Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Delap (2025-2026, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne znam kako tako brzo uspiješ nekoga otpisati a tek se vratio sa povrede. Još je mnogo utakmica a vjerujem da će i on proraditi.

• Odgovori 238
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nedostatak inteligencije, nedostatak smisla za situaciju, igranje "svoje utakmice", stavljanje svoje bitke ispred interesa ekipe dovodi do ovakvih situacija. Dodaš na to da ti neko 5 puta govori da se

• S njim smo dobili dimenziju vise u napadu. Razlikuje se od ostalih napadaca i mislim da ce imati dovoljno minuta. Ne vidim ga kao startera jer je Joao Pedro u ove tri utakmice pokazao da treba startat

Objavljene slike

6 hours ago, Walter said:

Ne znam kako tako brzo uspiješ nekoga otpisati a tek se vratio sa povrede. Još je mnogo utakmica a vjerujem da će i on proraditi.

Nije otpisan, al nastavil, bit ce..

• Popularna objava

"Minus" za Delapa što je se ekipa već navikla gurati bez njega jer se povredio odmah na početku sezone, plus što je ekipa već u modu kada gura i bez Palmera kao najproduktivnijeg igrača ekipe. Mislim da je činjenica da ekipa igra bez Palmera od pocetka sezone, baš baš zapostavljena, jer ono i što je odigrao, odigrao je nespreman. Tako da bi povratak spremnog Palmera mogao biti najveće pojačanje u nastavku.

Sve oči su bile uprte u Joao Pedra, u smislu golova, te ga daj u špic, te bi ga trebalo na ofanzivnog veznog, iako ja smatram da on nije ni jedno od toga, vec nesto između. Svi su jedva čekali povratak Delapa da bi on i Joao Pedro podjelili ključeve napada, tako da on mora početi isporučivati nešto.

Naravno stoji činjenica da se tek vratio nakon povrede i treba mu dati vrijeme, ali "plašim se" se da bi povratak Palmera i eventualni slab klik Delapa sa ekipom lako moglo dovesti do toga da jednostavno Delap dobije epizodnu ulogu tipa posljednjih 10-15 minuta po utakmici.

U slucaju da se vrati totalno spreman Palmer to ce itekako uticati na to da mnogi ne budu vise toliko bitni.

Palmer kad se vrati zauzima svoju 10ku i onda na scenu idu razne Mareskine varijacije gde cemo Pedra vidjati i u spicu i na levom krilu, zavisno od protivnika. 

Delap ima puno tih minusa koji nisu do njega jer je povreda uslovila manjak treninga i uklapanja sa ekipom i manju takticku obucenost za zahteve trenera. Jako mlad, ima talenta i energije, fizicki takodje dobar za PL al mora bubice u glavi da umiri, da tim bude na prvom mestu. Moze on itekako da bude od pomoci i da se izbori za mesto u ekipi, nije da mu je Drogba konkurencija ali mislim da je ovaj put vise do njega nego bilo cega drugog.

Ne mora uopste biti prvi napadac, dovoljno je da moze igrati ponekad u prvih 11 ili da igra 30 minuta. Uslov jedini je da bude fizicki spreman, kad je takav onda raznosi sve pred sobom i moze lijepo i kombinovati i zadrzati loptu. S ozbirom da nije tehnicki nesto posebno dobar, nije ni posebno brz, sve dok ne bude 100% spreman ne treba ga forsirati i gurati da igra jer nam takav ne treba.

• Autor

sve to ne menja činjenicu, odnosno fakt jeste da on apsolutno ništa nije pokazao na terenu, evo trudim se nešto da se setim ali ne ide, a očekivalo se mnogo, mnogo više

ne kažem da neće biti bolji, i da ne može bolje, ali mislim da nijedan navijač Čelzija nije mislio da će ovako ispasti, čak i paraplegičar Dzekson je bolji bio od njega, Delapu se dešava da nema ni dodira sa loptom a kamoli da šutne na gol

to je sada jako zabrinjavajuće

1 hour ago, chiba said:

sve to ne menja činjenicu, odnosno fakt jeste da on apsolutno ništa nije pokazao na terenu, evo trudim se nešto da se setim ali ne ide, a očekivalo se mnogo, mnogo više

ne kažem da neće biti bolji, i da ne može bolje, ali mislim da nijedan navijač Čelzija nije mislio da će ovako ispasti, čak i paraplegičar Dzekson je bolji bio od njega, Delapu se dešava da nema ni dodira sa loptom a kamoli da šutne na gol

to je sada jako zabrinjavajuće

Pa jel pricamo samo o periodu posle povrede ili i prije? Prije povrede na CWC imao je veoma dobru igru, dao golove, asistirao, igrao generalno dobro u polju. Na pripremama protiv Milana bio odlican, protiv WHU bio i vise nego solidan dok ostale 2 utakmice igrao samo 18 minuta protiv Palace i 14 minuta protiv Fulhama kada se i povrijedio. 

