1. mart1. mar comment_371233 Pitanje je zna li podignut glavu ili je to atomska fizika za njega? Prijavi
4. mart4. mar comment_371270 On 3/1/2026 at 9:36 PM, lampard8 said: Pitanje je zna li podignut glavu ili je to atomska fizika za njega? Umesto da bude cist tap-in bilo je nista.. Prijavi
8. mart8. mar comment_371415 Kakvi su mu to baluni iza. Povlacim sta sam rekao. Nek ga prodaju na ljeto sad. Prijavi
14. mart14. mar comment_371618 Apsolutno nedorastao ekipi iz Premiershipa kamoli Chelsea. Sramota. Imam osjecaj da bi pokretljiviji i opasniji po gol bio Megvajer da ga stavis u napad. Prijavi
14. mart14. mar comment_371619 Njega se ubacuje samo da se ne može reći da nije nikog ubacio. A da će nam on donijeti neki boljitak u napadu - nije i nikad neće. Jedan gol u 20 utakmica - gori je od Torresa. Prijavi
14. mart14. mar comment_371620 Obicno smece od igraca, igrac za nize lige, do kraja sezone forsirsti Giua nemamo sto izgubiti. Just now, reLo said: Njega se ubacuje samo da se ne može reći da nije nikog ubacio. A da će nam on donijeti neki boljitak u napadu - nije i nikad neće. Jedan gol u 20 utakmica - gori je od Torresa. Tores je bar donio neke vazne golove klubu, ovaj nista. Prijavi
14. mart14. mar comment_371630 Nula teska. Kad vidis ovako igraca da dodje iz Ipsvica u Celzi i ponasa se ko neka zvijezda, a dao jedan gol u 20 utakmica, dodje ti da ga za usi izbacis napolje iz kluba. Nema kvalitete a ni ne trudi se. Danas sam definitivno vidio da od njega nikad nista nece biti. Nema sta cekati i davati jos jednu sezonu. Uzmi 15-20 miliona i bjezi. Prijavi
14. mart14. mar comment_371650 2 hours ago, Wisey said: Nula teska. Kad vidis ovako igraca da dodje iz Ipsvica u Celzi i ponasa se ko neka zvijezda, a dao jedan gol u 20 utakmica, dodje ti da ga za usi izbacis napolje iz kluba. Nema kvalitete a ni ne trudi se. Danas sam definitivno vidio da od njega nikad nista nece biti. Nema sta cekati i davati jos jednu sezonu. Uzmi 15-20 miliona i bjezi. Nadati se da će ga neki tim sa dna tabele htjeti uzeti, recimo Lampard da ga u Coventry uzme za rekordnih 20 miliona ili povratak u Ipswich. Prijavi
15. mart15. mar comment_371656 Hvala Bogu pa su sad svi uvidjeli o kakvoj prevari se ovdje radi. Nakon prvih par tekmi znalo se da nece bit hljeba od njega Prijavi
18. april18. apr comment_372101 JEBEM TI OBITELJ RETARDIRANU PA NE MOZES SE IZBORITI SA MAZRAOUIEM I HAYDENOM Prijavi
18. april18. apr comment_372104 Konjina obicna. Ovakvih igraca imas u nizim engleskim ligama koliko hoces. Da bar ima osjecaj kad uletiti na centarsut, al ni to. Prijavi
18. april18. apr comment_372122 Igrač za Championship ili ekipu koja se bori za opstanak u Premierligi. Dobio je šansu da igra u Chelseau, istu nije iskoristio i to je to. Nadam se transferu, nikako posudbi. Prijavi
18. april18. apr comment_372124 Ma čim smo mi spali na to da nam ovakvi igraju u špicu znaš da smo u blatu do očiju, ovaj je bukvalno oličenje današnjeg Chelseaja. Prijavi
19. april19. apr comment_372136 Sterilnijeg napadača odavno ne vidjeh. Ali ne treba biti šupak - treba priznati da smo svi odobravali ovaj transfer. Sad zašto smo postali luzeri pa prizivali njega - to je priča za drugu temu. Prijavi
27. april27. apr comment_372332 Jel ovaj dao ijedan gol za nas? Znam samo za onaj protiv Barselone, ne mogu se setiti nijednig drugog. Prijavi
28. april28. apr comment_372334 Postoje priče da je dao jedan gol i u ligi. Ja ga nisam vidio pa ne mogu potvrditi. Prijavi
28. april28. apr comment_372335 Dao Fulhamu tap in sa 3 metra, al na kraju nebitan i taj gol jer smo izgubili. Prijavi
4. maj4. maj Popularna objava comment_372414 Jedan od najgorih napadaca koji je zaigrao za klub, dao gol za cijelu sezonu. Jackson je za njeg Morientes. Prijavi
5. maj5. maj Autor comment_372419 imali smo mi napadache slabijeg kalibra koji su i pored toga ostavili bar neki trag, kakav takav tipa Ziru, reko bih i Abraham, Demba Ba... od manje placenih su podbacivali Loik Remi(mada se od njega i nije mnogo ocekivalo), ne znam Kezman (lol), od skupljih ohoho al je bilo promasaja Lukaku, Morata, Shevcenko, Voljeni Tores, verovatno i Verner i Bachuaji... u posebnu kategoriju bih stavio Pata, Iguaina, Etoa ...stvarno smo se svega nalgedali 🥰😭 Anelka, Gudjonsen i Krespo su mi nekako dragi i naravno kralj Solomon Kalu iako ne po udzeniku cist CF Delap ima ugovor do 2031, treba to imati u vidu, ne znam sta ce da se desi na leto, ali verujem da su za njega sve opcije otvorene od prodaje, pozajmice do ostanka... ja stvarno Dzeksona ne mogu vise ocima da vidim, makar ulazio i sa klupe, prosto ga ne volim Emega mi je nepoznat Pedro i da podigne formu, ne moze sam, odnosno sigurno nece doneti titulu, a vidimo da bez ostatka tima ne moze ni top 6 da obezbedi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.