba bi mogli ove mladice nauciti dosta. Ne znam jel Ziru jos aktivan. Zasto niko od ovih ljudi nije ni blizu Celziju? Napadaci bi nam uz individualni rad s ovakvim klasama mnogo naucili. Imali bi veliko postovanje zbog autoriteta pred njima pa bi se sigurno trudili dodatno. Prijavi
7. decembar 2025.7. dec comment_369316 Giroud još igra, u Lilleu. Jimmy je bio u engleskoj reprezentaciji asistent tako da ima tog iskustva. Eto'o je koliko znam predsjednik saveza Kameruna, a Crespo je sa nekom ekipom kao glavni trener bio prvak kontinenta (ili izgubio u finalu). Prijavi
7. decembar 2025.7. dec comment_369317 3 hours ago, Whisper said: Ma Delap i Ipswichu igrao jednostavan fudbal, nabace mu loptu pa on trk za njom, eventualno nesto da se zagradi i to je to. Sad kad treba da ukljuci glavu, da razmislja u trku odmah se vidi da je sirovina. Mlad jeste, ali ne vidim kako bi mogao da napreduje do zeljenog nivoa jer prevashodno nema od koga da uci. Izgleda da je Delap u istoj situaciji kao i Hasselbank sto je bio. Prijavi
8. decembar 2025.8. dec Autor comment_369319 Ovo kako je adi reko wiseyu da Žiru i dalje igra, zamišljam kao da Žan klod Van dam zadaje poslednji udaracu u krvavom sportu, tolko je brutalno bilo Adi ne bi imao milosti ni prema rodjenom detetu Prijavi
31. decembar 2025.31. dec comment_369757 Ovaj sinak nikada nije dobro pozicioniran da se nadje u laganoj prilici ili da lagano zavrsi akciju. Gledaj malo Haalanda sine, gledaj kako se momak pozicionira i kako je na mjestu gdje treba da bude da upakuje loptu u gol. Ti si uvijek ili previse daleko od gola ili nisi na pravom mjestu kada se posalje lopta, to mora da se popravlja. Prijavi
2. januar2. jan Autor comment_369826 Želim mu u novoj godini da se resetuje i pokuša da opravda naša očekivanja, da se one povrede, kartoni i loše partije zaborave pa sad šta bude biće Prijavi
4. januar4. jan comment_369918 Kad bi ovaj Delap igrao ovako ko protiv Citya, znaci nista bolje ne mora od ovog veceras, mi bi bili 30% opasniji. Nadam se da ce ufatiti ritam i formu jer Delap ima sve sto jedan napadac treba da ima. Jebala ga je ona povreda malo je reci, danas je raznosio igrace Citya. Prijavi
4. januar4. jan comment_369925 Bukvalno je jednu manju grešku imao za 30 minuta danas i imao jedan izgubljen duel koiji je trebao da dobije i to je to, unio dosta živosti, gradio lopte igrao sa suigračima, opasan bio. Bilo bi dobro da ovako nastavi i da dođu i golovi Prijavi
4. januar4. jan comment_369940 Kukala nam majka kad moramo da kazemo dobra igra Delapa, a za svoje standarde jeste bio dobar. Odavno nisam video da neki tim ovako podcenjuje nekog igraca kao City Delapa. Decka su sve vreme ostavljali skori samog, po sistemu samo nek dodje lopta do tebe i mirna backa. Zivo me zanima da li ce dati neki gol u PL u ali ....... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.