On treba tek da ufati ritam, vrati kondiciju i snagu i on ce biti dobar. Ucinak nakon povrede ne treba realno ni spomenuti, pitanje je kakav ce Palmer biti kamoli Delap.

• Autor

U premiershipu, LŠ, kupu mu je učinak 0 i to samo kad su brojke u pitanju G/A, ostalo nije ništa uradio na terenu

za onaj svetski kup za klubove povadio nas je Pedro i Palmer, to je to što se mene tiče

već sam pomenuo, kolko se na Pedra lopta lepi, tolko ovaj ništa ne može da napravi, muči se kao Tores, totalno je pogubljen, pa njemu se dešava da za pola sata ne pipne loptu i ne učestvuje u igri

ne znam zašto bi se lagali ali za sada od me je od svih pojačanja on najviše razočarao, čak i Govnaćo koga ne mogu očima da vidim, bar nešto čini, Hata ne računam, od njega ništa nisam ni očekivao

Delap kao da je prekomandovan iz U21 ekipe, eto tako mi izgleda, a ne kao neko za koga smo imali "skromna" očekivanja

Ne znam šta da kažem i mene zbunjuju sa ovom raspravom u vezi igrača koji je do sada odigrao ukupno jednu i po utakmicu u Premier Ligi, pola utakmice u LŠ i frtalj utakmice u kupu.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
43 minutes ago, Whisper said:

Delap transfer fee + J Pedro transfer fee = Osimhen transfer fee.

Delap salary + J Pedro salary = Osimhen salary.

Nije u pitanju nedostatak novca za transfere i plate vec njegovo lose rasporedjivanje.

Od čega će se taliti naši sportski direktori Shields je doveo Delapa na njegovu je  preporuku kao i Palmer, Lavia, Tosin dok je Winstanley doveo Pedra logično iz svog bivšeg kluba Brightona...

Ovo sto Delap prikazuje iz utakmicu u utakmicu je cak ispod Jacksonovog nivoa...

Mi i napadači je baš teška priča, Joao Pedro koji je razvaljivao kad je došao, imao sve, kontaš evo ga, on izduva za 2 mjeseca toliko da ne zna loptu primit, kad brazilac ne zna loptu primit onda znas koliko je sati.

Delap, kontaš nije neka klasa, ali dolazi gratalica, biće neko ko donosi igru leđima prema protivnickom golu, biće neko ko će se moći zagraditi i sačuvati loptu, znači minimum očekivanja, međutim njega oduva u duelu kako ko stigne.

Njih dvojica su mi trenutno dva najveća razočarenja u ekipi, doprinos nikakav, nula.

@lampard8 Sitijeva generacija omladinaca koju pominjes je stvarno bila sjajna, momci koji su ostali u Sitiju Lewis i O'Riley cak i tamo imaju minute. Ne zameram ja Shieldsu i Maresci sto su pokupili talente koje poznaju, vec treneru koji ne koristi svoje igrace kako treba.  J Pedro je igrao odlicno dok nije usao u Marescin trening. To nije slucajno.

6 minutes ago, Whisper said:

@lampard8 Sitijeva generacija omladinaca koju pominjes je stvarno bila sjajna, momci koji su ostali u Sitiju Lewis i O'Riley cak i tamo imaju minute. Ne zameram ja Shieldsu i Maresci sto su pokupili talente koje poznaju, vec treneru koji ne koristi svoje igrace kako treba.  J Pedro je igrao odlicno dok nije usao u Marescin trening. To nije slucajno.

Kakav god da je trening u pitanju, jel moguce da Pedro ne moze lopte ustopati, da se gubi kada je donosenje odluka u pitanju, ima priliku za sut ali nesto dribla... evo da ga ti i ja treniramo za neke osnove fudbala koje ucis u pionirima nema opravdanja da ne radis kako treba. Sto kaze Wisey, u obicnom prijemu lopta mu se uvijek nesto provlaci kroz noge, ispod njega pa dok je izvuce ispred vec je svaka akcija propala. 

Just now, hamco said:

Kakav god da je trening u pitanju, jel moguce da Pedro ne moze lopte ustopati, da se gubi kada je donosenje odluka u pitanju, ima priliku za sut ali nesto dribla... evo da ga ti i ja treniramo za neke osnove fudbala koje ucis u pionirima nema opravdanja da ne radis kako treba. Sto kaze Wisey, u obicnom prijemu lopta mu se uvijek nesto provlaci kroz noge, ispod njega pa dok je izvuce ispred vec je svaka akcija propala. 

Ti si bio njegov veliki postovalac. Ajde objasni mi kako igrac za kratko vreme moze da zaboravi osnove fudbala ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.