Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Delap (2025-2026, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 238
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nedostatak inteligencije, nedostatak smisla za situaciju, igranje "svoje utakmice", stavljanje svoje bitke ispred interesa ekipe dovodi do ovakvih situacija. Dodaš na to da ti neko 5 puta govori da se

• S njim smo dobili dimenziju vise u napadu. Razlikuje se od ostalih napadaca i mislim da ce imati dovoljno minuta. Ne vidim ga kao startera jer je Joao Pedro u ove tri utakmice pokazao da treba startat

Objavljene slike

Apsolutno nedorastao ekipi iz Premiershipa kamoli Chelsea. Sramota. Imam osjecaj da bi pokretljiviji i opasniji po gol bio Megvajer da ga stavis u napad.

Obicno smece od igraca, igrac za nize lige, do kraja sezone forsirsti Giua nemamo sto izgubiti.

Just now, reLo said:

Njega se ubacuje samo da se ne može reći da nije nikog ubacio. A da će nam on donijeti neki boljitak u napadu - nije i nikad neće. Jedan gol u 20 utakmica - gori je od Torresa.

Tores je bar donio neke vazne golove klubu, ovaj nista.

Nula teska. Kad vidis ovako igraca da dodje iz Ipsvica u Celzi i ponasa se ko neka zvijezda, a dao jedan gol u 20 utakmica, dodje ti da ga za usi izbacis napolje iz kluba. Nema kvalitete a ni ne trudi se. Danas sam definitivno vidio da od njega nikad nista nece biti. Nema sta cekati i davati jos jednu sezonu. Uzmi 15-20 miliona i bjezi. 

2 hours ago, Wisey said:

Nula teska. Kad vidis ovako igraca da dodje iz Ipsvica u Celzi i ponasa se ko neka zvijezda, a dao jedan gol u 20 utakmica, dodje ti da ga za usi izbacis napolje iz kluba. Nema kvalitete a ni ne trudi se. Danas sam definitivno vidio da od njega nikad nista nece biti. Nema sta cekati i davati jos jednu sezonu. Uzmi 15-20 miliona i bjezi. 

Nadati se da će ga neki tim sa dna tabele htjeti uzeti, recimo Lampard da ga u Coventry uzme za rekordnih 20 miliona ili povratak u Ipswich.

• 1 mjesec kasnije...

Igrač za Championship ili ekipu koja se bori za opstanak u Premierligi. Dobio je šansu da igra u Chelseau, istu nije iskoristio i to je to.

Nadam se transferu, nikako posudbi.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

imali smo mi napadache slabijeg kalibra koji su i pored toga ostavili bar neki trag, kakav takav tipa Ziru, reko bih i Abraham, Demba Ba... od manje placenih su podbacivali Loik Remi(mada se od njega i nije mnogo ocekivalo), ne znam Kezman (lol), od skupljih ohoho al je bilo promasaja Lukaku, Morata, Shevcenko, Voljeni Tores, verovatno i Verner i Bachuaji... u posebnu kategoriju bih stavio Pata, Iguaina, Etoa ...stvarno smo se svega nalgedali 🥰😭

Anelka, Gudjonsen i Krespo su mi nekako dragi i naravno kralj Solomon Kalu iako ne po udzeniku cist CF

Delap ima ugovor do 2031, treba to imati u vidu, ne znam sta ce da se desi na leto, ali verujem da su za njega sve opcije otvorene od prodaje, pozajmice do ostanka...

ja stvarno Dzeksona ne mogu vise ocima da vidim, makar ulazio i sa klupe, prosto ga ne volim

Emega mi je nepoznat

Pedro i da podigne formu, ne moze sam, odnosno sigurno nece doneti titulu, a vidimo da bez ostatka tima ne moze ni top 6 da obezbedi

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.