29. maj 2025.1 god. Autor comment_364699 pih, zadnji put kad sam otvarao teme za igrače, bilo je za Rudigera...nadam se da će me i ovaj iznenaditi.... inače sad vidim da je DIablo otvarao teme za Dzeksona i Maduekea Prijavi
29. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364702 2 hours ago, chiba said: pih, zadnji put kad sam otvarao teme za igrače, bilo je za Rudigera...nadam se da će me i ovaj iznenaditi.... inače sad vidim da je DIablo otvarao teme za Dzeksona i Maduekea Samo nek ne hvali Delapa i svi sretni. Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364703 Da napisem koju o Delapu. Covjek je sto bi englezi rekli low risk market oportunity. Nije skup a mozes puno sa njim dobiti. Da ne uspije mozes lagano vratiti makar blizu isti novac. Sto se tice Delapa, ja sam siguran da ce on biti odlican. Njegove fizikalije i borbenost koju svaki mec pokazuje je doslovno ono sto nam je falilo jos od Coste. Ni jedan napadac posle Coste nije bio takav profil. Morata, Higuain, Werner, Havertz, Lukaku, Auba, Jackson, svi su u necemu dobri ali ni jedan nije profil kakav je Delap a to je da grize, jede, bori se i da ne odustaje taman da je 1 protiv 3. On meni takodjer ima i zavidnu tehniku s obzirom na korpulentnu gradju, dobar je i u tranziciji (zapravo tek trebamo vidjeti kakav je u pozicionom fudbalu) i ima izuzetno dobar sut. Ako neko moze jos dati koju analizu nek slobodno napise, bas me zanima sta i ostali misle. Prijavi
30. maj 2025.1 god. Autor comment_364715 da...a jaka mu je konkurencije, samo treba da bude bolji od ukopanog panja od koga se odbija lopta, to je nivo umeća samo da imaš dve noge i da možeš da sam vežeš pertle na kopačkama a i to je upitno, možda ima na čičak da se lepi Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364718 Frajer je tenk, suta iz nemogucih situacija, sekunda mu fali. Evo od Seska Evo Gyokeres Meni su ovi video-i zadnjih suteva bas dobre kompilacije, vidis jel suta sa obje noge, koliko mu je potrebno vremena da sutne, da izbori poziciju sebi, napravi ugao sutanja, onda sama tehnika suta, jacina.. sve. Mora logicno biti puno promasaja jer sutaju puno po utakmici, ne mogu sve dati. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364720 Gyokeres mozda najbolje izgleda po ovome, meni barem kada su ovi sutevi u pitanju. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364721 Resili smo physical presence u napadu, sada moramo i u odbrani. Patili smo se ove sezone protiv svakog napadaca koji koristi fizicku snagu kao nacin igre. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364722 3 minutes ago, Whisper said: Resili smo physical presence u napadu, sada moramo i u odbrani. Patili smo se ove sezone protiv svakog napadaca koji koristi fizicku snagu kao nacin igre. Slazem se. Da je dovesti onog Diamonde iz Sportinga ili Murilla iz Foresta. Ovog drugog mislim da je nemoguce dovesti ispod 70-80 miliona. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364724 Delap je veliki potrošač lopti, uzima nerezonske šuteve i u Chelseaju mu to neće proći. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364726 Ne sikirajte se, kod nas ce Delap imati dva tri poteza viska. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364727 Murillo je svakako dream target, ali ne verujem da ce se to desiti. Diomande je next best thing ako gledamo fizikalije i agresivnost s kojom se igra. Ozbiljna prica dakle. Da dopunim post svidja mi se brzina kojom se krenulo u prelazni rok. Zbog CWCa skoro da predsezona nece ni postojati, tako da treba kompletirati ekipu sto pre. Prijavi
30. maj 2025.1 god. Autor comment_364728 Samo da se Diablo vrati kao Dzon Vik iz penzije pa da pomete svu konkurenciju sa svojim prognozama za transfere 😄 Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364731 25 minutes ago, soxx said: Ne vidim ja igdje da je BBC prenio vijest za gyokeressa Svazilendski Negrosport objavio, BBC prenio od njih. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364734 Znači Jackson raspizdio Boehlya i ovaj odlučio dovesti i Delapa i Gyokeresa. Još Guehi i Gittens i opet smo na vrhu. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364737 Gyokeres moze biti top pojacanje, nadam se da cemo ozbiljno zagrizti i pokusati ga dovesti. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364766 Tesko je pretpostaviti koliko Delap moze. Prosto dolazi iz ekipe koja je inferiorna u posedu, kreaciji, sansama i td. Goykeres dolazi iz skroz suprotne ekipe. Dovoljno je uporediti broj dodavanja po mecu oba igraca. Kad iz takvog tima dolazis u tim koji je susta suprotnost logicno je da ce to traziti dosta privikavanja, prilagodjavanja i td. pre svega na pozicionu igru. Jasno je da je lik energetski spric za tim, borac, taj work rate svi isticu kod njega. Po meni mora jos mnogo da uci i radi jer postoje mnogo slabosti u nuegovoj igri. Pre svega u kreaciji, igri glavom, pa i zavrsnici.... Neko blic misljenje je Da kao rezervna opcija ali kao prvi spic tesko. E sad to bi nuzno znacilo da Jackson treba da ide. Prijavi
1. juni 2025.1 god. comment_364787 Meni je po stilu igre Delap identican Diegu Costi. Znaic govorim iskljucivo po stilu. Naravno da mnogo faktora zavisi o toga da li ce biti na tom nivou ali takav nam profik napadaca trenutno treba, 100% sam siguran u to. Prijavi
1. juni 2025.1 god. comment_364791 Volio bih da ga dovedu prije svjetskog pa da ga Maresca odmah gurne u vatru. Mogao bi nam biti prevaga u nasu korist na tom prvenstvu. Prijavi
1. juni 2025.1 god. Autor comment_364793 Pa trebalo bi za par dana da bude zvanično i navodno su već tražili od njega da preskoči utakmice mlade reprezentacije... mada i ne vidim šta više traži sa njma sa 22 godine Prijavi
2. juni 2025.1 god. comment_364818 Liam Delap je najbolji engleski centarfor još od Kanea i sigurno će to potvrditi svojim igrama. U Ipswichu je zabio 12 golova u Premier ligi, i to za momčad koja stvara jako malo prilika. Delap visoko pritišće i baca se na svaku loptu. Kad tome dodaš njegovu pozicijsku disciplinu, atletizam, odlučnost da zabije, sjajan udarac, sposobnost da se odvoji od čuvara. Ima čak i neke dodatne kvalitete koje nisu tipične za klasičnu “devetku” – poput iznimne pokretljivosti. Pravi box-napadač: snažan, može igrati leđima prema golu, zna se izboriti s protivnicima, sjajno napada prostor i ima odličnu kontrolu lopte u šesnaestercu. Stvarno podsjeća na našeg Diega. A za samo 30 milijuna – fantastična kupnja! I kako bi rekli Englezi – Delap je, zbog svih svojih karakteristika, “tailor-made” igrač za momčad koja voli igrati na posjed, a to Ipswich sigurno nije bio. Ako će biti prvi napadač, očekujem minimalno 15 golova u Premier ligi. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364885 Novi Costa. Jos da dovedemo Ekitikea i jaci smo za klasu u napadu nego ove sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.