Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Delap (2025-2026, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 238
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nedostatak inteligencije, nedostatak smisla za situaciju, igranje "svoje utakmice", stavljanje svoje bitke ispred interesa ekipe dovodi do ovakvih situacija. Dodaš na to da ti neko 5 puta govori da se

• S njim smo dobili dimenziju vise u napadu. Razlikuje se od ostalih napadaca i mislim da ce imati dovoljno minuta. Ne vidim ga kao startera jer je Joao Pedro u ove tri utakmice pokazao da treba startat

Objavljene slike

• reLo mijenja naslov u #9 Liam Delap
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Frajer je bizon, mislim snagom. Ne svidja mi se za sad jedino sto je previse prgav, ok nije lose da ima toga malo ali treba znati kanalisati. Nenormalno koliko je fizicki jak, naravno nije isto igrati protiv Beralda i recimo kombinacije Murillo/Milenkovic ali deff da je izuzetno jak i ide na svaku loptu 100%. Za sad je pozitivno osvjezenje da nakon dugo vremena ponovo imamo strvinara u napadu. 

• Popularna objava

S njim smo dobili dimenziju vise u napadu. Razlikuje se od ostalih napadaca i mislim da ce imati dovoljno minuta. Ne vidim ga kao startera jer je Joao Pedro u ove tri utakmice pokazao da treba startati. 

Meni se svidja sto je prgav, nesto kao Vardy ili Costa sto je kod nas bio. Nije glup, zna mjeru dokle treba ici u tom provociranju protivnickog igraca. 

Za onu prvu njegovu sansu mu se nema sta reci, sam se izborio, odlicno i pucao ali Donaruma vanserijskom intervencijom zaustavil pokusaj. Super je sto i Delap zna osutati van 16 metara, to nam je bas trebalo. Steta za drugu sansu, da je napravio samo korak ili dva jos presao bi golmana. Mada kada se pogleda usporeni snimak, Donaruma mu je bas slucajno odbranio, nije ocekivao sut, nije se ni postavio nego ga lopta pogodila u vrh kopacke. 

Kad je tekma bila, drugo poluvrijeme nisam gledao kompletno. Pakovao stvari. Tek sad vidim kakav promasaj je imao, ko da je jackson izasao pred golmana.

To stari moj moras trpat. Ja garantujem da bi onu priliki joao s lakocom zabio.

Nadat je se da se nece ovakvih promasaja jos mnogo desiti inace popisaj ga.

Isto tako donarumma mu je skinuo sjajan sut sto se ne skida svaki dan

• 4 sedmice kasnije...
12 minutes ago, chiba said:

ovaj mučenik se ubi od utrčavanja, kretanja, ali neće ga šanse

Imali smo takvih more napadaca. Kaze dobar je trudi se. Ako ovako bude ga islo, moze s jacksonom pod ruku

• Autor

uh, nemoj da me plašiš...

oni tupavi crveni kartoni dzekson nakon čega nas je usrao a posle izjavio da ne zna zašto ih je dobio

ili ono trapavo vodjenje lopte u kontri su postavili standard, reko bih Dzekson standard za idiotizam 

evo sad kad vrtim film, npr, Kosta je bio izuzetno ljigav napadač ali nikada mislim da nas nije ostavio na cedilu, znao je razliku izmedju provokacije, čačkanja, sbosobnosti da izvuče karton za protivnika,

Dzekson je prosto glup čovek

• Popularna objava

Odlicno izveden penal i drugi gol perfekcija, iz prve jako i u donji desni ugao golmana i to maltene bez gledanja po osjecaju.

Dobro je sto je i on zabio danas, mada gledajuci njegove meceve do sad, u svakom je bio dobar kada bi igrao.

U svakom slucaju, Pedro i on nek se bore i nek igra bolji. Probati ih nekad i zajedno ne bi bilo lose.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.